5500 vs 6280
5500 vs 6280
Planiram da kupim novi telefon, pa se dvoumim izmedju ova dva telefona, nije mi bitno da li ima symbian, vaznija mi je pouzdanost telefona, nadam se da cete mi pomoci pri izboru.
- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
znachi,taj 5500 je Murtazin toliko nahvalio u onom testu,da je to chudo!mislim nije se ustruchavao da je proglasi najboljim nokia telefonom do sada i slichno....
Meni je taj fon tako ruzaaaaaannnn
a da je pouzdan to je tachno,mislim kako ga spakovashe i morao bi da bude!ja cu se u ovom sluchaju pridruziti Lomnici i reci da je 6280 bezveze fon,jedno 3-4 kolege sa posla ga imaju i svima je u roku od 3 do 5 meseci ishao na servis jer se softver bagovao i ko zna shta,a jednom se chak i zaglavio slajder i nije hteo da makne na dole,znachi nije hteo da se zatvori!
6233 je stvarno po specifikacijama isti fon,a i mnogo solidnije izgleda,posebno u crnoj varijanti!video sam par ljudi koji ga shetaju sa nekim besnim slushalicama,bash su dobro izgledale,slichne onim na 3250,i stvarno deluje mocno,a i sam telefon kad se uzme u ruku odaje utisak kvalliteta,chak iako je poznato da ja nemam neko mishljenje kad je nokia u pitanju...sve u svemu ok fon za ok pare 

a da je pouzdan to je tachno,mislim kako ga spakovashe i morao bi da bude!ja cu se u ovom sluchaju pridruziti Lomnici i reci da je 6280 bezveze fon,jedno 3-4 kolege sa posla ga imaju i svima je u roku od 3 do 5 meseci ishao na servis jer se softver bagovao i ko zna shta,a jednom se chak i zaglavio slajder i nije hteo da makne na dole,znachi nije hteo da se zatvori!

Ako ti symbian nije potreban, onda ti je DEFINITIVNO NAJBOLJI IZBOR W810!!!! DEFINITIVNO!. Nemas sta da razmisljash, nijedna nokija (bez symbiana) nije bolja od tog telefona, a ako imas para (tj. 320evra) onda ti predlazem da kupish k800 sto ti je josh bolji izbor.
To je to, pogledaj specifikacije, slike i testove na sajtu, pogledaj u dzep koliko imas para i odluci se dal' cesh k800 ili W810, nema boljeg izbora definitivno!.
To je to, pogledaj specifikacije, slike i testove na sajtu, pogledaj u dzep koliko imas para i odluci se dal' cesh k800 ili W810, nema boljeg izbora definitivno!.
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
Hvala na odgovorima, odlucio sam da kupim neku nokiu tako da nista od SE jer nisam zadovoljan sa sadasnjim k750, sad cu jos malo da razmislim izmedju 5500 i 6233 jer mi se dopadaju sportske funkcije posto sam sportista, a sa druge strane mi se dopada 6233 zbog njegovih multimedijalnih mogucnosti, tako da cu dobro da razmislim. Da li znate da li ima da se kupi 5500 u zuto-sivoj varijanti?
Ja bih se u potpunosti slozio sa Venomom, s tim sto bih dodao da takvima, koji pouzdanost telefona procenjuju po visini sa koje moze da padne i koliko jako moze da se sutne a da mu ne bude nista i ne treba telefon nego motorna testera pa u sumu!VeNoM napisao:pa ako hoćeš da šutiraš fon od kuće do kuće a da pritom imaš kameru i blic uzmi 5500 a i nije loš fon.
Po meni nema lepsih telefona od slajdera ili preklopa, a ne pamtim kada sam video lep monoblok...
5500 uzmi neces se zajebati,ima sve sto ima 6280 a i mnogo vise ali mnogo,za pouzdanost mora da prodje neko vreme ali inace nokia sve sto je izbacila tj prve verzije softvera svih telefona i n serije i e serije su malo labave pa je uglavnom bilo potrebno ubdejt to su svi radili pa i ja sa svojom n70 a sada imam 5500 i zadovoljan sam puno
- Masterokrata
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10
Ili zasto ne razmisliti o e50? Noni, vidim da imas lose iskustvo sa SE k750, ali veruj mi K750 i W810 su dve razlicite stvari. W810 ima bolji software, nema dzojstik, totalno izmenjen telefon. Nisam cuo mp3 na 5500, sigurno je dobar ali nema sanse da pretekne W810 i njegove extra slusalice.
5130+Koss the plug....
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS