Najbolji tel. za Mp3?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
ReNeGaDe037
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pet, 29. Sep 2006. 13:14
Kontakt:

Najbolji tel. za Mp3?

Post od ReNeGaDe037 »

Evo ovako razmisljam se izmedju mnogo modela posto se pojavilo dosta slicnih telefona :
1. SE w810 - dosta se pisalo o njemu, on mi se cini najboljim i imam samo jedno pitanje - koje se slusalice dobijaju uz njega i koliko su kvalitetne(u odsnosu na ostale telefone)
2.SE w710 - skoro je izasao, dobija se 512 isto, uz njega se dobijaju HPM-65 koje mi se mnogo svidjaju, ali ne znam da li su bolje od w810, a kod ovog fona mi se svidja sto se u paketu dobijaju one stvarcice za nosenje oko ruke i struka - ima li to i w810?
3.Nokia 3250 - kod ovog dona me privlaci sto ima Symbian, a ne kosta mnogo vise od ostalih. Kakav je on za mjuzu u poredjenju sa Walkmenima?
4. Nokia 5500 - u testovima pise da odlicno pusta mjuzu, ali moze li neko da ga uporedi sa Se? Isto ima Symbian i nije previse skup, tako da je i on upao u ovaj izbor.
E sad znaci izgled mi nije uopste bitan, najbitnije su sluske, reprodukcija zvuka, a tek posle njih ekran(Kamera nije uopste bitna). Sve ostalo je manje vazno, posebno zbog toga sto nikada nisam imao priliku da isprobam Symbian pa je zbog njega bitna vasa preporuka(svestan da ce baterija manje trajati ali mozda se isplati)!
Hvala unapred

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

W810...Dobijaju se SE-ove slushke koje su extra u odnosu na druge slushke koje dobijash obichno uz mobilne telefone...

rocK
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 22. Feb 2005. 21:07

Post od rocK »

slazem se sa dexterom , w810 je najbolji izbor ( i uz njega ne dobijas nikakve zakacke ili sl.,a o 3250 nemoj ni razmisljati,ima najlosiju reprodukciju u ovom poredjenu, a nokia 5500 je vise avanturistickitelefon nego music telefon... 8)
rocK for ever

Truly
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Ned, 17. Sep 2006. 19:07

Post od Truly »

Ja sam skoro imao dilemu, odabrao sam bas w810i prema savetima ljudi sa foruma i vrlo sam zadovoljan. Sluske su odlicne, a sto se tice onih zakacaljki za struk i ruku, to nema.

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

Ma W810 i cao, nema sta da se razmislja tu vishe. Telefon je vrh nad vrhovima, jedina stvar sto mu smeta je sto nema poklopac za kameru, drugih mana nema!
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

Dario napisao:Ma W810 i cao, nema sta da se razmislja tu vishe. Telefon je vrh nad vrhovima, jedina stvar sto mu smeta je sto nema poklopac za kameru, drugih mana nema!
svaka cast...mislim da nema vise svrhe ponavljati istu stvar svaki dan,mogao bi sticky narednih mesec,dva dok se trziste ne ohladi ( best buy w810 naj music phone) :P
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

ReNeGaDe037 (of funk) ja nemam pojma, mogu samo da nagađam o tim modelima, ali veruj ovim ljudima, plus imam iskustvo sa SEw550i, odlično.
A ako se slučajno odlučiš za Nokiu, i toliko ti je bitan kvalitet zvuka, NE izlazi iz radnje dok ti ne daju adapter za 3,5mm slušalice (ako i probaju da ti ne daju, barem na 3250 je to obavezno)

pozz
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

ReNeGaDe037
Novajlija
Novajlija
Kontakt:

Post od ReNeGaDe037 »

A jel je moguce staviti svoje slusalice u w810(posto vec imam jedne Sony sluske, a mozda ispadnu bolje od onih uz tel.)?

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Dario »

ReNeGaDe037 napisao:A jel je moguce staviti svoje slusalice u w810(posto vec imam jedne Sony sluske, a mozda ispadnu bolje od onih uz tel.)?
Mozesh da stavish koje hocesh sluske jer dobijash sa njim kabl koji na kraju ima 3.5mm konektor. Ali veruj mi, nemas bolje sluske od tih ;) .

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

a w900? mislim ako ti 470mb interne memorije odgovara i naravno još kartica od gigu pa da poludiš ovako...
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

Vlada Zem
Expert
Expert

Post od Vlada Zem »

Dario napisao: Mozesh da stavish koje hocesh sluske jer dobijash sa njim kabl koji na kraju ima 3.5mm konektor. Ali veruj mi, nemas bolje sluske od tih ;) .
Dario, e ja te, majke mi, poljubim u avatara ako je to tako.
Pa za šta bi služio 3,5mm konektor nego za zahtevnije korisnike tj da se nakači nešto bolje na to, ooogromna je razlika. Bez ljutnje ;)

pozz

ReNeGaDe037
Novajlija
Novajlija
Kontakt:

Post od ReNeGaDe037 »

w900 je ekstra ali zato i kosta samo 200 evra vise!!!
Ako znas neku bolju ponudu za w900 onda pricaj brze!!!

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

pa dobro i w810 može da posluži mislim ne vredi davati 200e više ali nisam znao da je kinta problem inače bih preporučio 810. jer ko bolje pravi zvuk od sonija..
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

ReNeGaDe037
Novajlija
Novajlija
Kontakt:

Post od ReNeGaDe037 »

Uh sada se zestoko dvoumim izmedju w710 i w810!!!
Sacekacu da se pojavi na nasem trzistu w710 pa ce onda cena verovatno odluciti umesto mene...
Ali onaj w850 je stvarno ludost od telefona!

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Dario »

@Vlada zem:
Bato, ne znam da li si ikada cuo te slusalice koje se dobijaju uz w810 a po ovome sto pishesh mogu da zakljucim da DEFINITIVNO NISI pa ne znash o cemu je rec.
E pa evo da ti kazem ja, uz w810 dobijesh in-ear plug sluske ekstremno dobrog kvaliteta (koje pevaju "ko lude"), ja nisam ni verovao sta cujem kada sam ih imao u ushima, prosto su me odusevile. I mogu da se kladim sa on sigurno nema bolje bubice od tih! (josh ako nisu in-ear (a najverovatnije nisu), onda nema sta da traze pored ovih).

@ReNeGaDe037: Ma nemas sta da razmisljash o alternativama, w810 je proverena stvar, po meni telefon je za te pare najblize savrshenstvu.

Vlada Zem
Expert
Expert

Post od Vlada Zem »

Dario napisao:@Vlada zem:
Bato, ne znam da li si ikada cuo te slusalice koje se dobijaju uz w810 a po ovome sto pishesh mogu da zakljucim da DEFINITIVNO NISI pa ne znash o cemu je rec.
E pa evo da ti kazem ja, uz w810 dobijesh in-ear plug sluske ekstremno dobrog kvaliteta (koje pevaju "ko lude"), ja nisam ni verovao sta cujem kada sam ih imao u ushima, prosto su me odusevile. I mogu da se kladim sa on sigurno nema bolje bubice od tih! (josh ako nisu in-ear (a najverovatnije nisu), onda nema sta da traze pored ovih).

@ReNeGaDe037: Ma nemas sta da razmisljash o alternativama, w810 je proverena stvar, po meni telefon je za te pare najblize savrshenstvu.
Bato, obrazuj me molim te.
Prvo ne znam odakle to "Bato", nisam Bata, hoćeš da se svađaš???

Drugo, ne postoje in-ear slušalice ekstremno dobrog kvaliteta, to je samo tvoja lična impresija, jer nisi koristio taj adapter i neke druge slušalice, ja te ne krivim zbog toga ali ti provociraš.

Treće, daješ pogrešne informacije ljudima pa će da pomisle da su te bezvezvne SE sluške vrh, a nisu.

pozz

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Ajd ovako da razresimo dilemu... Preterujete OBOJICA,jer nit je tacno da nema boljih od njih tako da Dario ipak nisi potpuno u pravu,a ti Vlada Zem nisi u pravu da su ove slusalice uz W810 bezveze,jer su ipak vrh,koji to mobilni telefoni (nek bude i u nekom visem cenovnom rangu od 250 eura koliko W810 kosta,recimo do 350-400 eura) imaju bolje slusalice!?
Znaci nadjite neki kompromis i prihvatite cinjenicu da ima da se nadje bolje ali NE kod mobilnih telefona,jer ostali kaskaju u tome!
Pozdrav 8)

Vlada Zem
Expert
Expert

Post od Vlada Zem »

Pa NEMA dileme kad imaš adapter. Koja je tu dilema, koju ćeš firmu da nakačiš?
Džabe ti Lomnica "miriš" , mislim, mogu sve "argumente" da progutam ali ne i fore "Bato", "Miki" itd... Stvarno ne znam u čemu je problem, ponoviću, po meni je ortodoksna glupost tvrditi da su SE sluške the best. Tačka!

pozz[/b]

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

Evo vam dole link ka najboljim sluskama trenutno za portabl muzicke plejere,a samim tim i za telefone,pa nek se prestane sa svadjom,ok?! ;) ;)

http://www.headphone.com/guide/by-appli ... eadphones/

Licno sam probao Sennheiser PX 100 (naravno kupljene u radnji),za mene ostavile najimpresivniji utisak od svih sluski koje sam ikad probao! Zlatna sredina cene i kvaliteta! ;) ;)

Vlada Zem
Expert
Expert

Post od Vlada Zem »

A neeee Green , ti si sad "lud čovek" što tu nešto čačkaš Zenhajzer i ostale firme kad već imaš te SE sluške.
Bože :wacko:
E ja imam Zenhajzer hd477 i znam šta pričam ali neću da budem u fazonu "svaki ciga hvali svog konja".

OK, IZVINJAVAM SE Dariu i ostalima na preterivanju i ostalom.

pozz

Odgovori