Naslusao sam se gluposti na forumu, tipa da je kamera E1000 bolja od 6630 (iako sam Motorola fan!)
pa koristim priliku da kazem da je e1000 cam ZEMLJA a 6630 cam NEBO. Nije mi jasno kako ljudi ne mogu da vide razliku izmedju slike od 1.3 mpix koje zauzima 100kb (motorola) i 6630 koja zauzima 600kb.
Ali pitam one malo ozbiljnije posto sam ogranicen u budzetu a ni e1000 niti 6630 ne mogu da se nadju za te pare (130 EURA).
Sta ima od 1 mpix do 1.3 mpix od 100 - 130 EURA (iskljucite Siemens S65)??????
Tel sa Naj kamerom od 1 mpix do 130ak eura
- McLaren F1
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
- :: LG G2
Mislim da ti je onda pravi izbor K510,ima jednu od najboljih (ako ne i najbolju) 1.3MP kameru,pored toga ima dosta dobar display,Mp3,infrared,BT...
Sve u svemu mozda i najbolji odnos "kvalitet-cena",jer za te pare (125e) dobijes super fon,jedina mana mu je memorija koja nazalost nije prosiriva a iznosi 28MB!

Sve u svemu mozda i najbolji odnos "kvalitet-cena",jer za te pare (125e) dobijes super fon,jedina mana mu je memorija koja nazalost nije prosiriva a iznosi 28MB!

K510 ima najbolji 1.3 mpix kameru (posle s700 koji je mnogo skuplji), drugim recima k510 je na drugom mestu. N6630 i k600 i neki lg ili benqsiemens nemju sta da traze pored k510 po pitanju kamere. Znaci DEFINITIVNO najbolji izbor ti je k510 (i po pitanju kamere a i ovako uglavnom). Pored najbolje kamere u klasi (i to za 120 evra), ima i jako brz interface (citaj: EKSTREMNO BRZ, po meni jedan od najbrzih). Look & feel su za cistu desetku. Jedina mana je sto nema prosirivu memoriju i nema blic, inace bi bila prava perfekcija (a i sada je perfekcija za te pare).
Za 120 evra nemas bolji izbor definitivno, i ni jedan drugi telefon do 175 evra nema bolju kameru od ovog.
Pozdrav
Za 120 evra nemas bolji izbor definitivno, i ni jedan drugi telefon do 175 evra nema bolju kameru od ovog.
Pozdrav

gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
Ma uzmi sagem my-x8 hehe sagem ha? nije los fon samo da pise na njemu NOKIA
Ma moze da se nadje 6630.. moj frend je u full-u uzeo koristenu manje od mjesec sa folijom na ekranu za 105e pa ti sad vidi samo malo potrazi 

HTC Touch Diamond, Vertu Ascent Ferrari 1947, LG KC910 Renoir, Nokia e90, SE P990i.
@Sn1p3r: ne pricaj gluposti plz. Za te pare nema ni jedan bolji telefon od k510 i tacka. Plus sto ja ne vidim gde ce ti dusha da ti preporucujesh SAGEM telefon
(al ozb.
).
hahahahh poz

hahahahh poz

gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
- AnGeL oF LoVe
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
- :: Note 4
- :: Note 10 lite
Ne znam koliko je pametno kupiti K-510,naslednik modela k-500 kada je on imao uzasno los dzoistik(licno iskustvo i iskustva mojih priljatelja).Dovoljno je malo prasine da pocne da koci i preskace.Trenutno imam jedan k-500 koji kada pomerim dzoistik na dole ide sam neprekidno(ne zaustavlja se kada sklonis prst sa njega).Memorija je druga mana ovog uredjaja.Pogledaj LG S 5200,64 mb,moderan,lep,kamera 1.3,nema dzoistik podlozan kvarovima a tek neznatno skuplji.Pozdrav
LG G2 Black,16GB