Nokia 6230i vs SE K750i
Nokia 6230i vs SE K750i
E sada sam u dilemi sta je bolje za devojku???Help help help help help help help help........................
E sada sam bas u nedoumici.Ja joj nahvalio ovu nokiu a sada toliko vas kaze k750i.Slicne su cene.Jedino mozda da se ne pokvari dzojstik???Preporucio sam joj k700i a ona rece da se kvari dzojstik.Nece na preklop rece mi jer joj se prethodni pokvario.A joj sta sad da radim?Da li bi bio promasaj ako ipak uzme nokiu jer je razlika u ceni oko 10e a pitanje je sta bi rekli roditelji?Kolika je u stvari razlika u kvalitetu?Koji je kompletniji telefon?Gledali smo i ovako joj se svidja?Znaci nije do dizajna...Help
- Andrijano
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
- :: Iphone
- Kontakt:
Pa mislim 6230i je stvarno dobar mob i nece pogresiti ako ga uzme,ali k750i ipak ima kameru koja je neuporedivo mnogo bolja od 6230i i licno mi deluje da je nekako kvalitetnije izradjen od 6230i iako sam nokiiin fan preporucujem k750i,mislim da se isplati malo dodati novca.
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data
i josh neshto,k750i ima mnooogo bolji ekran,brzi je,a o kameri da ne goworim,k750i:6230i=nebo:zemlja
k750i je sigurno bolji,kakwe weze ima to shto je 6230i nokia? bezweze,ona izreka "nokia je nokia" je wazila za period kad je bio popularni 3310,danas je potpuno druga pricha.Shto se dzoistika tiche,nema prawila,meni je na k700i kog sam imala 6 meseci sa dzoistikom bilo swe u redu 

Sony Ericsson Vivaz silver 8gb + Nokia e71 8gb white <3
- Koren
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Ned, 16. Apr 2006. 09:09
- :: Samsung Note 2
- Kontakt:
Nije bas tako, vise je odnos nebo: 12 spratTanja napisao:k750i:6230i=nebo:zemlja

Jedino sto bih naveo kao prednost nokie (bas mi sad pade na pamet) je da kad menjas temu, menjaju se i ikonice, a ne samo pozadina! To zna potpuno da izmeni telefon!

PozZ
- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
pa se je veoma dobar koliko sam mogao da vidim ali nekako devojke ga baš nešto i ne vole tako da idu na verziju nokia telefona. najbolje ti je da pitaš nju šta ona želi a ovde ti svi preoporučuju 750
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
meni je super (za devojku) ona bordo verzija k750 ..... 6230i mi je lep telefon, ali je vise muski i smeta mi to sto mu je mali displej (i pored dobre rezolucije) i navigacioni taster zna da bude nezgodan dok se ne naviknes (ja ga nisam imao pa se nisam ni navikao
) ..... a kamera kod SE je mnogo bolja .... ipak to nije zanemarljivo .... takodje i MP3 plejer ...
poz...

poz...
Hvala ti.Nego malo mi se zavrtelo u glavi od informacija.SE k750 je negde oko 200e tako da ipak uzima 6230i.Za to sto trazi cini mi se da je izbor pao na ta dva modela.Aj pusticu je da pogleda i uzivo pa ako se predomisli ja cu da doplatim razliku.Licno bih verovatno uzeo se ako vec ne mogu nesto bolje.
moj brat ima 6230i a ja sam skoro pazario k750i i nema tu shta da se poredi!prvo ekran je pregledniji i lepshi na SE,mp3 je xyz puta kvalitetniji,pogotovo za zvono,plus zamena kartica na zivo,plus kamera mnogo bolja na SE....a o dizajnu da ne prichamo.......da se razumemo,i nokia je dobar i izdrzljiv telefon,ali prosto nemoze ni prici sony ericssonu.....
iskopao sam na nekom internet sajtu da su kao k750,w800 i w810 jedini telefoni u "normalnoj" klasi,shta god se pod time podrazumevalo,koji daju kvalitet slike dovoljno dobar za izradu fotografija.....sad,probao sam i mogu reci da ima u tome istine....
iskopao sam na nekom internet sajtu da su kao k750,w800 i w810 jedini telefoni u "normalnoj" klasi,shta god se pod time podrazumevalo,koji daju kvalitet slike dovoljno dobar za izradu fotografija.....sad,probao sam i mogu reci da ima u tome istine....
Nebo:PodzemljeTanja napisao:k750i:6230i=nebo:zemlja

mmmmmda, za nijansu....Koren napisao:Hocu reci da je SE stvarno za nijansu bolji od nokie

@malone: nema veze da li je za devojku ili ne, ovde nema sta da se misli jer 6230i nema sta da trazi pored k750. K750 je bolji apsolutno u svakom pogledu a razlika u ceni je jako mala tako da nemas vishe sta da razmisljash. K750 DEFINITIVNO.
Hvala jos jednom.Preneo sam joj vasa misljenja i sutra idemo da pogledamo oba telefona a vec mislim da je vise za se k750i.Nego zvao ja neke i kazu da imaju sivi od193e i crni od 203e.U cemu je fora i koji je bolji i lepsi???
Evo zvao sam i izgleda da je sivi sa mreze a crni kao nije skidan.Sta mislite koji?
Evo zvao sam i izgleda da je sivi sa mreze a crni kao nije skidan.Sta mislite koji?
- Koren
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Ned, 16. Apr 2006. 09:09
- :: Samsung Note 2
- Kontakt:
Au, Dario ala ti ne volis ovu nokiu
Pa nije ona bas toliko losa!
Radi sasvim pristojne slike, ekran iako je mali super prikazuje sve sto treba, miuzika je dovoljna da se ubije dosada... Stvarno korektan telefon!
E sad tvoje poredjenje bmw - yugo bi bilo ok kad bi u pitanju bili neki nokia komunikator ili SE p900 serija!
Ovako mu sad dodje mnogo blize kao bmw i pezo ili mozda ford!

E sad tvoje poredjenje bmw - yugo bi bilo ok kad bi u pitanju bili neki nokia komunikator ili SE p900 serija!