Nokia 6230i vs SE K750i

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Malone
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 07. Avg 2006. 10:32

Nokia 6230i vs SE K750i

Post od Malone »

E sada sam u dilemi sta je bolje za devojku???Help help help help help help help help........................

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

za devojku, a i za svakoga je bolji k750 :D ...

pozdrav...

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Malone, i ja mislim da je bolji K750...ima ga i u srebrnoj boji...mislim da je takav lepsi za devojku nego onaj standardni crni... :D :lol: :wink:
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
:: Iphone
Kontakt:

Post od Andrijano »

k750i je bolji za devojku,6230i mi je bas muski mob,a ja bih ti preporucio i nokiu 6131 :D bas je super,a ima i dobar ekran,jedino sto je preklop.
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data

Malone
Mobil fan
Mobil fan

Post od Malone »

E sada sam bas u nedoumici.Ja joj nahvalio ovu nokiu a sada toliko vas kaze k750i.Slicne su cene.Jedino mozda da se ne pokvari dzojstik???Preporucio sam joj k700i a ona rece da se kvari dzojstik.Nece na preklop rece mi jer joj se prethodni pokvario.A joj sta sad da radim?Da li bi bio promasaj ako ipak uzme nokiu jer je razlika u ceni oko 10e a pitanje je sta bi rekli roditelji?Kolika je u stvari razlika u kvalitetu?Koji je kompletniji telefon?Gledali smo i ovako joj se svidja?Znaci nije do dizajna...Help

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Pa ako joj se vec dopala Nokia onda nek uzme to shta da radish...Mada,k750 je stvarno bolji al dobro..

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
:: Iphone
Kontakt:

Post od Andrijano »

Pa mislim 6230i je stvarno dobar mob i nece pogresiti ako ga uzme,ali k750i ipak ima kameru koja je neuporedivo mnogo bolja od 6230i i licno mi deluje da je nekako kvalitetnije izradjen od 6230i iako sam nokiiin fan preporucujem k750i,mislim da se isplati malo dodati novca.
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data

Tanja
neaktivan nalog
Pridružio se: Pon, 02. Jan 2006. 16:22

Post od Tanja »

i josh neshto,k750i ima mnooogo bolji ekran,brzi je,a o kameri da ne goworim,k750i:6230i=nebo:zemlja :D k750i je sigurno bolji,kakwe weze ima to shto je 6230i nokia? bezweze,ona izreka "nokia je nokia" je wazila za period kad je bio popularni 3310,danas je potpuno druga pricha.Shto se dzoistika tiche,nema prawila,meni je na k700i kog sam imala 6 meseci sa dzoistikom bilo swe u redu ;)
Sony Ericsson Vivaz silver 8gb + Nokia e71 8gb white <3

Koren
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 16. Apr 2006. 09:09
:: Samsung Note 2
Kontakt:

Post od Koren »

Tanja napisao:k750i:6230i=nebo:zemlja
Nije bas tako, vise je odnos nebo: 12 sprat :P ;) Hocu reci da je SE stvarno za nijansu bolji od nokie, ali kada sam ih drndao (koristio) istovremeno, sve se svodi na otprilike iste stvari!
Jedino sto bih naveo kao prednost nokie (bas mi sad pade na pamet) je da kad menjas temu, menjaju se i ikonice, a ne samo pozadina! To zna potpuno da izmeni telefon! :D 8)
PozZ

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

pa se je veoma dobar koliko sam mogao da vidim ali nekako devojke ga baš nešto i ne vole tako da idu na verziju nokia telefona. najbolje ti je da pitaš nju šta ona želi a ovde ti svi preoporučuju 750
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

meni je super (za devojku) ona bordo verzija k750 ..... 6230i mi je lep telefon, ali je vise muski i smeta mi to sto mu je mali displej (i pored dobre rezolucije) i navigacioni taster zna da bude nezgodan dok se ne naviknes (ja ga nisam imao pa se nisam ni navikao ;) ) ..... a kamera kod SE je mnogo bolja .... ipak to nije zanemarljivo .... takodje i MP3 plejer ...

poz...

Malone
Mobil fan
Mobil fan

Post od Malone »

Puno hvala svima vama.Ubedili ste me da je se k750i bolji telefon.Ali kao sto rece venom najbolje je da pitam nju.Javicu sta je odlucila.Jel moze lako da se zameni dzojstik na k750i ako se pokvari???
P.S. Lakse bih odlucio da kupujem telefon za sebe :?

Koren
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Kontakt:

Post od Koren »

Moze da se menja dzojstik, i mislim da nije ni skupo...
PozZ

Malone
Mobil fan
Mobil fan

Post od Malone »

Hvala ti.Nego malo mi se zavrtelo u glavi od informacija.SE k750 je negde oko 200e tako da ipak uzima 6230i.Za to sto trazi cini mi se da je izbor pao na ta dva modela.Aj pusticu je da pogleda i uzivo pa ako se predomisli ja cu da doplatim razliku.Licno bih verovatno uzeo se ako vec ne mogu nesto bolje.

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

moj brat ima 6230i a ja sam skoro pazario k750i i nema tu shta da se poredi!prvo ekran je pregledniji i lepshi na SE,mp3 je xyz puta kvalitetniji,pogotovo za zvono,plus zamena kartica na zivo,plus kamera mnogo bolja na SE....a o dizajnu da ne prichamo.......da se razumemo,i nokia je dobar i izdrzljiv telefon,ali prosto nemoze ni prici sony ericssonu.....

iskopao sam na nekom internet sajtu da su kao k750,w800 i w810 jedini telefoni u "normalnoj" klasi,shta god se pod time podrazumevalo,koji daju kvalitet slike dovoljno dobar za izradu fotografija.....sad,probao sam i mogu reci da ima u tome istine....

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

Tanja napisao:k750i:6230i=nebo:zemlja
Nebo:Podzemlje :D (ako cemo realno)
Koren napisao:Hocu reci da je SE stvarno za nijansu bolji od nokie
mmmmmda, za nijansu.... :lol: :lol: :lol: :lol: . Hocu da kazem da je BMW (bilo koji model) za nijansu bolji od Yuga (isto bilo koji model moze da se uzme u razmatranje) tako da ti je skoro sve jedno dal' cesh da kupish BMW ili YUGA. :lol: :lol: (@koren: tako si ti otprilike rekao. jeste ja sam mozda malo preterao sa primerom ali je skoro ista prica).

@malone: nema veze da li je za devojku ili ne, ovde nema sta da se misli jer 6230i nema sta da trazi pored k750. K750 je bolji apsolutno u svakom pogledu a razlika u ceni je jako mala tako da nemas vishe sta da razmisljash. K750 DEFINITIVNO.

Malone
Mobil fan
Mobil fan

Post od Malone »

Hvala jos jednom.Preneo sam joj vasa misljenja i sutra idemo da pogledamo oba telefona a vec mislim da je vise za se k750i.Nego zvao ja neke i kazu da imaju sivi od193e i crni od 203e.U cemu je fora i koji je bolji i lepsi???
Evo zvao sam i izgleda da je sivi sa mreze a crni kao nije skidan.Sta mislite koji?

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

sve je to 99% u nekom momentu skinuto sa neke mreze....meni lichno je lpshi crni,ali ako bash hoces sivi onda vidi da ga upalish u radnji i proveri da nema softver od neke mreze,ako nema,slobodno uzimaj ne bi trebalo da pravi probleme

Tanja
neaktivan nalog
Pridružio se: Pon, 02. Jan 2006. 16:22

Post od Tanja »

ako je sa mreze,odmah trazi da ti fleshuju sa chitim softwerom u radnji gde ga uzimash ;)

Koren
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Kontakt:

Post od Koren »

Au, Dario ala ti ne volis ovu nokiu :roll: Pa nije ona bas toliko losa! :P Radi sasvim pristojne slike, ekran iako je mali super prikazuje sve sto treba, miuzika je dovoljna da se ubije dosada... Stvarno korektan telefon! :wink:
E sad tvoje poredjenje bmw - yugo bi bilo ok kad bi u pitanju bili neki nokia komunikator ili SE p900 serija! :wink: Ovako mu sad dodje mnogo blize kao bmw i pezo ili mozda ford! :D :D :lol: :lol:

Odgovori