Potreban mi je savet!!!
Potreban mi je savet!!!
Pozdrav svima! Voleo bi da mi date neke savete oko nokia N50, kako dobre tako i lose, posto mi se telefon jako svidja i voleo bih da ga kupim! Vidim da se mnogo vas na forumu razumeju u mobilne tako da misdlim da sam na pravom mestu. Najverovatnije cu ga kupiti u BG-u pa bih voleo da mi predlozite i u koju je radnju najbolje da idem. Unapred HVALA!
- nzb7
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Pet, 11. Avg 2006. 10:10
- Kontakt:
pa meni se licno nije svideo
jer mi je E60 OSTAVIO BOLJI UTISAK,mada kod njega iritiraju ona svetla oko tastature
ali me je e70 kupio igledom i QWERTY tastaturom kamera mu je na dnevnom svetu odlicna
a sto se tice E50 pazi da nema na tastaturi nijedna slova osim engleskih i da je finski
pa makar i pakovan u suboticic
ali bolji je od arapskih i madjarskih

ali me je e70 kupio igledom i QWERTY tastaturom kamera mu je na dnevnom svetu odlicna
a sto se tice E50 pazi da nema na tastaturi nijedna slova osim engleskih i da je finski

pa makar i pakovan u suboticic

ali bolji je od arapskih i madjarskih

dum9, koristio sam e50 i utisci su sledeci-telefon je vrlo mali(za smartphone) ali duguljast,utegnut je extra,ima extra ekran ali mu je kamera bas ocajna.Brz je i ima bruka programa mada cu ti i ja reci isto sto i uglavnom svi ovde-za te pare mozes da uzmes bolji telefon...E da ide kartica od 1gb uz njega-bar sam je ja dobio 

MNJIH!