Da li vredi cekati do nove godine???

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
anel
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 13. Sep 2006. 14:14

Da li vredi cekati do nove godine???

Post od anel »

Posto ce za novu godinu davati mobilne vredi li cekati do nove???

Ja sada imam para za k750 ali sam razmislio i skonto da ce me isto kostat sto cu morat kupi nove sluske i 512mb memoriju,bolje mi je skupit jos 20-30e i kupit w800.

Ja te pare nebi skupio da 15 decembra sto ispada pred deljenje tih paketa,da li ce biti neki bolji modeli kao w810 itd.ili kao neki bvz kao sad???

Znam da je glupo pitanje,nezamerite mi :D
LL Cool B

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

Isplati se da sacekash, tj. da kupish W810 (i zbog memorije i zbog sluski) a posebno zbog telefona (em manji, em lepsi, em bolji).

Kada se sve preracuna dolazi se do zakljucka da: sacekash malo i dobijesh i bolji telefon i bolje sluske i 512mb. Pa naravno da se isplati da cekash, i btw sto vishe cekash to ce ti biti veci dozivljaj kada budesh dobio telefon :wink:

Poz :)
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

anel, a ko ce to da daje telefone da i ja stanem u red :D ne znam da li je vredno cekati toliko,samo nisam te razumeo ko ce da deli telefone sta neki operater
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

Dream Weaver
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
:: Xiaomi Mi Max 2

Post od Dream Weaver »

Delice ih verovatno operateri uz pakete 8) 8)
Bas me zanima da li ce se otvoriti za neke dobre telefone uz korektne cene :oops: :roll: :wink:
and justice for all...

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Ako mislite da ce biti nesto jeftinije :uhuh: grdno se varate evo posto nam dolazi i Mobilkom,gledao sam cene u Hrvatskoj posto je i Mobilkom tamo,tamo je k750i znaci bez potpisivanja ugovora 326 evra,a ako potpises ugovor na 12 meseci kosta 243e,a ako potpises na 24 meseca 216e.A kod nas nov bez ikakvih gluposti je 180e,em ti telefoni su sigurno sa vodafone nalepnicom i ostalim glupostima,em su sigurno zakljucani,pa dok se dekodiraju.Tako da se ne isplati cekati jer nije ovo Nemacka pa da ti uzmes telefon k750i za 1e ali kao da budes njihov korisnik,ili da uzmes k750i za 150e toga kod nas nece biti
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

Dream Weaver
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
:: Xiaomi Mi Max 2

Post od Dream Weaver »

Dolazi mobilkom? :blinky: :blinky: :o :? :? :? :? :? :? :?
Jel on kupio trecu licencu? Kad? :o
and justice for all...

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

anel napisao:Posto ce za novu godinu davati mobilne vredi li cekati do nove???
@milan,dream:
Znaci: koliko ce kostati telefoni za novu godinu! Tako da sve vashe diskucije padaju u kantu!

@anel: poslusaj mene :wink:
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

AnGeL oF LoVe
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
:: Note 4
:: Note 10 lite

Post od AnGeL oF LoVe »

Tacno je samo da od sredine decembra pocinju novogodisnji i bozicni popusti ali je pitanje koji ce telefoni biti u paketima i koliko ce biti popusti za ostale telefone.Ako zelis pomenuti SE mozas ga kupiti odmah jer je gotovo sigurno da ga niko nece davati u paketu(obicno su to,Samsung i Nokia),a drugi popusti su zanemarljivo mali.Dugo godina pratim cene i sto je zanimljivo nisu telefoni najeftiniji kad su promocije i popusti vec u junu i julu.Pozdrav
LG G2 Black,16GB

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

čekaj pa sam vidi kako će biti- a da će neko davati w810 ili 800 ne verujem. naše tržište ne odobrava za ljude takav mob kao ono tipa šta će meni to za 3000din mogu da kupim dobra mp3 player itd...kao ne ispati im se...ali ko zna
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

Odgovori