w800i ili w810i
- Andrejica
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 04. Sep 2006. 16:43
- Kontakt:
w800i ili w810i
U cemu je uopste razlika? Koji je telefon po vama bolji?
Po meni su telefoni totalno isti..........................
Po meni su telefoni totalno isti..........................
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
Andrejica, pa pored dizajna i nema nekih razlika...koliko vidim po specifikacijama, razlika je i u količini interej memorije...Mada SE je poznat po tome, u poslednje vreme, a i ostali proizvođači imaju sličnu politiku, da i ne dodaju ništa novo niti posebno novom modelu osim dizajna i izbace ga kao nov model na tržište...a ustvari bude isti fon... 

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt:
- Andrejica
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 04. Sep 2006. 16:43
- Kontakt:
Jos jedno pitanje sad sam videla da se razlikuju i po tome da 810 podrzava format 3gd a 800 ne... sad ne razumem se mnogo ali znam da sam pre u 3gd formatu prebacivala neke spotove u telefon... i sad ako ne podrzava taj format znaci da ga ne mogu prebaciti u tako smanjenom formatu ili? i sta znaci onaj aac format?
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Kontakt:
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Kontakt:
neeee
znaci nemoj da te zbunjuje pored mp3 formata on podrzava i jos neki a to je aac koji ces ti manje koristiti ili naci na netu da skines tako da mp3 radi opushteno na fonu(samo se prebaci sa kompa na fon i on peva
)a da bi gledala neki spotic ili nesto sl. na fonu trebace ti 3gp konvertor na racunaru koji ce ti prebaciti iz divix'a,avi fajla u 3gp koji ces pustiti na fonu i uzivati 

One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Kontakt:
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Kontakt:
- napalm death
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47
evo da ne otvaram novu temu, pa da pitam vas drugare.
dvoumim se izmedju w700i i w810i, naravno, kapiram da je 810 jachi, ali da li vredi tih 40 eura razlike?
i kakav je softwer od w810i, jel ima bugova, mislim, da li dobro radi? posto se ne razumem bas nesto u ovu oblast. i kakvi se softveri mogu skidati za ove telefone i odakle?
hvala.
pozz, Mare
dvoumim se izmedju w700i i w810i, naravno, kapiram da je 810 jachi, ali da li vredi tih 40 eura razlike?
i kakav je softwer od w810i, jel ima bugova, mislim, da li dobro radi? posto se ne razumem bas nesto u ovu oblast. i kakvi se softveri mogu skidati za ove telefone i odakle?
hvala.
pozz, Mare

Cast a BIG shadow..
ma nema tu poredjenja!w700 chak nema ni auto fokus a i ima onu ruznu boju maske!koliko sam video w810 ima jako stabilan softver,bez kochenja i gluposti,a kad tu dodash i one flash teme,onda je josh i jako lep!
a shto se tiche velichine pesama,ne vidim shta je problem staviti gomilu peasam od 3-4mb na karticu od 512mb???? ne vidim razlog da se shtedi na prostoru i radi toga petlja sa preacivnjem u aac,pogotovo shto se ne ushtedi mnogo,naprimer pesma od 4mb mp3 bude na istom bitrateu u aac oko 3,25mb......tako da..... a sem toga ja imam naprimer i pesme od po 20mb u telefonu i opet ih stane gomila......
a shto se tiche velichine pesama,ne vidim shta je problem staviti gomilu peasam od 3-4mb na karticu od 512mb???? ne vidim razlog da se shtedi na prostoru i radi toga petlja sa preacivnjem u aac,pogotovo shto se ne ushtedi mnogo,naprimer pesma od 4mb mp3 bude na istom bitrateu u aac oko 3,25mb......tako da..... a sem toga ja imam naprimer i pesme od po 20mb u telefonu i opet ih stane gomila......