nokia do 400e

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
cubaca_05
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 22. Okt 2006. 21:10

nokia do 400e

Post od cubaca_05 »

koji mobilni da kupim do 400e ali pod uslovom da je nokia,da ima dobru kameru,dobar mp3 plejer i da ima prosirivu memoriju!!!
zahvaljujem se unapred svima! :D :D :D

popste
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 12. Dec 2003. 09:48

Post od popste »

Ja bih ti preporucio n73 koji i sam imam... 370e je nov sada, i smatram da je ok cena za ono sto nudi. Bolji je od n80, a manje kosta...
U principu, nemas bas tu neki izbor...

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Sta zelis od nje,jer sad skoro svaka Nokia ima prosirivu memoriju,solidnu kameru (ne toliko dobru kao SE ali dobro...) a kad vec bacas tolike pare,nije na odmet da kazes da li te zanima Symbian ili ne!?
Ako se odlucis za telefon bez Symbian-a,moja preporuka je 6233,eventualno 6288 ako volis slajdere!
Ako bi da prodjes bolje (malo manja rezolucija ekrana ali zato mnogo bolji mp3,bolje slike sa kamere i sl...) uzmi SE W810!!
A ako bi neki"pametni"telefon sa Symbian-om,bez premca je svakako N73,a za kusur do 400 eura imas otprilike dovoljno za 1GB MiniSD!?
Pozdrav 8)

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

@cubaca_50: zahtevash sve ono u cemu su SE majstori pa ti ja preporucujem W810 ili K800 (jeste da ti imas 400evra na raspolaganju, ali je mozda bolje odluciti se za jeftiniju varijantu i sacuvati pare za nesto drugo).

To ti je ubedljivo najbolji izbor od ne-smartphone-a, na tebe je da odlucish ali ja ti predlazem da zaboravish na NOKIA ONLY i da kupish pravu stvar.

Ako bash mora nokia onda n73!
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

cubaca_05, pre 18 dana si postavio temu "nokia do 350e", sad si postavio ovu temu, šta je sledeća? "Nokia do 450€"? Deluje kao da skupljaš pare na gomilu, do koje sume planiraš da ideš? :uhuh:

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Pa sledece ce biti nokia do 370e,raspon od 300-400e su najbolji n73 ili k800i.I sad svaka tema je na tu foru.Vidim da se pojavljuje dosta tema koje se ponavljaju,a nema nikakvog razloga za to. :wink: A i ova tema nije potrebna jer je lepo mogao da klikne na pretrazivac upise da oce nokiu,da ima prosirivu memoriju i cenu i dobio bi sta trazi
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

Odgovori