Nokia N70 ili E50 ?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Jovko
Banned
Pridružio se: Sub, 18. Nov 2006. 03:27

Nokia N70 ili E50 ?

Post od Jovko »

OVAKO , u pitanju su bila dva modela NOKIA telefona: NOKIA N70 i E50 ?
Otisaao da kupujem e50 i video i Nokia 3250, tek sad ne znam sta da radim ? Zna li neko da mi kaze nesto lose o tom fonu pa da odem da kupim e50 ili je mozda ovaj bolji, nekako mi je interesantniji ?pomoziteeeeeeeeeee
:smutny: :smutny: :smutny:

Izmenio:gameforce
Poslednja izmena od Jovko u Ned, 26. Nov 2006. 01:22, izmenjeno 1 put ukupno.

cvele_org.
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 21. Nov 2006. 21:39

Post od cvele_org. »

1.E70 ima bolju bateriju(oko3-4dana sa koriscjenjem) 2.Ponovo E70(laksi i manje dimenzije) 3. :roll: 4.E70 ima slabiju kameru i vise je mob za poslovnog coveka(ima dosta funkcija)-prelep meni,veci displey. PO meni E70,pa ti vidi! 8)

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

cvele_org., pa E70 i nije postavljen kao deo dileme... :uhuh: ...

Jovko, ja bih ti preporučila E50...
1. baterija otprilike isto traje kao i na N70...oko 2 dana...
2. u ruci mnogo bolje leži E50 , manjih je dimenzija, lakši je, a i dizajn mu je malo elegantniji...kao da nije symbian fon ...
3.još uvek je dosta veći broj aplikacija i programa za OS 8.1 nego za 9.1...ali i to se svakodnevno menja...sve je bolja ponuda i za OS 9.1...
4.ne znam sad kome će kako padati cena...E50 ima dosta slabiju kameru i ako ti ona nije bitna, slobodno se odluči za E50...

Inače, ja imam N70, i s njim sam prezadovoljna...tako da ni sa njim nećeš nikako pogrešiti... :D :lol: :wink:
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Jovko
Banned

Post od Jovko »

hvala, u svakom slucaju
Odlucio sam - E 50 ; veruj pomoglo mi je to da mi samo jos neko kaze
imacu najlepsi fon, BREE

POZZ NINOLINA :)

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

Ako zelis noviju verziju Symbiana i ako ti nije bitan kvalitet kamere,E50 definitivno (mada je i N70 jos uvek telefoncina)!!!
Ninolina, baterija na E50 ipak traje maaalo duze od one u N70... ;) Ja ponekad "izdrzavam" cak i 5 dana!

Jovko, sve sto te zanima u vezi E50 vec uglavnom ima na sajtu,ja sam je nahvalio,mislim vec sasvim dovoljno,razlog vise da je uzmes... ;)

Jos jednom: kvalitet kamere nikakav,ali tu je za ne daj Boze,ali zato jedan od najbolje dizajniranih i elegantnih Nokia ikada... 8) ............pa ko voli... :)

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

Green, ma ta kamera je sasvim dovoljna, ali najvažnije je da je povećana rezolucija ekrana u odnosu na n70, a to može da bude od koristi prilikom gledanja slika, filmova ili office fajlova ... :)

pozdrav...

Jovko
Banned

Post od Jovko »

ljudi imam nov problem, pgledajte gore sam izmenio, vise nisam pametan _ molim nekog pametnog da mi kaze ? Vredi li 3250 vise od e50, ILI ? Uzimam jedan od ta dva, samo mi recite nesto pametno ?

pozz
:| :?

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Jovko, to se ne radi tako...mislim na tvoju izmenu posta...sad svi naši komentari ispod tvog pitanja izgledaju besmisleni...Ajde sad lepo vrati prvi post u prvobitni izgled i postavi pitanje ponovo, ali na kraju ove ili otvori novu temu, a ovu da LOCKujem ...ok?????
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Zaključana tema