Nokia 7650 da li vredi

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Marko Fon
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 21. Avg 2004. 18:37

Nokia 7650 da li vredi

Post od Marko Fon »

Da li vredi uzeti ovaj tel? Kakva mu je kamera? Ima li neko iskustva sa ovim telefonom? Kakve su slike na pc-ju kada se prebace sa telefona u najvecoj rezoluciji?

Ludak
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 07. Avg 2004. 17:15

Post od Ludak »

Slike su osrednje, ovaj fon nikako ne moze da zameni foto aparat. Nesto bolju kameru ima 3650/3660 ali su 3660 i 3650 daleko bolji aparati zbog mogucnosti prosirivanja memorije. :)
U susret novim izazovima...

`Dr. Nick Riviera`
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 21. Jul 2004. 21:59

Post od `Dr. Nick Riviera` »

Za te pare ja bih svakako uzeo neki drugi fon npr. N3660 :wink:
¨°o.O Nokia N70! O.o°¨

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
:: samsung s8 plus
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

mnogo je bolji 3660

DJ_Boris
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pon, 16. Feb 2004. 02:44
:: Samsung Note 8
Kontakt:

Post od DJ_Boris »

Ima da se vrlo povoljno nadje 7650 polovan, za one koji nemaju para za 3660...

Novog, ja mislim da ga vise i nema... :|
.:Amazonka:. - Prodaj brzo, kupi lako! https://amazonka.rs/

Shark
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 30. Sep 2004. 14:03

Post od Shark »

Prava cigla.Ako u paketu dobiješ kesu kao futrolu onda je sasvim OK. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Shark

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 10. Okt 2004. 16:00

Post od stefank »

Kakvu kesu? Kutiju za alat!!! :lol: :lol: :lol: Mislim da je taj tel los, s obzirom kakvih ima sad mislim. A i nema mmc slot cini mi se, taj tel je inace prevazidjen, a ne znam ni proizvodi li se vise uopste...

Sasa_NS
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Čet, 22. Jul 2004. 15:57

Post od Sasa_NS »

Nemojte bas toliko ruzno o 7650... Nije to toliko los telefon. Meni se njegov dizajn mnogo vise svidja nego recimo 3650 ili 6600. Malo je teži, istina, ali je po dimenzijama mnogo manji od, recimo, 3650...
Ima i neka resenja koja nijedan smartphon posle njega vise nije dobio...
Najveca mana mu je mala (neprosiriva) memorija. Zato su mnogo bolja opcija za kupovinu noviji smart telefoni sa memorijskim karticama...

`Dr. Nick Riviera`
Mobil manijak
Mobil manijak

Bash smo skrenuli s teme...
Fon i nije bio toliko losh u svoje vreme, ali sad jeste, pogotovu s' obzirom da sad uz neku doplatu moze da se qpi znatno bolji fon kao shto je npr. 6600...
¨°o.O Nokia N70! O.o°¨

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od stefank »

Pa da, to i ja kazem. A i nema nikakvi slot za kartice tako da je i to bzvz, a ni ekran ni kamera nisu nesto. A za cijenu od 190e (prema ovom sajtu) je mnooogo bolje kupiti 3660 ili 3650 ili neki drugi noviji fon...

Ferrari F430
Banned
Pridružio se: Sub, 23. Okt 2004. 09:08

Post od Ferrari F430 »

Da,da.Telefon je u svoje vreme bio jedan od najboljih,ali to vreme je prošlo.Ni dizajn mu više nije nikakav,a ni kvalitet.Cena je baš visoka,s obzirom da je 3660 u tom cenovnom rangu,a bolji je neuporedivo. :mrgreen:

nenik
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pon, 19. Jan 2004. 22:00

Re: Nokia 7650 da li vredi

Post od nenik »

Telefon je strava, ali ako hoces da prebacujes slike na kompjuter za to ti treba digitalni fotoaparat a ne telefon sa fotoaparatom!!! Ne znam sta je to sa ljudima koji mobilni koji mobilni koriste kao fotoaparat??? :(

`Dr. Nick Riviera`
Mobil manijak
Mobil manijak

Mobilni je sasvim ok tool za amatersko slikanje, pogotovu ova serija koja ima kameru rezolucije 1Mpx... :wink:
¨°o.O Nokia N70! O.o°¨

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od stefank »

Ko ima kameru 1 mpix? 8O Inace, mislim da 7650 ima malo bolju kameru od 3650, ali je cigla, bas je ogroman, pogotovo kad se rasklopi... A i mislim da se on davno makao sa traka... Tj prodaju se samo zalihe... :roll: Ali to sto nema MMC slot je bas ali bas veliki nedostatak!

Troublemaker_88
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 10. Okt 2004. 15:35

Post od Troublemaker_88 »

Dajte bre ljudi!!! Vredjate legendu!!! Prvi mms, kamera, symbian, mp3 i da ne nabrajam sta jos telefon. Ima auto spikerfon i foto celiju sto nema vise nijedan fon. Ovaj tel. je bio 2-3 godine ispred svog vremena kad se pojavio. Pa operateri kod nas tad nisu imali ni WAP preko GSM, a kamoli GPRS i MMS. Zato molim vas.
Pa sad.....pogledaj avatar i znaces koji tel. imam !!!

jevrem
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 07. Jun 2004. 00:49

Post od jevrem »

E bre pa nismo na ovom forumu da ispravljamo pravopisne greske... Vec da pomognemo coveku (koji je uzgred receno ovo pitanje postavio jos davnog avgusta meseca, i u medjuvremenu je verovatno vec kupio telefon).
A misljenje o pomenutoj nokiji je da je za taj kes losa, nema mmc slot, ogromna je,... sve sto nedostaje 3660/50 nedostaje i 7650 + pomenuti mmc. Kamera slicna (ako ne i ista). Sumnjam da se proizvodi, 3660/50 (koji je njegov naslednik) je odavno sisao sa trake, a uskoro ista sudbina ceka i 6600...
Nokia E65 + Logitech BT Headset

Odgovori