Nokia 7650 da li vredi
Nokia 7650 da li vredi
Da li vredi uzeti ovaj tel? Kakva mu je kamera? Ima li neko iskustva sa ovim telefonom? Kakve su slike na pc-ju kada se prebace sa telefona u najvecoj rezoluciji?
- `Dr. Nick Riviera`
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 21. Jul 2004. 21:59
- DJ_Boris
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pon, 16. Feb 2004. 02:44
- :: Samsung Note 8
- Kontakt:
Ima da se vrlo povoljno nadje 7650 polovan, za one koji nemaju para za 3660...
Novog, ja mislim da ga vise i nema...
Novog, ja mislim da ga vise i nema...

.:Amazonka:. - Prodaj brzo, kupi lako! https://amazonka.rs/
Nemojte bas toliko ruzno o 7650... Nije to toliko los telefon. Meni se njegov dizajn mnogo vise svidja nego recimo 3650 ili 6600. Malo je teži, istina, ali je po dimenzijama mnogo manji od, recimo, 3650...
Ima i neka resenja koja nijedan smartphon posle njega vise nije dobio...
Najveca mana mu je mala (neprosiriva) memorija. Zato su mnogo bolja opcija za kupovinu noviji smart telefoni sa memorijskim karticama...
Ima i neka resenja koja nijedan smartphon posle njega vise nije dobio...
Najveca mana mu je mala (neprosiriva) memorija. Zato su mnogo bolja opcija za kupovinu noviji smart telefoni sa memorijskim karticama...
- `Dr. Nick Riviera`
- Mobil manijak
- Ferrari F430
- Banned
- Pridružio se: Sub, 23. Okt 2004. 09:08
Re: Nokia 7650 da li vredi
Telefon je strava, ali ako hoces da prebacujes slike na kompjuter za to ti treba digitalni fotoaparat a ne telefon sa fotoaparatom!!! Ne znam sta je to sa ljudima koji mobilni koji mobilni koriste kao fotoaparat??? :(
- `Dr. Nick Riviera`
- Mobil manijak
- Troublemaker_88
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Ned, 10. Okt 2004. 15:35
Dajte bre ljudi!!! Vredjate legendu!!! Prvi mms, kamera, symbian, mp3 i da ne nabrajam sta jos telefon. Ima auto spikerfon i foto celiju sto nema vise nijedan fon. Ovaj tel. je bio 2-3 godine ispred svog vremena kad se pojavio. Pa operateri kod nas tad nisu imali ni WAP preko GSM, a kamoli GPRS i MMS. Zato molim vas.
Pa sad.....pogledaj avatar i znaces koji tel. imam !!!
E bre pa nismo na ovom forumu da ispravljamo pravopisne greske... Vec da pomognemo coveku (koji je uzgred receno ovo pitanje postavio jos davnog avgusta meseca, i u medjuvremenu je verovatno vec kupio telefon).
A misljenje o pomenutoj nokiji je da je za taj kes losa, nema mmc slot, ogromna je,... sve sto nedostaje 3660/50 nedostaje i 7650 + pomenuti mmc. Kamera slicna (ako ne i ista). Sumnjam da se proizvodi, 3660/50 (koji je njegov naslednik) je odavno sisao sa trake, a uskoro ista sudbina ceka i 6600...
A misljenje o pomenutoj nokiji je da je za taj kes losa, nema mmc slot, ogromna je,... sve sto nedostaje 3660/50 nedostaje i 7650 + pomenuti mmc. Kamera slicna (ako ne i ista). Sumnjam da se proizvodi, 3660/50 (koji je njegov naslednik) je odavno sisao sa trake, a uskoro ista sudbina ceka i 6600...
Nokia E65 + Logitech BT Headset