Pomoc pri izboru telefona

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Jones
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 05. Maj 2006. 22:18
Kontakt:

Pomoc pri izboru telefona

Post od Jones »

Poz...molio bih za pomoc pri odabiru fona...stvari koje me zanimaju i koje su mi bitne...
1.da ima solidnu bateriju-do 3 dana uz 2 sata mp3 dnevno
2.da ima zvuk preko sluski kao walkman ili priblizno njemu
3.da je glasan kad zvoni...
4.da ima dovoljno interne za 20-30 pesama ili da ima prosirivu memoriju
5.ugodnu tastaturu
to su glavne i odlucujuce karakteristike
dobro bi dosle i:
-dobra 0.3mpx kamera(veca rezolucija mi ne treba a i ja mislim da je takva kamera dovoljna za mob telefon....zanima ne posebno koji fon ima najbolju 0.3mpx kameru
-sto veci ekran...
-podrska za mpeg4 video format

znaci pomagajte...trebao sam uzeti w300 al me lik ispalio... :shock:

McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
:: LG G2

Post od McLaren F1 »

Mislim da ti je najbolji izbor W810,ima sve sto si naveo,jaku bateriju,zvuk sa sluskama ne treba ni komentarisati,dovoljno je reci (Walkman) 8) ,glasan je kad zvoni,dobijes uz fon 512Mb,solidnu tastaturu (nije po mom ukusu),odlicnu 2MP kameru,ne preterano veliki ekran al je kvalitetano uradjen,jedino nisam siguran za mpeg4,al fon je stvarno vrh,ako si spreman da das 230e,a ako si spreman da das oko 500e onda definitivno W950! :D :wink:

Jones
Mobil fan
Mobil fan
Kontakt:

Post od Jones »

Pa moj budzet se povecao na nekih 250e :D :D prvobitan je bio oko 150e :cry:
Znaci w810...
Auuuu...w950...nemoj...oma pocnem da :cry: :cry:
Nemam toliko kesa....a i nisam siguran da bi mogao da dam...mnogo je to za telefon....
Ja moram definitivno na lecenje u ustanovu za odvikavanje od mobilnih telefona

Koren
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 16. Apr 2006. 09:09
:: Samsung Note 2
Kontakt:

Post od Koren »

Ortak ima w800 i tel je odlican, kamerica super (mada vidim da ti to nije najbitnija stavka), zvuk u sluskama je odlican (sto se i ocekuje od Wallkman telefona), tastatura i kuciste cvrsti i precizni, ekran veliki, baterija je super pogotovo ako muziku slusas u offline modu, memorije imas dovoljno... E sad razlog zasto sam sve ovo napisao je zato sto mi je w800 ostavio utisak kvalitetnog telefona, i zato mi je sasvim prirodno da ocekujem da w810 nastavlja istim putem! Mislim da neces pogresiti ako ga uzmes! :wink:

PozZ

gameforce
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 12:11

Post od gameforce »

Jones, Sve to što si nabrojao i mnogo više nudi Motorola V3X.
Moje iskustvo je
Izuzetan kvalitet zvuka i glasnost.
2 do 3 dana muzike (po 3 ili 4 sata)
30 do 50 poruka i oko 15 20min dnevno telefoniranja.
Memorija proširiva a u paketu ide 128M
Kamera 2Mpx i 0,3Mpix
mp4 240x320
I što je bitno uklapa se u tvoj budžet.
175-180e
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.

Jones
Mobil fan
Mobil fan
Kontakt:

Post od Jones »

Motorola v3x....oduvek sam voleo Motorolu...zato sto niko nije valjda...imao sam v980 i ROKR E1 i obe su me zadovoljile(ne znam sto sam ih prodavao uopste)...a da imao sam i malog djavola c139...
hvala Gameforce...ozbiljno cu razmotriti zato sto je motorola i zato sto je Cheap :D :D

edit:
gameforce evo gledam postove za v3x...znaci neminovno bi morao da radim flash telefona i zbog zvuka,baterije,brzine i mnogih drugih stvari(mada me to privlaci...to cackanje)
Aj mi reci molim te koliko je to opasno za zivot telefona...tj koja mogucnost je da ga *******...tj ubijem
E da i jako vazno...vidim da se sluske kace na usb...aj mi preporuci nekle slusalice,mislim nadam se da mogu da koristim bilo koje sa miniusb jackom...ja bi neke kvaliteta Walkman serije
E da...da li mogu odraditi bass na v3x kao sto ima na walkman seriji
  • _____________________________________________________
    izmenio b_udder:: koristi opciju "izmeni" i psovanje nije dozvoljeno

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Jones, ma nije toliko to zeznuto i opasno,to menjanje fajl koji dalje bolji zvuk telefonu,to je ko igranje sa sistemskim fajlovima na symbian-u.Ja prvo nisam smeo to da uradim na sestrinoj v980 i onda sam odlucio ma nema veze probam pa sta bude bude,i uspelo mi je.Pa i ako zeznes lepo ga fleshujes i gotovo.Ne znam ako hoces da ti bude dobar zvuk ipak uzmi neki walkman telefon,ILI motorolu v3i ali ITUNES edition ima player kao ROKR E1 koji si imao.
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

gameforce
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 12:11

Post od gameforce »

Jones, Ukratko lepo ti reče milan91.Sve što pogrešiš može da se flešuje ponovo!
Promene na njoj ćeš odraditi jednom ili dva puta dok ne nadješ ono što ti odgovara.
Plejera ima za nju sa podešavanjima za bas i sl.Sluške koje stižu u original pakovanju su sasvim ok veruj.Za neke bolje sluške imaš adapter
Slika
Košta oko 6 dolara napolju.
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.

Jones
Mobil fan
Mobil fan
Kontakt:

Post od Jones »

One sluske za ROKR E1 i v980 koliko znam su iste...i mnogo su dobre...e sta je fazon...ispadaju iz usiju....zato mi vise odgovaraju wlakman sluske...nabijes u uvo i gotovo...
Znaci uzmes telefon i udri...radi moduj sve dok ne nadjes sta ti odgovara...
Hvala gameforce,Milan91...razmislicemo...nadam se da ce biti jos nekih predloga

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

ne znam da li smo se razumeli ja mislim da uz V3x idu drugacije sluske mnogo su dobre slazu se uz fon onako smekerske :D Ne znam ako ti bas treba dobar zvuk pogledaj neki walkman telefon,w800i,w810i,ili k750i pa da mu ubacis walkman sw i da uzmes sluske walkman.

Jones
Mobil fan
Mobil fan
Kontakt:

Post od Jones »

Sta je fazon za k750...svidja se on meni i sve to...ali dok ja ubacim softver...pa dok nabavim sluske koje su preskupe...pa onda kartica od min 256mb...sve to ode preko cene w810...a plus za w810 je taj sto nema dzojstik nego onaj pad...sto mi se jako svidja...
Drugi fazon za SE modele...imao sam k800 i w900...malo bih promenio interfejs i tako to ako me kontas...kamera mi uopste nije bitna...ali uopste...ne slikam uopste...
Milan91,aj mi reci ako znas za zvucnik na w810..jel to stvarno stereo...onaj na k800 je uzas(ok on je mono) ali non stop sam imao propustene pozive...nisam smeo da ga stavim u dzep...taj mi je problem resio w900...zao mi je sto sam ga prodao ali mi trebao kes...e sad kes opet imam a telefon nemam uopste...
Ja ovim review-ima na sajtovima ne verujem bas mnogo...verujem vama tj nama obicnim korisnicima

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

Jones, ne znam da li predje cenu w810i,jer k750i je 160e+5e ubacivanje walkman sw+20e sluske+20e za 256Mb.Ispadne oko 205e,a w810 je 227e sad ne znam da li ti se isplati dati 30e vise za stereo zvucnike,nema dzojstika nego pad.Za zvucnike ne znam tacno jer sam w810i imao priliku samo da vidim i isprobam malo ali ne toliko da mogu da pricam bas dosta o njemu,clan dario koji je imao k750i i presao na w810i kaze da je w810i dosta dobar cak bolji od k750i.Ali ako hoces da promenis malo interfejs vidi onda motorolu ili nokiu neku,3250 ili tako nesto.

miroslav-KV
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 23:46

Post od miroslav-KV »

može li mi neko reći da li imaju modeli kod kojih se može povećavati veličina teksta(slova)na ekranu telefona ,tako da ljudi koji koriste naoćari ne bi morali da ih stavljaju svaki put kad koriste fon?

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

@milan91: flashovanje je kao prvo 10 evra, 512mb je malo vishe od 20 evra, kada se sve lepo preracune dolazish do skoro iste cene, ali eto da kazemo da je tvoja racunica tacna i da je razlika 30 evra, ali veruj mi, vredi i duplo vishe. I btw w810 nema stereo zvucnike.

@jones: SE walkman serija bi ti najbolje pasovala. Odluci se izmedju w300 ili w810 (tj. izmedju skupe i jeftine varijante). I jedan i drugi za muziku a i ovako su BPX (>citaj cirilicom) :D
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

Jones
Mobil fan
Mobil fan
Kontakt:

Post od Jones »

Eto vidis kako se slazemo u racunici...Znas kako Dario ja sam iz Novog Sada a kod nas su svi telefoni jako skuplji nego u bg u proseku za 20%...Ispaljen sam za w300,trebao neki lik da mi donese kao nov za 145e ali od toga nista...a w810 je 270e u ns...mnogo brate...
Izgleda da cu cekati dok ne skupim kes za w950...bar necu brinuti za memoriju,imacu najbolji moguci zvuk,symbian,veliki ekran...a i niko ga nema...tj mali broj ljudi

mixxx
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 19. Dec 2005. 17:48

Post od mixxx »

znam kakva je situacija u novom sadu...skuplji su fonovi ali ne bash 20 posto.....ti lepo kupish povratnu voznu kartu do bg-a(250 dindzi max) kupish fon i ushtedish 30 evra! tako sam ja radio!

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

Dario, procitaj malo bolje tekst koji sam napisao,napisao sam da je 256MB 20e :wink:

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

@milan91: procitao sam ja vrlo dobro, ali sa w810 se dobija 512mb, a 512mb da se kupi kosta vishe od 20 evra, pa kada se doda i oduzme dodjesh do iste cifre (230evra) a za te pare bolje qpish w810 koji je em dosta bolji od k750 em ne treba nista da se cimash. Plus sto za telefon (jer ne moze bash nesto preterano jako da pojaca sound) in-ear sluske su idealna stvar (jer se cuju mnogo jace).

@Jones: a koji je problem da narucish telefon iz BG-a? Pozovesh Telekom+ (imas njihov broj na sajtu) kazesh hocu taj i taj telefon, dash adresu i sutradan ti stigne na vrata u kutiji sa garancijom i svim stvarima a postarina tu je oko 250din.
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

Jones
Mobil fan
Mobil fan
Kontakt:

Post od Jones »

Javio mi se lik...Ipak nabavljam w300 :D :D :D :D ....stize u full packu,crni,cist sony ericsson nije sa mreze... :D :D :D ...cena je 145e
E sad sta mislite da li cu pogresiti...meni se uklapa u ono sto ja ocu...
Vazna mi je baterija,mp3 i sluske,a i ne moram da dodajem jos kesa...a i cool izgleda
A i dosta je funkcionalan...aj mi recite da li mu je ekran priblizne velicine kao i k750
kvalitet bas i nije bitan za mene...

llulle
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 01. Sep 2006. 19:32

Post od llulle »

bar samo ima samo 256 mb a m2 kartice su sada retke a nikako da pocnu masovno da se prodaju,w810 ima 512mb memory stick pro duo koje mozes kod nas da kupis do 2 gb

w300 ne zadovoljava muzicke potrebe trenutno,dok se ne pojave m2 kartice(za music fon je ipak minimum 512 mb,ovo ispod je smesno)
ako uzmes w300 kad tad ces hteti da kupis vecu (512 ili 1gb)a to ce te izneti 35-60e(kada cene budu normalne za m2)
uzmi w810 i neces se pokajati -fon redi mnogo vise
nokia c7

Odgovori