davno sam imala zelju da kupim nokiju 6111 ali sam na vas savet kupila samsunga d500 i potvrdila to da sam zaista ljubitelj iskljucivo nokije, sad bih zelela da ga zamenim za n 7370 ili pak 7373, interesuju me vasa iskustva i da li 7373 zaista vredi da se dodaju te pare preko?
p.s. da da bitan je izgled
pa zavisi koliko ti funkcije znace na ustrb izgleda? 7370 je bez sumnje prelep telefon,ima kameru od 1mpx ali samo 10 mb memorije,sto to je otprilike 2-3 mp3 pesme,stvarno premalo. a ti bi najbolje trebala da znas da li tebi vredi!
NIKAD, ali nikad nisam umeo da razumem ljude kojima je vazan izgled telefona. Ajde, vazan je i meni, da je sto neobicniji i da se svi pitaju sta je to:) Salu na stranu, funkcionalnost pre svega. Ako to znachi da furam ciglu, boli me uvo, furacu ciglu. ali kad zazvoni i kad ga izvadim da svi padnu na dupe!
A sada mali odgovor na Leilino pitanje: ako imas para sestro, radi sta volis, tvoje su pare u pitanju. Moj savet, kloni se modnih telefona.
loki13, miodrage, o ukusima ne treba raspravljati Leila, moj savet je 7373 koji je oduvao starijeg brata kako sa tom neznijom bojom tako i sa boljom kamerom,blicom,mem karticom itd.
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3
Leila, obavezno izaberi N7373... ...po svemu je ispred N7370... ...Meni je lepši čak i po boji...ali to je ipak indvidualno...Mogućnoszt proširenja memorije i bolja kamera su i više nego dobri razlozi da se opredeliš za N7373, i dodaš još malo love...
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
fain2daniel, to je tacno da o ukusima ne treba raspravljati,ja sam teski funkcionalista,ali opet su mi jako lepi telefoni v3,6131,d800,koji za danasnje standarde ne nude nista posebno ali! uzgred ako se ne svoumis samo izmedju ta dva pogledaj 6131 u silver varijanti,mislim da je sa tom bojom vrh vrhova!
naglasila sam da je izgled bitan jer upravo je funkcionalnost pobedila kada sam birala izmedju sgh d500 i n6111 da bi zakljucila da vecinu funkcija na telefonu nisam ni koristila cak ni mp3 player,
hvala vam svima na savetu sacekacu jos koji komentar i pravac kupovina
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.