kupiti n80 ili n73?!!

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
lulemafija
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 07. Dec 2006. 20:35

kupiti n80 ili n73?!!

Post od lulemafija »

nemam pojma sta da kupim! n73 ili n80? zasto? po ovome sto sam do sada procitao ljudi vise gotive n73, ali meni se ne svidja mnogo, n80 mi je mnogo lepsi, ali hocu dobar fon, ne samo lep!!! hvala unapred

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

lulemafija, i ja sam ovo hteo da postavim pitanje znam da su mnogo njih imali n80 i presli na n73 i da li mogu sad da kazu neke svoje komentare,ja kad bih se odlucivao izmedju ova 2 mozda bih uzeo n80,nekako mi lepsi,ali ipak n73 je isto lepo i ima jako velik i dobar ekran,jedino sto se skoro svi zale na masku koja je jako lose uradjena nekima je cak pukla maska.Ne znam prednost n80 je WLAN,a n73 ima sve isto sto i n80 ali ima kao bolju kameru sad da li je to tacno ne znam,mene su pomalo razocarale slike n73,neki dan sam gledao bas slike sa n80 i mogu reci da su skoro istog kvaliteta,jedina mana n80 je mozda BATERIJA,neki kazu i slajder i softver(ali vidim da je nov softver odlican) TO su neki moji komentari ali najbolje bi bilo da nam odgovore oni koji su imali i imaju oba telefona
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

Ville Valo
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 04. Dec 2006. 21:05

Post od Ville Valo »

Neznam po meni je taj mobilni gori od n73-ke ali je verovatno zbog mono zvucnika jer sam ja vise music man nego stilista a i svidja mi se oblik n73 jos kad bi imala crna verzija.Kad smo kod njega kolko kosta n73 ME i dali ga ima kod nas?
Nokia N95-2 + Spiderman 3 + Jackass 2.5!!!

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Ville Valo, nema jos u prodaji N73 ME,a zasto bi kupovao kad mozes ubacis lepo ME sw i gotovo.
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

glas za n73 i istina je da je n80 bagovit to stoji :disgust: a ovaj prvi se pokazao na svim rewiev'ima bas ok :chytry:
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

Ville Valo
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od Ville Valo »

A gde mogu to da uradim i jel ima negde da se nadje original crna maska za n73?A jel istina da je dosta spor n73?

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od fain2daniel »

Ville Valo, istina ume da uspori ali pri pustanju u rad vise aplikacija odjednom mada ja mislim da je to normalno za svaki symb :disgust:

Ville Valo
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od Ville Valo »

Pa tu si u pravu ali valda bi trebalo manje da uspori nego ovaj moj 6630 jer ima vise ram! :D :D :D

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od fain2daniel »

Ville Valo, ako sa 6630 prelazis na n73 pa za tebe je to kao novi symb uredjaj jer je dosta drugaciji kako po opcijama(vise opcija,pregledniji meni,drugacije ikonice sa klasicnim N stilom,vrh kamera) itd :wink:

Ville Valo
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od Ville Valo »

Pa to znam ali lako cu da se uhodam jer znam na komp da radim dosta dobro a symb je dosta slican windowsu bar za mene tako da nece biti problema za mene je to kao da se sa xp prebacujem na vistu bice mi malo teze da se uhodam ali cu se uhodati kad tad!!!! :wink: :wink: :wink: :wink: :D :D :D :D

Mikele
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 08. Nov 2004. 22:49
Kontakt:

Post od Mikele »

N80 jer sigurno ima bolje kuciste od n73 i zbog toga sto ima WiFi......

popste
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 12. Dec 2003. 09:48

Post od popste »

Ja sam imao oba, i zamenio n80 za n73.. Mogu vam reci da je n73 MNOGO bolji telefon, mnogo bolje ukonponovan, stabilniji... to vam verovatno moze potvrditi i mirko.. Kada sam kupio n80, to je bilo jedno VELIKO razocaranje, a sa n73 je vec druga prica.. telefon je prevazisao sva ocekivanja, ali stvarno.. Jedino sto moze biti mana je mozda malo mekse (ali prilicno kvalitetno i negrebivo) kuciste telefona...

jok_jok
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 23. Nov 2005. 13:54

Post od jok_jok »

da, istina, imao sam i ja n80. fon lijepo izgleda, ali ustvari je bugovit, slajder se klima, ponekad je spori i šteka, ponekad mu slike katastrofalno ispadnu. zamjenio sam ga nakon 5 mjeseci korištenja za n93 i sad sam zadovoljan. sa n73 nisam imao iskustva

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

N73 svakako! Mislim da cesh biti mnogo zadovoljniji sa njime nego sa n80... :wink:

Odgovori