koji telefon da se kupi posle samsung E900?
koji telefon da se kupi posle samsung E900?
kupila sam samsung E900, pre neka tri meseca, ali mi je vec dosadio, pa da li mozete da mi pomognete, koji je bolji od njega, ali da nije puno vise od 300e? 

Ovo bih ti ja preporučio...
Ako hoćeš Samsung i slajd, onda definitivno d900.
Od monoblock non-smart telefona, ubedljivo najbolji SE K800...Ili možda W810i za nešto manje para...
Od Symbiana N70...Mada ne verujem da te zanima Symbian
Ovi su ti svi nešto ispod 300€
btw: 2 poruke u razmaku od 2 minuta, nije ti ovo chat da ti ljudi odgovore odmah
Ako hoćeš Samsung i slajd, onda definitivno d900.
Od monoblock non-smart telefona, ubedljivo najbolji SE K800...Ili možda W810i za nešto manje para...
Od Symbiana N70...Mada ne verujem da te zanima Symbian

Ovi su ti svi nešto ispod 300€
btw: 2 poruke u razmaku od 2 minuta, nije ti ovo chat da ti ljudi odgovore odmah

5530XM
Ako je E900 uspeo da te smori, možda i jeste vreme da razmisliš o Symbianu. N70 je u tom slučaju stvarno dobra kupovina. Čak i klot Symbian (bez dodatnih prog.) je jako dobar, ali kad kse krene sa optimizacijama, i dodacima, eto tebe nama sa gomilom novih pitanja

Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Slazem se u potpunosti sa Rapid-om. Ne bih nista ni dodao ni oduzeo, eto mozesh da pogledash ako bash drzish do dizajna model 7373 koji je dexter spomenuo, mada bih se ja u tom slucaju pre odlucio za D900
.
Poz

Poz

gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.