d900 ili k800i
d900 ili k800i
E ljudi hocu si kupiti novi mobitel i mislim se izmedu k800i i d 900,pa koji je bolji mobitel.P koje je vase misljenje............
- napalm death
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47
Isti problem (editovah se iz teme u koju sam greškom otvorio, ali koja je mala isti naslov).
Neću da vas lažem, nije za nekog mog drugara nego mene. Iskreno imam dosta dobru ponudu za oba od po 200e, i sad nisam siguran. Video sam kako se burazeru pokazao d500, i njegovom drugaru d600 još bolje, super ekran i sve to. E sad oba imaju po 3MPelne kamere što nominalno znam da ne znači ništa. Ova kod Samsunga nije loša, ali u poređenju sa k800i nema šta da traži, mada opet pored A75 Canona teško da mi treba to kao primarna funkcija. Al' opet kod Samsunga se dobija BT sluška, ali mu je verovatno kvalitet reprodukcije muzike lošiji, mada to meni nije primarno...... Ne znam, nekako mi se ne prelazi na Samsung, ali opet....... Napominjem da su oba u full pakovanju.
E sad šta vi kažete?
P.S. Kome brže pada cena, pošto se sigurno neću preterano dugo na tome zadržati. Posle toga planiram trajni comeback to Symbian.
Ovo je samo mali izlet. 

Neću da vas lažem, nije za nekog mog drugara nego mene. Iskreno imam dosta dobru ponudu za oba od po 200e, i sad nisam siguran. Video sam kako se burazeru pokazao d500, i njegovom drugaru d600 još bolje, super ekran i sve to. E sad oba imaju po 3MPelne kamere što nominalno znam da ne znači ništa. Ova kod Samsunga nije loša, ali u poređenju sa k800i nema šta da traži, mada opet pored A75 Canona teško da mi treba to kao primarna funkcija. Al' opet kod Samsunga se dobija BT sluška, ali mu je verovatno kvalitet reprodukcije muzike lošiji, mada to meni nije primarno...... Ne znam, nekako mi se ne prelazi na Samsung, ali opet....... Napominjem da su oba u full pakovanju.
E sad šta vi kažete?

P.S. Kome brže pada cena, pošto se sigurno neću preterano dugo na tome zadržati. Posle toga planiram trajni comeback to Symbian.

Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
- kljaja
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 21:43
- Kontakt:
Pa uzmi k800i uvek ali uvek ga mozes nekom napaljenom klincu iz kraja uvaliti za dobre pare(kao ja svoj k750 samo zbog toga sto se tad vrtela ona reklama sa medvedom)....a i k800 je bolji od d900...provereno... 

SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...
sto se tice kvaliteta i funkcionalnosti K800 je u svakom slucaju bolji...samsungu ce brze padati cena ali ako uzmes za 200e neces mnogo izgubiti...ja licno koristim trenutno K800i (a uopste, nokiju i SE) jer samsung ima mnogo tih svojih zabrana i nedostataka iako kosta oko 300evra... glas za K800i jer realno je bolji u svim segmentima... 

pa, znas sta...nisam imao D900, iskreno lep je telefon ali ne znam nikoga kome treba samo lepota od mobilnog telefona...ponovicu ono sto sam vec negde rekao a to je da su meni vazne a verujem i tebi te sitnice "koje zivot znace" kod telefona...mnogo je nekih sitnica kod samsunga koje ogranicavaju rad sa njim daju veliku prednost K800 i uopste SE-u i nokiji...