d600, k800 ili LG kg800

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
jaca_21
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 16. Dec 2006. 16:24

d600, k800 ili LG kg800

Post od jaca_21 »

Treba mi pokoji savjet :smutny:
Trenutno imam D 600 al namjeravam da kupim drugi mob.al se dvoumim izmedu k800 i i lg cokolade,jer sam cula da lg imaju lose fletove..a za k 800i sam se malo raspitivala svida mi se al ja ipak padam na malo manje mobitele..eh sada vi stupate na snagu da mi pomognete(naravno oni koji zele) da odlucim koji je pravi tel.za mene jer sam ipak luda za telefonima i interesuju me. ;)
unaprijed HVALA ;) ;) ;) ;)
  • _______________________________________________________________________________________
    izmenio i premestio b_udder:: sledeći put stavi precizan naslov i pitanje postavi u odgovarajućem podforumu

Sn1p3r
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 22. Avg 2006. 18:59

Re: Treba mi savjet znalca

Post od Sn1p3r »

Hmm :dry: pa ova dva fona se ne mogu porediti... K800 je ubjedljivo jaci na svim tehnoloskim poljima, Kamera, display, funkcije.... sve osim mozda dizajne kg800(chocholate) je mnogo ljepsi-barem meni.. Ha ne znam sta da ti kazem, ako vec imas digitalnu kamericu uzmi cokoladu, ali k800 dobija moj glas ;)

6630 app
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 28. Mar 2006. 15:15

Post od 6630 app »

jaca_21, ako ti je bitan izgled telefona i solidno nabijene funkcije - LG KG800
ako ti je potrebna funkcionalnost,jaka kamera 3mp - K800.
Nemoj pogresno da protumacis funkcionalan,oba su odlicno funkcionalna samo sto je LG mali,tanak,lep,ima senzore umesto tastera na prednjoj masci,svaka devojka pada na njega,K800 ima tu ekstra dobru kameru,skupe memoriske kartice(budi spremna na investiciju jos 50e za karticu M2 od 512mb koje K800 koristi),ako ti nije bitna kamera od 3mp uzmi KG800 a tu je i odlicno bogato fabricko pakovanje sa kojim dolazi telefon,dosta dodatne opreme ...

kljaja
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 21:43
Kontakt:

Post od kljaja »

Ja se ne bih nikako navodio lepsim izgledom jer je tvoj d600 vec bolji od ovog lg telefona...a k800 je prica za sebe,telefon nije pno veci od tog sto imas...a kakve funkcije imaaaa..... 8) uzmi bre k800 i ne brini...lg ce mozda kasnije izda ti neku bolju i sladju cokoladu... :|
SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...

pilgrim
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 11. Avg 2006. 00:22

Post od pilgrim »

Nisam verovao da ce doci dan kada cu nekome preporuciti da kupi LG telefon,ali desilo se :o ...Posto padas na lepotu telefona,a vec imas d600,i dvoumis se izmedju kg800 i k800,preporucujem LG!Razlog - ovaj telefon je i pravljen za devojcice,jer je opste poznato da one obozavaju cokoladu :wink: !A sad ozbiljno - k800 je "muski",a kg800 "zenski" telefon.Ako si bila zadovoljna Samsungom d600,bices i sa kg800.Mada je,objektivno,mnogo losiji od k800.
Nemojte mi slati PP - ne posecujem vise ovaj forum!

deejann
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 12. Dec 2006. 20:33

Post od deejann »

ja ti savjetujem da uzmes k800,jer je on puno bolji od Lg,ima ti prostor za memorisku karticu,znaci vise memorije dok Lg nema,k800 ima 3mp kameru koja je odlicna,ma u svemu je bolji k800,jedino ak hoces sminkerski mobitel onda uzmi Lg jer ima dobar dizajn i klizni je...moj glas k800.Neces se pokajati

jaca_21
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 16. Dec 2006. 16:24

Post od jaca_21 »

hvala vam puno svima,i ja se slazem da je bolji k800 jer ima bolju kameru od Lg,al mi se nako Lg svidio zbog izgleda,mada mi se ne svidaju funkcije,al eto sta cu ne mogu imat i lijep telefon,mislim da se meni svidi, i skroz i dobre funkcije da ima..svida mi se ovaj d 600 imam ga par mjeseci al ja sam skolna mjenjanju telefona jer sam luda za njima a i kod nas u gradu svi vec imaju d 600..pored ovih tel.svidio mi se i d900 al kad sam vidila koliko je velik odustala sam, i zaljubila sam se u e900 al taj telefon mi je ohladio kad sam vidila kakv mu je meni i ne svida mi se nikako grafika telefona a i citala sam da nema blic,a ne zelim otic s konja na magarca tj s boljeg tel na neki losiji... ;)

Odgovori