Neznam za sta da se odlucim. Pre ovih telefona sam u obzir uzimao Nokia 6610i i Sony Ericsson T630. Nalazim se u kanadi pa nijedan od pomenutih telefona nije dostupan na trzistu nego telefon moram preko interneta da narucim iz Amerike tako da nisam u mogucnosti niti da vidim kako telefoni izgledaju(osim sa slika) niti da znam kako rade i koji je bolji. Zato sam dosao na ovaj forum da potrazim pomoc od vas koji imate vise iskustva sa pomenutim telefonima.
Kod telefona mi je najbitnije da je slika na ekranu lepa i cista i da su melodije glasne i ciste(po mogucnosti da podrzava mp3 melodije).
Cena Siemensa CX65 je 250 $USD dok je Nokia 3660 isto $250 usd ali dolazi i sa 32 mb memorijskom karticom(ja nemam pojma za sta to moze da se koristi). I kakva je razlika izmedju 3660 i 3620(100 dolara jeftiniji).
Hvala na pomoci!
p.s. ja sam kompletan neznalac mobilne tehnologije posto kod nas u kanadi nista nema na trzistu!
Zaboravio sam da dodam da slobodno predlozite i neki drugi telefon u tom rangu od oko 220-2250 evra. Hvala!
Nokia 3660 ili Siemens CX65
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Sub, 28. Avg 2004. 17:32
The thing is:
3660 can be used both in Europe, Americas, Africa and Asia, but it will have weaker reception in Canada.
3620 i practicly the same phone. What may be a problem to you is that it can not be used in Europe, Africa or Asia(it can be used, but it's reception will be terrible), but, on the other hand, it is going to have good reception in Canda. If you don't go to Europe a lot, I sugest you to buy 3620, and save some money+ get a phone with better reception.
Both phones have good RF performance, and they are not as big as they may apper in pictures.
Both of them are smartphones which means that they run OS(Symbian OS), and that they can handle most things any PDA can, and they have a good phone built- in. These Nokias have WAV ringtones(mp3 must be converted to WAV, and then set as ringtone).
Don't buy Siemens CX65, as it is a cra*p compared to these two.
3660 can be used both in Europe, Americas, Africa and Asia, but it will have weaker reception in Canada.
3620 i practicly the same phone. What may be a problem to you is that it can not be used in Europe, Africa or Asia(it can be used, but it's reception will be terrible), but, on the other hand, it is going to have good reception in Canda. If you don't go to Europe a lot, I sugest you to buy 3620, and save some money+ get a phone with better reception.
Both phones have good RF performance, and they are not as big as they may apper in pictures.

Don't buy Siemens CX65, as it is a cra*p compared to these two.

U susret novim izazovima...
- `Dr. Nick Riviera`
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 21. Jul 2004. 21:59
Preporuchio bih ti nokiju 3660 ako uopshte uspesh da je nadjesh poshto je trenutno nema na trzishtu,a pitanje je da li ce je ikad i biti.
Ako posle izvesnog vremena ne nedjesh N3660 onda CX65, sve zavisi koliko imash strpljenja.
Kod nas nishta ne mora da znachi, nekad uz fon dobijesh neshto, a nekad ne, i nemoj nikad da se nadash da cesh to neshto zaista dobiti.
Ako posle izvesnog vremena ne nedjesh N3660 onda CX65, sve zavisi koliko imash strpljenja.

Kod nas nishta ne mora da znachi, nekad uz fon dobijesh neshto, a nekad ne, i nemoj nikad da se nadash da cesh to neshto zaista dobiti.

¨°o.O Nokia N70! O.o°¨
- Ferrari F430
- Banned
- Pridružio se: Sub, 23. Okt 2004. 09:08
Meni se više sviđa 3660,a i mnogo mi je lepši.Funkcije su mnogo bolje,a to potvrđuje i symbian.Prisutan je i MMC solt,sa standardnom karticom od 16mb.
Telefon ima izuzetno povoljnu cenu,i trenutno je best-buy.Ekran je poboljšan u odnosu na prethodnika,ima istu rezoluciju,ali prikazuje 65.536 boja.Dimenzije su mana,ali je to ipak smartphone.Podržana je kamera,a snima i video klipove.Tastatura je u odnosu na predhodnika dobila lepši dizajn,i veći kvalitet.
Ja ti ovaj telefon potpuno preporučujem,a kako vidim i ostali.Izbor je na tebi...
Telefon ima izuzetno povoljnu cenu,i trenutno je best-buy.Ekran je poboljšan u odnosu na prethodnika,ima istu rezoluciju,ali prikazuje 65.536 boja.Dimenzije su mana,ali je to ipak smartphone.Podržana je kamera,a snima i video klipove.Tastatura je u odnosu na predhodnika dobila lepši dizajn,i veći kvalitet.
Ja ti ovaj telefon potpuno preporučujem,a kako vidim i ostali.Izbor je na tebi...