6680 max broj kontakata

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
avalon
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Ned, 19. Feb 2006. 01:56

6680 max broj kontakata

Post od avalon »

Zdravo
treba mi odgovor na jedno pitanje koje me sprecava da kupim bilo koji simbian ustvari - 6680 ili nesto novije.
Imam preko 1000 kontakata i treba mi fon koji moze da ih drzi - trenutno imam potorolu mpx200 koja to moze, al ime nervira po ostalim pitanjima :)
Da li neko ima iskustva / zna koliki je max kapacitet kod ovih nokija i ako postoji neki limit, koliki je, i da li postoji neki program (pim manager, ili slicno) kojim se moze zaobici ovaj limit.
Pozz,
alex

Phantom Lord
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 28. Okt 2005. 12:10

Post od Phantom Lord »

E nisam siguran,ali mislim da je moguc neogranicen broj unosa,tj. ogranicen raspolozivom memorijom,a hvala bogu nje ima dosta :D

Cegevara
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 16. Okt 2006. 00:33
Kontakt:

Post od Cegevara »

@avalon Na memoriji telefona mozes da formiras jako puno kontakata,a sve zavisi od memorije,mislim da preko 1000 sigurno mozes! :D

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

avalon, samo da potvrdim - Symbian telefoni nude praktično neograničen broj unosa (zavisi od količine slobodne memorije telefona, ali pošto su u pitanju megabajti...) - to važi i za imenik, poruke (koje mogu i na mmc da se smeštaju), kalendar, notes ... dakle, slobodno uzmi 6680 :)

pozdrav...

avalon
Novajlija
Novajlija

Post od avalon »

E , hvala vam svima, stvarno ste mi mnogo pomogli.
Inace, kada pricmo o 6680 - svidja mi se i n70, al isam cuo da mu je tastatura stvarno losija od 6680 - da li je to istina?
alex

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Shto se tiche memorije nemoj da brinesh...Ali ako se dvoumish izmedju 6680 i n70 svakako bih ti preporuchio da uzmesh n70... :wink:

avalon
Novajlija
Novajlija

6680 ili n70 (was 6680 max broj kontakata)

Post od avalon »

Stvarno?
Zasto?
Ok, ima kao malo jacu kameru, ali mi to nije bitno - ja se bavim fotografijom i imam dovoljno aparata da mi nije o glavu jos jedan na telefonu (a ionako je kanda zestoka kompresija snimaka).
Jel' ima jos neki razlog zasto bih uzeo n70?
Meni treba poslovni telefon, koji ce imati dosta memorije - imam pda , pa mi nije vazno da moze da cita ofis fajlove.
Vazno mi je da ima BT, da ima mesta za mnoooogo kontakta i da mogu da postavim kako ko zvoni, za koga sam tu, a za koga nisam....
poz,
alex

kroko035
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 14. Apr 2006. 19:51

Post od kroko035 »

Sve to mozes na 6680 ali N70 ima veci ram memori sto je prednost i ima mnogo bolji video, sto opet mozes da imas kod nekog foto aparata, znaci izaberi sam ali preporucio bih ti N70! 8)
Srecna Slava svima koji slave i da treba da castim avanzovao sam u nazivu!
Zasto da pisem kada je to neko vec napisao!

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Mozes i E61 da uzmes, isto odlican poslovni telefon, ustvari kad bolje razmislim, ma bilo koji iz E serije osim E50, on je nesto slabiji.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Pa svakako zbog te ram memorije,mnogi korisnici 6680 su se zalili na nju a ima mnogo ljudi ovde na forumu koji su preshli sa 6680 na n70 i koliko vidim svi su jako zadovoljni...mislim da je to dovoljan razlog,mada sachekaj da se oglase ti chlanovi pa vidi njihove komentare... :wink:

avalon
Novajlija
Novajlija

Post od avalon »

Znas, i nije toliko losa ideja - razlika je negde do 50 EUR - u vr' glave, kada bolje razmislim, ionako ne kupujem cesto telefon, mozda je ipak bolje uloziti dodatno u bolji telefon u startu, nego krpiti posle...
vidim da 6680 ide od 150-200E, a da je n70 oko 210 pa je razlika jos manja...
e, stvarno hvala svima, bas ste ok druzina, svidja mi se kada se nadje ekipa koja je spremna da odgovori na pitanja noobishe, koji verovatno postavlja ista pitanja koja su odogovorena po 1000 puta.
Stvarno cenim to.
Pozz
alex

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

avalon, pošto kažeš da ti kamera nije bitna, onda u igru uključi i 6630 :wink: ..... ukoliko ti ne smeta njegov oblik, to je dosta dobar telefon - prednosti su mu cena, brzina i konstrukcija, a mane su mu malo slabiji displej u odnosu na 6680 i n70, manje RAM-a od n70 (što se oseti samo ako odlučiš da pokreneš više zahtevnih programa, ili nešto slično) i nema radio i prednju 3g kameru... :roll:

pozdrav...

Phantom Lord
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 28. Okt 2005. 12:10

Post od Phantom Lord »

Ja bih ipak razmislio o 6680,pogledaj temu o n70 malo ispod,neki se zale na masku,tj na njen kvalitet.Procitaj neki test,poigraj se i sa jednim i sa drugim fonom,pa odluci :)

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Imala sam N6680 i sad imam N70...po meni svakako N70 predstavlja mnogo bolji izbor...ja sam imala problema na 6680 sa poklopcem kamere i sa RAM memorijom, a i drugi su se žalili...Na N70 nemam primedbi... :wink: :D
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Odgovori