6630 vs 6680 Hitno
6630 vs 6680 Hitno
Drustvo imam nokiu 6630, telefonom sam vise manje zadovoljan ali bih ga menjao. Imam kombinaciju da dam 6630 i doplatim 20 evra za 6680. Kako vam se to cini?
Sta mislite o 6680?
Odgovor mi treba hitno, treba popodne da se cujem sa covekom.
Hvala unapred.
Pomerio:gameforce
Sta mislite o 6680?
Odgovor mi treba hitno, treba popodne da se cujem sa covekom.
Hvala unapred.
Pomerio:gameforce
N6630
- loki13
- Expert
- Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
- :: Htc Desire 500 dual
- :: Nokia E71
milannik, da ali vrlo lako moze biti u sjajnom stanju,mislim maska je 10e i sav sija
a 6680 ima isto 1.3 mpx i za razliku od 6630 ima blic i poklopac kamere(koji se rasklma pa nervira dok kuckas poruku),takodje ima i aktiv standby i to bi bilo to,da jos ekran sa 262.000 boja(veruj neprimetno)
Sve u svemu sam biras pa i znas,nema velike razlike

a 6680 ima isto 1.3 mpx i za razliku od 6630 ima blic i poklopac kamere(koji se rasklma pa nervira dok kuckas poruku),takodje ima i aktiv standby i to bi bilo to,da jos ekran sa 262.000 boja(veruj neprimetno)
Sve u svemu sam biras pa i znas,nema velike razlike
D500&E71
Ma ovaj moj fon ima problema sa mrezom, moram da ga palim-gasim minimum jednom dnevno, jer mu se desava da ispadne iz mreze, telefon je upaljen, a ja nisam dostupan, nemogu da saljem poruke... Nosio ga u servis, pokusavali, nisu mogli da ga nameste, kazu to je od ispadanja...
Pokusavao sve, promenio mrezu u gps umesto dual mode i opet... Sad pocinju i programi da flesiraju, upalim mig33, neko me cimne i on se iskljuci.
P.S. Ako uzmem 6680, el mogu da zadrzim moju memorisku karticu u 80-tici, zbog slika, klipova, poruka, imenika, miga...?
Pokusavao sve, promenio mrezu u gps umesto dual mode i opet... Sad pocinju i programi da flesiraju, upalim mig33, neko me cimne i on se iskljuci.
P.S. Ako uzmem 6680, el mogu da zadrzim moju memorisku karticu u 80-tici, zbog slika, klipova, poruka, imenika, miga...?
N6630
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
milannik, pa kupovina polovnog telefona je uvek "mačka u džaku"...mada je to kod nas slučaj i sa novim telefonima...Pa kao što ti imaš razlog da menjaš fon, sigurno i on ima neki razlog...ne znam šta da ti kažem...Ja sam jednom kupila polovan i to prvi telefon koji sam imala...i od tada nikad više....I to nikome ne preporučujem... 

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
milannik, Ja sam imao nokiu 6681,isti kao 6680 samo bez druge kamere, i bio sam prezadovoljan,e sad... na tebi je da vidis na sta lici ta 6680,jer bas moras obratit paznju,kao sto je i Ninolina, rekla i on sigurno ima neki razlog,jos lik prodaje tel. na auto pijaci
,mislim ne mora to nista da znaci ali opet...ma ko zna, u svakom slucaju meni je 6680 EXTRA po izgledu,ali po funkcijama manje vise isti djavo ko tvoja masina
,tako da ako se budes zamjenio u principu ces dobiti samo izgled i jos par sitnica....

.
Ma citao sam te teme, ali opet bih voleo da imam odgovor koji se odnosi na moju situaciju.
E iso sam da ga vidim, nije los, ali nema memorisku karticu, kad ubacim moju trazi da je formatira. Hm?
Odlozio sam trgovinu zbog toga, da vas pitam za savet. Inace lik bi pristao i da mu dam tel. u kompletu sa karticom, da mi plati karticu. Koja bi bila realna cena moje 64 kartice, i koliko se krecu vece?
Izvinite sto vas mucim.
E iso sam da ga vidim, nije los, ali nema memorisku karticu, kad ubacim moju trazi da je formatira. Hm?
Odlozio sam trgovinu zbog toga, da vas pitam za savet. Inace lik bi pristao i da mu dam tel. u kompletu sa karticom, da mi plati karticu. Koja bi bila realna cena moje 64 kartice, i koliko se krecu vece?
Izvinite sto vas mucim.
N6630
- Masterokrata
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10
Cegevara, covek menja telefon zato sto mu ispada iz mreze. Drugim recima oce da z-be lika s kojim ce da menja telefon uz doplatu. Nije kvar u telefonu nego jednostavno telefon trazi da formatira karticu zbog toga da je prilagodi sebi. Uradi format slobodno, samo prvo prebaci sve sa kartice na kompjuter, posto posle formata nema vise nazad. Znaci uzmi taj fon ako utvrdis da je OK, ali zasto tako malu doplatu trazi nije mi jasno? Da nema i taj 6680 neki problem? 

5130+Koss the plug....
- loki13
- Expert
- Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
- :: Htc Desire 500 dual
- :: Nokia E71
Masterokrata, ne mora da znaci da ima neki problem(da ne kazem kvar),ali posto ima 98% iste karakterisitke kao i 6630,ljudi ga slabije kupuju,polovan 6630 kosta oko 150e,a polovna 6680 kosta oko 180 e ,pa i vise,a to nije opravdana razlika u ceni,barem na papiru!
A opet moze biti i neki kvar,ja sam jako skeptican u vezi polovnih telefona,a pogotovo u vezi polovnih simbian mobova!
A opet moze biti i neki kvar,ja sam jako skeptican u vezi polovnih telefona,a pogotovo u vezi polovnih simbian mobova!
D500&E71