Ja imam P850 . skoro sam kupio . i prvi put imam samsung uopste . nisam znao za samsungove baterije da su tako slabe . toliko me je razocarala . taman sto sam razmisljao da postavim temu o baterijama za samsunga kad videh ovo .strava kuntalo . bas mi je ovo trebalo , jer sam se nasao u corsokaku . kupih telefon za mene prilicne pare i sad uz normalno ili malo cesce koriscenje kamere i normalno razgovor i sms , i par pesama mp3-a , jedva ali jedva do uvece izdrzi . katastrofalno .
bar da traje sigurno od ujutro do kasno uvece ali ne . mislim posto stalno nesto slikam , ja uvece imam bateriju ali na battery low i tad mi ne daje mp3 i kameru da koristim nego samo razgovor i sms . pretrazih net uzduz i popreko da bih nasao gde ima da se kupi dva tri puta jaca baterija za ovog samsunga i ne nadjoh negde .ili cak ista baterija ,samo posebno da se uzme . zvao sam Roaming ali nemaju ovaj telefon niti baterije u ponudi. cak ni na Amazonu nema posebno baterija . kupio bih sad i preko neta ako treba , tri puta jacu bateriju za ovaj fon ,samo ako postoji i moze da se nadje negde .
pa cak bih moguce kupio ako nema jace , i drugu istu ovakvu od 950 mAh ,samo kad bih znao gde je ima . stvarno nemoguce da nema nigde da se nadje . i skoro sve evropske jace firme , i par americkih jacih proizvodjaca sam obisao na netu ali za samsung P850 nema da se nadje posebno baterija . kao da ga niko u svetu nema . moguce da u Koreji ili Kini ima ali ko ce odatle da narucuje jedan komad a i ko bi razumeo njihove zvrljotine od jezika .
ima li bilo ko neku informaciju ? molio bih da mi javi ili ako slucajno naleti na neki sajt gde moze da se naruci ? Evropa ili Amerika .
secam se da sam za moju Nokiu 6310 na primer na
http://www.cellularfactory.com/ , mogao da narucim i 4000 mAh jaku bateriju koja bi mi trajala i 10-ak dana , i ko zna sta jos sve tamo nema ali za P850 nema pa nema . (
http://www.cellularfactory.com/det.jsp?d=1855&c=3708 ) .
samsung je katastrofalan sto se tice baterija definitivno . kao da im je to marketinski trik . ne znam sta bi drugo moglo da bude.

hvala unapred