Samsung - Najbolja baterija?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
kuntalo
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 06. Dec 2006. 17:44
Kontakt:

Samsung - Najbolja baterija?

Post od kuntalo »

Slika Slika Slika Slika

Molio bih vlasnike ovih modela (D520, D800, D830, E900) da prenesu svoje utiske o bateriji svakog modela pojedinacno. Mislim da cu se vratiti Samsung- u zbog najbolje izrade, tj. hardware-a, ali to mi nista nece znaciti ukoliko cu puniti bateriju svaki drugi dan. Takodje, koji za koji Samsung (ne mora biti neki od pomenutih) sigurno znate da ima jaku bateriju?

Unapred hvala na odgovorima.
For the ritch, You sing.

stevs986
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 30. Nov 2006. 18:16

Post od stevs986 »

Ja imam E900 i ekstra sam zadovoljan, baterija mi traje 3 dana uz normalno koriscenje. Ne znam koliko bi trajala kad bih ga bas maltretirao ali ovako je stvarno OK.

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

kuntalo, stevs986, to za bateriju je individualna stvar,znaci ja koji extra koristim tel koristim se telefone je mi baterija ponekad izvuce i 3 dana,a na samsungu d500 1.5 dan max.kuntalo, pogledaj koji ima najvise mah baterije pa prema tome odluci
D500&E71

mixxx
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 19. Dec 2005. 17:48

Post od mixxx »

imao sam d800 i baterija se nevidjeno kratko trajala....jedva sam dan i po uspevao da sastavim a nisam ni slikao ni snimao!

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

ti svi telefoni pripadaju slim seriji samsunga,pa prema tome imaju i losije baterije,posto im se sve svodi na izgled,gde su naravno nenadmasni,a i ostale karakteristike im nisu lose.
kuntalo,po meni bi ti najbolji bio d520,nekako je bas super odradjen slajder(odlican je i na e900),lep ekran i solidna baterija :dry:
D500&E71

vlada1970
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
:: Blackberry Q5
:: Nokia 8310

Post od vlada1970 »

Ja imam P850 . skoro sam kupio . i prvi put imam samsung uopste . nisam znao za samsungove baterije da su tako slabe . toliko me je razocarala . taman sto sam razmisljao da postavim temu o baterijama za samsunga kad videh ovo .strava kuntalo . bas mi je ovo trebalo , jer sam se nasao u corsokaku . kupih telefon za mene prilicne pare i sad uz normalno ili malo cesce koriscenje kamere i normalno razgovor i sms , i par pesama mp3-a , jedva ali jedva do uvece izdrzi . katastrofalno .

bar da traje sigurno od ujutro do kasno uvece ali ne . mislim posto stalno nesto slikam , ja uvece imam bateriju ali na battery low i tad mi ne daje mp3 i kameru da koristim nego samo razgovor i sms . pretrazih net uzduz i popreko da bih nasao gde ima da se kupi dva tri puta jaca baterija za ovog samsunga i ne nadjoh negde .ili cak ista baterija ,samo posebno da se uzme . zvao sam Roaming ali nemaju ovaj telefon niti baterije u ponudi. cak ni na Amazonu nema posebno baterija . kupio bih sad i preko neta ako treba , tri puta jacu bateriju za ovaj fon ,samo ako postoji i moze da se nadje negde . :smutny:

pa cak bih moguce kupio ako nema jace , i drugu istu ovakvu od 950 mAh ,samo kad bih znao gde je ima . stvarno nemoguce da nema nigde da se nadje . i skoro sve evropske jace firme , i par americkih jacih proizvodjaca sam obisao na netu ali za samsung P850 nema da se nadje posebno baterija . kao da ga niko u svetu nema . moguce da u Koreji ili Kini ima ali ko ce odatle da narucuje jedan komad a i ko bi razumeo njihove zvrljotine od jezika . :shock:

ima li bilo ko neku informaciju ? molio bih da mi javi ili ako slucajno naleti na neki sajt gde moze da se naruci ? Evropa ili Amerika .

secam se da sam za moju Nokiu 6310 na primer na http://www.cellularfactory.com/ , mogao da narucim i 4000 mAh jaku bateriju koja bi mi trajala i 10-ak dana , i ko zna sta jos sve tamo nema ali za P850 nema pa nema . ( http://www.cellularfactory.com/det.jsp?d=1855&c=3708 ) .

samsung je katastrofalan sto se tice baterija definitivno . kao da im je to marketinski trik . ne znam sta bi drugo moglo da bude. :shock:
8) hvala unapred

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Hmm,pa navikavajte se onda uchece kad dodjete kuci da stavljate telefon na punjach i onda na spavanje...Ima telefona sa neshto jachi ili neshto slabijim baterijama ali ako ga ti maltretitash i drndash po ceo dan,nema mu spasa...

Odgovori