Novogodisnja tehnoloshka trilema HP 6915, Imate K-jam i Treo

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Novogodisnja tehnoloshka trilema HP 6915, Imate K-jam i Treo

Post od araphel »

ide nova godina i vreme za poklone,a uskoro posle toga i moj rodjendan,tako da je ovo obichno vreme kada moja zena razmishlja o stvarima za koje sam kukao da bih da posedujem u prethodnoj godini :lol:

Znam da su u igri HP 6915, Imate K-jam i Treo 650.Ja nemogu mnogo da utichem na krajnji ishod,ali s obzirom da sam i sam nesiguran i da su me razni testovi i poredjenja ostavili totalno zbunjenog,cenio bih prijateljsko mishljenje vas kolega zaludjenika ;)

Dakle,shta vi mislite,na osnovu slika,tekstova na netu,glasina,eventualno lichnog iskustva.....

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10

Post od Masterokrata »

Palm, palm bez ikakve sumnje :D uf kad se setim kad sam prvi put video treo 600 :blinky: ma bruka 8)
E sad treo 650 izgleda jako dobro na papiru....ali najvaznije je da ima sve vrste unosa texta posto se secam da si se zalio na p910 sto moras cesto da vadis olovku...
Ma sacekaj da cujes ostale sta ce reci, pa odluci :roll:
5130+Koss the plug....

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

koji ti se više svideo na oko njega uzmi.svaki ima svojih prednost i mana /cena/ tako da izbor je na tebi :oops:
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

stvar je u tome shto necu ja praviti krajnji izbor,vec zena oslushkuje moja razmishljanja pa ce na kraju biti kako ona to protumachi.Treo me ultra privlachi zbog dizajna i jednostavnosti operativnog sistema,mada su mishljenja na netu o njemu ili ultra dobra ili ochajna,nema sredine.K-jam me vuche zbog windowsa i wifi kao i bolje kamere ali me malo zivcira tastatura na izvlacenje jer bih hteo da aparat bude upotrebljiv i kao obichan telefon za svakodnevne razgovore.HP je neka sredina izmedju ta dva,ali je po gabaritima i najveci.cena je ovde za sve identichna i iznosi oko 700 eura.lichno bih najradije uzeo treo ali se plashim da ne zazalim zbog nedostatka wifi (ovde ga ima svuda i uglavnom je dzabe)a i nachitao sam se komentara tipa kochi,resetuje se,ochajan je kao telefon,mada s druge strane ljudi tvrde da je to bio sluchaj samo sa prvim verzijama i da su sada svi ok....

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

araphel, zalepi se za treo 700w sa wm platformom jer to je prava stvarimas i 700p sa novim PALM5 OS'om...palm OS je history pogledaj na mr.com sta su najnovije izbacili po pitanju palmOS'a 680 :disgust: njesra :wacko:
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Masterokrata »

araphel, ako je do nedostatka wi-fi onda OK. ali znas i sam da cesto ljudi ne rukuju s telefonom kako treba i onda on pocne da se resetuje i gasi... Kao sta mu je pa ima na kartici od 1 gb slobodno 3MB :shock: :shock: :o ?
Sve je to subjektivno....a moguce da su te ljude zapali neispravni telefoni...ma sve je moguce 8)
Druga po meni odgovarajuca solucija je K-Jam :oops:
5130+Koss the plug....

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

jeste da je dosta primitivniji model, ali i 6630 su mnogi kritikovali na početku dok nisu izašle stabilne verzije FW-a... a onda "best-buy" :D

pozdrav...

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

fain2danl,sve je to ok ali provereno nema GSM verzije trea 700w,chak je ni na sajtu proizvodjaca ne reklamiraju,vec samo CDMA.palm os mi se svidja zbog svoje efikasnosti i jednostavnosti,a i ovih dana sam gledao shta sve moze s njim da se odradi i koliko besplatnih aplikacija postoji,i stvarno sam se odushevio!a plus mi je treo nekako i najlepshi!

videcemo,ima josh par dana do nedelje i ja sam manje-vishe reshio da dignem ruke od svega i da vidim tada shta je zena odlucila :lol: shta god bude bice strava :roll:

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

araphel, onda moze i 650 da resi stvar :roll: ja se na isti nalozio jos pre godinu dana ali ...OS je ok ali ostale spec. su me udaljile od tog komunikatora :disgust:
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Masterokrata »

araphel, covece kad vec imate wi-fi na svakom koraku treba to iskoristiti...da ne curi za DZ :D
Uzmi ti ipak K-jam isplatice sam sebe zbog wi-fi. Mada treo jeste lepsi :dry:
5130+Koss the plug....

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

videcemo,videcemo,shta god da bude,poklonu se u zube ne gleda :D

a onda kad ga malo ischachkam,odma prijavljujem ovde utiske,sa fotografijama!

bash se razmishljam oko tog wifi,jer recimo kad kod zene u kaficu ga imaju za dzabe,ja ga u celom kompleksu gde radim imam za dzabe,skoro svaki bar i restoran ga imaju za dzabe.....chak i kod kuce imam wifi mrezu izmedju dva kompa,tako da bi vredelo to probati......mada u zadnje vreme stvarno ne koristim mnogo net na fonu,uglavnom samo da skinem prognozu,da znam da li da sedam na motor ili ne,i eto tako ponekad dok chekam da zena zavrshi s poslom,onda blejim,chitam blic i tako to.....ali ako budem imao wifi,naravno da cu ga koristiti! :wink:

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

samo da pomenem da sam na kraju dobio treo 650 i da je spravica neverovatna!nevidjeno je lak za upotrebu,i ceo meni je jako intuitivan i logican...kad jos malo procackam i slozim utiske napravicu detaljniji izveshtaj o ovom malishanu

pozdrav i srecna vam svima nova godina!

Odgovori