koji muzicki telefon?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
mrki_sakar
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 21. Nov 2006. 15:12

koji muzicki telefon?

Post od mrki_sakar »

e ljudi,upomoc! Zanima me koji telefon ima odican mp3 player,poput onih na sony ericssonu serije W, i da imaju odlicne slusalice u paketu... pozeljna licna iskustva:D... hvala

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Mogao si da prelistas neke teme,ali dobro svi ce ti preporuciti Sonyericsson w810i tako da ga i ja preporucujem jer je best buy telefon i nema uopste nikakvu manu,osim mozda sto nema zastitu za kameru.A na koliko ti je ogranicen budzet i sta jos osim toga da bude muzicki player,jer ne sme da bude sony ericsson ili..
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

Gallee..
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 19. Apr 2006. 09:37

Post od Gallee.. »

w810 je pravi muzicki tel koji ima i dobru kameru memoriju i startu sasvim zadovoljavajucu za korisnike muzike..

w810
N-Naravno..!
ZIVIM ZA LETNJI RASPUST..!

Jones
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 05. Maj 2006. 22:18
Kontakt:

Post od Jones »

mrki_sakar, da w810 ti jenajbolji izbor ali...do nedavno sam mislio samo kako da skupim i kupim walkman telefon i sva sreca pa naisao na drug akoji ima iPod shuffle 512mb...e sad imao sam w900 i w300 od walkman serije i do susreta sa iPod-om mislio sam da su mobilni telefoni walkman serije bolji i isplativiji od mp3 plejera...ali onda ubodes iPod u usi i zdravo zivote...nema potrebe da pisem hvalospeve ali razbija ova dva sto sam ja imao za 50%(da ipak ne preteram)
e da on ti kosta 70e i manji je od kutije sibica i ima 18g a daje zvuk koji ne mozes ni sam da poverujes da moze izaci iz takve kutijice...
ja trenutno imam c55(siemens) i posto mi je vazna muzika(koliko vidim da je i tebi) preporucujem da uzmes jedan iPod shuffle 2G od 512mb i da posle biras telefon po drugim kriterijumima
tako cu ja barem da uradim :D :D
izvinjavam se za mali offtopic!! :cry:
Ja moram definitivno na lecenje u ustanovu za odvikavanje od mobilnih telefona

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47

Post od napalm death »

Jones, covek je trazio muzicki telefon a ne muzicki uredjaj, ako cemo o mp3 playerima onda iPod nije naj bolji i dodje po lestvici, 9 naj moblji uredjaj, samo kad sam video da ga je otreso w950 i Sony NW -S200.. nema sta da se prica, moglo bi se danima pricat koji su naj bolji muzicki utredjaji, koje slisalice, bla bla bla.. al posto je forum mobitela.. drzite se toga

mrki_sakar, bilo je dosta tema o ovome ali posto si novi OK.. kao sto ti je receno, trenutno na trzistu naj bolji mobilni uredjaj takve vrste je w810 (zanemariz cemo w950 radi cene i specificne namjene) ali ipak koliko ti je budjet, neces pogresit ni jedan mob W serije jer im je prvenstvera namena slusanje muzike.. a imas ih w300, w550, w700, w710, w800, w810, w830, w850, w900, w950... dakle sve zavisi koliko imas kesa

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

glas za W810 a mp3 uredjaje cemo ostaviti po strani jer je ovo ipak mobilni svet
8)
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

mrki_sakar
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 21. Nov 2006. 15:12

Re: koji muzicki telefon?

Post od mrki_sakar »

vec imam neki mp3 player,al u tome i jeste problem, jer mi je mrsko da nosim i mp3 player i telefon sa sobom,pogotovo preko leta..a nazalost nemam tasnicu pa da to bude moguce...
opet hvala.... imate jos jos nekih modela,kao nokia 5300...

Gallee..
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Gallee.. »

mrki_sakar, ako te mrzi da kupujes torbicu zasto ne bi kupio w850.. inace torbica je cudo..
N-Naravno..!

Jones
Mobil fan
Mobil fan
Kontakt:

Post od Jones »

napalm death, pa jeste u pravu si tj nije iPod najbolji ali je malen...i taj model nije skup ali begamo od offtopica...necu vise :oops:
ako je u pitanju mobilni telefon i mp3 onda samo Walkman serija i to bilo koji tj koliko imas para i koliko te stvari pored muzike interesuje...
mrki_sakar, 5300 koliko god se promovisala kao muzicki telefon nije ni do kolena Walkman-u a mislim da ce se i ostali sloziti sa mnom...a i uz 5300 neces dobiti dobre sluske...
e da kad smo vec kod Nokie probao sam 6630 + ad-16 i koss sluske...Recimo samo da je bila ozbiljni konkurent Walkman seriji(ne znam kako ali verujte da je istina) ja kontam da je zbog kvaliteta sluski...
mrki_sakar, tako da razmisli i o 5300 opciji uz dobre sluske...ne znam da li ce dobro ispasti ali sto da ne...ako je vec ispalo uz 6630...ako jos 5300 ima 3.5mm ulaz jos bolje 8)
Ja moram definitivno na lecenje u ustanovu za odvikavanje od mobilnih telefona

llulle
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 01. Sep 2006. 19:32

Post od llulle »

iriver ima definitivno bolji zvuk od ipoda,jedan od najboljih mp3 player brendova,ali w serija zadovoljava potrebe vecine korisnika,a w serija ima bolji zvuk od svih ostalih proizvodjaca telefona,samo n91 moze da parira w seriji,ali w950 na osnovu svega sto sam cuo jede n91 za dorucak
nokia c7

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

nisi rekao do koje cene ali eto ipak da predlozim W810i jer je stvarno najkomletniji telefon na trzistu sto se tice cene i onoga sto pruza...a, da, i ja ga imam tako da govorim iz licnog iskustva...pozz 8)

McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
:: LG G2

Post od McLaren F1 »

Moj glas ide za W850! :oops: :wink:

Jones
Mobil fan
Mobil fan
Kontakt:

Post od Jones »

Nego Sony Walkman serija mobilnih telefona je nesto najbolje sto se tice muzike na telefonima tako da tu ne treba vise biti diskusije,sad sve zavisi sta je coveku potrebno i koliko para ima...za jeftine pare ja preporucujem w300 jer sam ga imao i prodao samo zato sto sam skontao da mi ne odgovara preklop(a i to sto sam mobil manijak :lol: )

Truman
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sre, 25. Okt 2006. 20:09

Post od Truman »

A sta mislite o LGM6100? Tekst i kritike su dosta pozitivne. Jedna drugarica hoce da kupi pa se raspituje...

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

Izbrisan off i editovani postovi... Držite se teme da ne bi pao katanac. :roll:

btw, w810 :wink:
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

Gallee..
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Gallee.. »

Truman, otpisi ga jedino ako nema dovoljno kesha..

losija kamera a i ipak je LG :wacko: :shock:

se se pokazao kao odlican i za muziku a i sa slikama ne zaostaje!!!

w810I
N-Naravno..!

Truman
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sre, 25. Okt 2006. 20:09

Post od Truman »

gallee napisao si ovaj post bez zareza pa treba da te tumacim. jesi li rekao da ga kupi jedino ako ne stoji dobro sa parama? Pa sta ako je LG?

Gallee..
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Gallee.. »

da ti je malko bolja moc zapazanja ne bi pitao nista :uhuh: :uhuh:

:shock: :wacko: > mozes da zakljucis sta znaci

i SE > sony ericsson
N-Naravno..!

Alex777
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:11

Post od Alex777 »

gallee napisao:w810 je pravi muzicki tel koji ima i dobru kameru memoriju i startu sasvim zadovoljavajucu za korisnike muzike..

w810
Potpuno se slazem...

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

gallee, u pravu je Truman, pravopis ti je katastrofalan! Dosta tvojih postova treba pažljivo čitati i dešifrovati. Nažalost, nisam običan član inače bih sa uživanjem preskakao sve što napišeš. Da živiš u inostranstvu (mada to nije nikakvo opravdanje) pa i da razumem, ovako... :uhuh:

Ovo je dobronamerna kritika i upućena je ne samo tebi, već svima koje navodno mrzi da pišu ispravno. Pošto je ovo forum, jedini način komunikacije predstavlja upravo pisana reč i na osnovu toga kako i šta pišemo - drugi stiču sliku o nama. Ako vam je stalo da vaši postovi i vi sami budete etiketirani kao "smarajući za čitanje", samo napred. Imajte na umu da ovaj forum nije jedino mesto gde se koristi pisana reč, postoje mnogo bitnije životne situacije gde ćete degradirati sebe i posle će vam biti kriv - neko drugi? Chat? Ružna navika? Lenjost?

Ne očekujem odgovor na ovo (čitaj - ne želim ga), voleo bih da rezultat bude "čitljiv"...

Odgovori