koji muzicki telefon?
- mrki_sakar
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Uto, 21. Nov 2006. 15:12
koji muzicki telefon?
e ljudi,upomoc! Zanima me koji telefon ima odican mp3 player,poput onih na sony ericssonu serije W, i da imaju odlicne slusalice u paketu... pozeljna licna iskustva:D... hvala
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
Mogao si da prelistas neke teme,ali dobro svi ce ti preporuciti Sonyericsson w810i tako da ga i ja preporucujem jer je best buy telefon i nema uopste nikakvu manu,osim mozda sto nema zastitu za kameru.A na koliko ti je ogranicen budzet i sta jos osim toga da bude muzicki player,jer ne sme da bude sony ericsson ili..
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
mrki_sakar, da w810 ti jenajbolji izbor ali...do nedavno sam mislio samo kako da skupim i kupim walkman telefon i sva sreca pa naisao na drug akoji ima iPod shuffle 512mb...e sad imao sam w900 i w300 od walkman serije i do susreta sa iPod-om mislio sam da su mobilni telefoni walkman serije bolji i isplativiji od mp3 plejera...ali onda ubodes iPod u usi i zdravo zivote...nema potrebe da pisem hvalospeve ali razbija ova dva sto sam ja imao za 50%(da ipak ne preteram)
e da on ti kosta 70e i manji je od kutije sibica i ima 18g a daje zvuk koji ne mozes ni sam da poverujes da moze izaci iz takve kutijice...
ja trenutno imam c55(siemens) i posto mi je vazna muzika(koliko vidim da je i tebi) preporucujem da uzmes jedan iPod shuffle 2G od 512mb i da posle biras telefon po drugim kriterijumima
tako cu ja barem da uradim
izvinjavam se za mali offtopic!!
e da on ti kosta 70e i manji je od kutije sibica i ima 18g a daje zvuk koji ne mozes ni sam da poverujes da moze izaci iz takve kutijice...
ja trenutno imam c55(siemens) i posto mi je vazna muzika(koliko vidim da je i tebi) preporucujem da uzmes jedan iPod shuffle 2G od 512mb i da posle biras telefon po drugim kriterijumima
tako cu ja barem da uradim

izvinjavam se za mali offtopic!!

Ja moram definitivno na lecenje u ustanovu za odvikavanje od mobilnih telefona
- napalm death
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47
Jones, covek je trazio muzicki telefon a ne muzicki uredjaj, ako cemo o mp3 playerima onda iPod nije naj bolji i dodje po lestvici, 9 naj moblji uredjaj, samo kad sam video da ga je otreso w950 i Sony NW -S200.. nema sta da se prica, moglo bi se danima pricat koji su naj bolji muzicki utredjaji, koje slisalice, bla bla bla.. al posto je forum mobitela.. drzite se toga
mrki_sakar, bilo je dosta tema o ovome ali posto si novi OK.. kao sto ti je receno, trenutno na trzistu naj bolji mobilni uredjaj takve vrste je w810 (zanemariz cemo w950 radi cene i specificne namjene) ali ipak koliko ti je budjet, neces pogresit ni jedan mob W serije jer im je prvenstvera namena slusanje muzike.. a imas ih w300, w550, w700, w710, w800, w810, w830, w850, w900, w950... dakle sve zavisi koliko imas kesa
mrki_sakar, bilo je dosta tema o ovome ali posto si novi OK.. kao sto ti je receno, trenutno na trzistu naj bolji mobilni uredjaj takve vrste je w810 (zanemariz cemo w950 radi cene i specificne namjene) ali ipak koliko ti je budjet, neces pogresit ni jedan mob W serije jer im je prvenstvera namena slusanje muzike.. a imas ih w300, w550, w700, w710, w800, w810, w830, w850, w900, w950... dakle sve zavisi koliko imas kesa
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt:
- mrki_sakar
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Uto, 21. Nov 2006. 15:12
Re: koji muzicki telefon?
vec imam neki mp3 player,al u tome i jeste problem, jer mi je mrsko da nosim i mp3 player i telefon sa sobom,pogotovo preko leta..a nazalost nemam tasnicu pa da to bude moguce...
opet hvala.... imate jos jos nekih modela,kao nokia 5300...
opet hvala.... imate jos jos nekih modela,kao nokia 5300...
napalm death, pa jeste u pravu si tj nije iPod najbolji ali je malen...i taj model nije skup ali begamo od offtopica...necu vise
ako je u pitanju mobilni telefon i mp3 onda samo Walkman serija i to bilo koji tj koliko imas para i koliko te stvari pored muzike interesuje...
mrki_sakar, 5300 koliko god se promovisala kao muzicki telefon nije ni do kolena Walkman-u a mislim da ce se i ostali sloziti sa mnom...a i uz 5300 neces dobiti dobre sluske...
e da kad smo vec kod Nokie probao sam 6630 + ad-16 i koss sluske...Recimo samo da je bila ozbiljni konkurent Walkman seriji(ne znam kako ali verujte da je istina) ja kontam da je zbog kvaliteta sluski...
mrki_sakar, tako da razmisli i o 5300 opciji uz dobre sluske...ne znam da li ce dobro ispasti ali sto da ne...ako je vec ispalo uz 6630...ako jos 5300 ima 3.5mm ulaz jos bolje

ako je u pitanju mobilni telefon i mp3 onda samo Walkman serija i to bilo koji tj koliko imas para i koliko te stvari pored muzike interesuje...
mrki_sakar, 5300 koliko god se promovisala kao muzicki telefon nije ni do kolena Walkman-u a mislim da ce se i ostali sloziti sa mnom...a i uz 5300 neces dobiti dobre sluske...
e da kad smo vec kod Nokie probao sam 6630 + ad-16 i koss sluske...Recimo samo da je bila ozbiljni konkurent Walkman seriji(ne znam kako ali verujte da je istina) ja kontam da je zbog kvaliteta sluski...
mrki_sakar, tako da razmisli i o 5300 opciji uz dobre sluske...ne znam da li ce dobro ispasti ali sto da ne...ako je vec ispalo uz 6630...ako jos 5300 ima 3.5mm ulaz jos bolje

Ja moram definitivno na lecenje u ustanovu za odvikavanje od mobilnih telefona
- McLaren F1
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
- :: LG G2
Nego Sony Walkman serija mobilnih telefona je nesto najbolje sto se tice muzike na telefonima tako da tu ne treba vise biti diskusije,sad sve zavisi sta je coveku potrebno i koliko para ima...za jeftine pare ja preporucujem w300 jer sam ga imao i prodao samo zato sto sam skontao da mi ne odgovara preklop(a i to sto sam mobil manijak
)

- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
gallee, u pravu je Truman, pravopis ti je katastrofalan! Dosta tvojih postova treba pažljivo čitati i dešifrovati. Nažalost, nisam običan član inače bih sa uživanjem preskakao sve što napišeš. Da živiš u inostranstvu (mada to nije nikakvo opravdanje) pa i da razumem, ovako... 
Ovo je dobronamerna kritika i upućena je ne samo tebi, već svima koje navodno mrzi da pišu ispravno. Pošto je ovo forum, jedini način komunikacije predstavlja upravo pisana reč i na osnovu toga kako i šta pišemo - drugi stiču sliku o nama. Ako vam je stalo da vaši postovi i vi sami budete etiketirani kao "smarajući za čitanje", samo napred. Imajte na umu da ovaj forum nije jedino mesto gde se koristi pisana reč, postoje mnogo bitnije životne situacije gde ćete degradirati sebe i posle će vam biti kriv - neko drugi? Chat? Ružna navika? Lenjost?
Ne očekujem odgovor na ovo (čitaj - ne želim ga), voleo bih da rezultat bude "čitljiv"...

Ovo je dobronamerna kritika i upućena je ne samo tebi, već svima koje navodno mrzi da pišu ispravno. Pošto je ovo forum, jedini način komunikacije predstavlja upravo pisana reč i na osnovu toga kako i šta pišemo - drugi stiču sliku o nama. Ako vam je stalo da vaši postovi i vi sami budete etiketirani kao "smarajući za čitanje", samo napred. Imajte na umu da ovaj forum nije jedino mesto gde se koristi pisana reč, postoje mnogo bitnije životne situacije gde ćete degradirati sebe i posle će vam biti kriv - neko drugi? Chat? Ružna navika? Lenjost?
Ne očekujem odgovor na ovo (čitaj - ne želim ga), voleo bih da rezultat bude "čitljiv"...
● PRAVILA FORUMA ●