Samsung P850 vs Sony Ericsson K800

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

Samsung P850 vs Sony Ericsson K800

Post od madness99 »

imam trenutno kupljen skoro P850 dal da uzmem k800,sta mislite dal se isplati.Hitno mi treba odgovor

Gallee..
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 19. Apr 2006. 09:37

Post od Gallee.. »

po nekom mom slobodnom misljenju k800 jer je samsung ipak los u izradi flata a to i nije neka zanemarljiva stvarcica na takvim telefonima.. k800 ima i af tako da je slika sigurno bolja i p850 nisam nigde video gde se "takmici sa npr n93 n73 k800..

k800
N-Naravno..!
ZIVIM ZA LETNJI RASPUST..!

madness99
Expert
Expert

Post od madness99 »

a p850 ima autofokus iz iskustva nije losa slika,jakameru ne koristim puno nego me interesuje sta je kvalitetnije vise mi dosadilo menjanje.znaci bolji za razgovor itd
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D

Gallee..
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Gallee.. »

posto nisam imao prilike da cackam p850 ne bih ti mogao reci koji je bolji za to.. sacekaj podne da se svi lepo naspavaju da pa isodgovaraju na ovo naci ces odgovor sigurno!!
N-Naravno..!

madness99
Expert
Expert

Post od madness99 »

a moram da saznam do sutra u 10 h da znam dal da uzmem,ako sad ne uzmem neverujem da cu onda uzimati vise

Gallee..
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Gallee.. »

pa sta da ti kazem pogledaj ujurtu ako do tad neko nesto napise..

srecno!!!!!!!!!

javi utiske ma koji da uzmessssss
N-Naravno..!

madness99
Expert
Expert

Post od madness99 »

sad imam p850, i utisci su kamera nije losa,video zapis je dobar kvalitet slike al koci snimak tj ostaje senka kao npr da neko leti kroz vazduh i usporis snimak,lep mp3 dobri zvucnici dobar mikrofon i ostalo.EKRAN extra kvaliteta sve u svemu extra telefon,al ono sto me je razocaralo je video zapis ne koristim puno kameru al sam veliki perfekcionista pa me nerviraju takve stvari

vlada1970
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
:: Blackberry Q5
:: Nokia 8310

Post od vlada1970 »

madness , rekao sam ti , meni se P850 svidja strasno . sto se tice poziva itd . , primetio sam da mu je malo losiji signal nego na primer na Nokiji 6310 koji i dalje imam . sad da imam love jos verovatno bih zamenio za K800 zbog baterije , brzeg procesora - brze obrade slike , brzeg autofokusiranja , Dario rece i da K800 ima AF assist lampu , onda zato sto je monoblok ( mada ima smeka i ovaj preklop , koji je po meni odlicno napravljen ) . i jos jedna stvar , verovatno je malo bolji sto se tice komuniciranja izmedju telefona i kompa . kod P850 je problem sto bilo koju sliku , video ,telefon prvo snima na internu memoriju pa onda moras rucno da prebacujes na karticu . posto je vrlo slaba baterija , a negde napolju si , kad prebacujes tj. radis "move to sim card " onda to extra trosi bateriju pa ti ne ostaje mnogo za slikanje .
evo sta da ti kazem , zbog kvaliteta slika ( to mi je bilo najvaznije pri izboru ovog telefona ) ne bih ga sad menjao nikako ,samo kad bih nasao dva tri puta jacu bateriju.( a necu ga ni menjati iskreno jer nemam vise love,samo kazem ) ali vidim da je za ovaj telefon nemoguce naci ne samo jacu extra bateriju , nego nisam nasao nigde da ima da se kupi ni posebno baterija . vrlo je redak , pgotovo u Evropi izgleda ga malo ljudi koristi pa nije pokriveno trziste .

znaci da zakljucim , kad bih imao love da zamenim , zamenio bih za K800 a sad posto nemam vise love , onda bih se zadovoljio sa jacom baterijom , jer vrlo lako moze da prodje pored K800 sa kvalitetom slika . 8)

sto se tice video zapisa , danas sam snimao po suncanom danu i opet mogu da ti kazem da je moglo bolje ali sam siguran da je ovde akcenat bacen na fotografiju tako da i ovo moze da prodje . za K800 je san snova posto kod K800 bolje i da se ne snima video . po suncanom danu kad kamera miruje a ljudi prolaze , moze da prodje kvalitet samo da ne drmas . probaj sam ujutro ako bude suncano kao danas .

madness99
Expert
Expert

Post od madness99 »

a ja da imam dovoljno love uzeo bih i k800 i zadrzao ovaj i uzivao.kao sto sam naveo nisam zaludjenik kamere al kad mi treba hocu daje dobra,na prethodniku k750 je sve bilo extra (jedini telefon koji sam koristio nekoliko meseci)i imao je dobru podrsku dosta stvari.sad moram videti kakav je ekran na k800 ako je losiji cisto sumnjam da cu uzeti,a vlado mozes mi na pm pustiti cenu koliko si platio p850 ?e sad baterija isto ne igra ulogu,al procesor mi dosta znaci,baterija je vazna da moze 1 dan min da izgura,i da bolju ima podrsku za memoriju nego p850.a sto se tice baterije cisto sumnjam da ces naci bolju ili ako nadjes to ce biti neki divljak

vlada1970
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od vlada1970 »

nije tajna , radnja se reklamira ovde tako da mi je b_udder rekao da sme da se pominje . 265 evra sam ga platio , onda uzeo i 1 GB micro SD , i lepu futrolu "case logic" , ma bonbonica . kada ne koristim kameru mnogo , uz razgovor da ne gledam koliko ili poruke izdrzi mi jedan ceo dan bez problema .ali cim slikam 50-ak fotografija i sve to prebacujem na memorijsku pa i par video snimaka , onda mi izdrzi samo do uvece . a posto radim uvece stalno , meni treba telefon do iza ponoci pa me onda kamera ostavi oko 22 h i imam samo pozive i sms , jer na batery low ne moze kamera ni mp3 da se koristi . znaci treba mi jaca baterija da mi izdrzi cimanje raznorazno bar 24 h . nista vise mi ne treba .
procesor je kazu kod K800 dosta brz i moze da se slika u trenutku a ovde dok autofokusiras prodje malo vremena pa nesto vazno moze da ti promakne mozda .
Samsung P850 , Nokia 8310 (my precious)® - pomozimo zivotinjama oko nas

madness99
Expert
Expert

Post od madness99 »

cudno ja moj platio 260 e + 512 mb (20 e),a futrolu nisam nasao niti sam je trazio jel menjam mnogo telefone,a ovaj telefon ima stvarno najbolji ekran koji sam do sad video

uuuuuu teska odluka

vlada1970
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od vlada1970 »

verovatno me nisi razumeo , telefon sam platio 265 , karticu 1 GB posebno 2700 din a trazio sam namerno futrolu jer mnogo prljam telefone ako ih ne drzim u futroli .

ja sam ti rekao , kad bih nasao jacu bateriju ne bih ga menjao a ovako posto verovatno necu naci , menjao bih ga da imam para 90 posto za K800 . MA EKRAN JE BOLI GLAVA .stvarno , tu nema sta covek da kaze . a znas sta me jos nervira uopste kod samsunga pored slabih baterija ? ne moze da se promeni zvuk poruka nikako a meni bas treba da u busu cujem poruku . bucno je i samo mogu da nagadjam da li je stigla ili nije. ova jacina zvonjave kod poruka je samo za tihe kancelarije . :lol:

madness99
Expert
Expert

Post od madness99 »

ne razumeo sam ja tebe nego mi cudno da u sapcu bude jeftinije nego u bg :o :o ,a sta mislis koliko bi trebalo doplate otprilike za k800 po tvom misljenju,a poruke su uradjene morbidno mislim moram da budem ogranicen na ukus samsunga fuj

vlada1970
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od vlada1970 »

pa sve zavisi koliko prodas P850 . ako telefon zamenjujes u radnji pa uz doplatu uzimas K800 , onda ce te odrati bez obzira ako si kod njih uzeo i taj P850 . to ti ne bih nikako savetovao . nece ti dati ni 200 evra za P850 garantovano a onda do pune cene od K800 ima da doplatis jos 70-80 evra,zavisi koliko je tamo . nego ti daj oglas pa prodaj taj P850 ako odlucis i trazi najmanje 230-240 bez kartice pa sacekaj malo da nadjes kupca . e sad , imas problem i sa karticom jer ti ne koristi ta kod K800 . to je jos jedan sada problem . a za K800 moras da imas Memory Stick Micro koja je skupa za sada . oko 50 evrica za 512 MB.
ne znam malo je komplikovano . izgubices neku lovu sigurno na toj razmeni a sad pokusaj da to bude sto manje .

madness99
Expert
Expert

Post od madness99 »

pa cuj sad je od 270 k800 u bg,sutra dolazim ujutru tj danas,pa cu videti tu da uzmem nema mi druge ovde se ne isplati,gde sam uzeo p850 sam vec nekoliko god musterija i imam povoljnosti al k800 izadje mnogo oko 300 jer je prodavcu skupa nabavna tako da mi nema druge nego u bg da pokusam sto bolje

vlada1970
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od vlada1970 »

moj ti je savet da to ne radis tako . radnja ce te odrati . ima da puknes kao zvecka. kad ti budu napricali pricu ( ako uopste budu voljni da uzmu na taj nacin ) da taj telefon oni nabavljaju za 160 evra kao , pa od prosle godine je ,pa kao svi se zale na taj telefon , pa los softver itd . i kao ucinice ti pa ce ti dati 170 ali samo zato sto imaju kupca za 200 jer je polovan .
ako tako nesto ne bude , ja cu se odseliti za Singapur sutra . heheheheeh. ali stvarno . ako dolazis do Beograda samo zbog toga onda nemoj . bolje u Sapcu nadji nacin da ga uvalis nekom . pogotovo kad vide da nisi odavde ili im ti to pomenes , reci ce " evo ovce za sisanje " . polako i strpljivo samo madness . nemoj da se zaleces . mladi su uvek nestrpljivi . i ja sam na takav nacin ranije gubio love i love za raznorazne stvari . a zasto ? NESTRPLJENJE . 8)

madness99
Expert
Expert

Post od madness99 »

ne idem u bg zbog toga,prvo cu do koje prodavnice al ima u bg i buvljak i cenkanje hehe,bez 240-230 ne dam,nikad ne pominjem odakle sam.Hvala tebi na savetima i SVIMA ZELIM SRETNE PREDSTOJECE PRAZNIKE,a ja cu javiti sta uradim i utiske.

ninkovic_n
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 08. Jan 2007. 17:39

Post od ninkovic_n »

Brate meni je taj p850 zesce ruzan telefon!! Malo je velik,jeste da i ja imam velik telefon,ali meni je p850 licno runziji i od W900i i od K800i!!! Ali brate tvoj izbor,ja sve vise pocinjem da gledam na izgled,zato i hocu ovaj moj W900i da menjam,inace je perfektan !!!
Nokia 8800 Black Edition

vlada1970
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od vlada1970 »

ne znam stvarno zasto ti je p850 toliko ruzan ? ali inace , nema veze , o ukusima ne vredi rapravljati , nego hocu da kazem da bih ja pristao da nosim i staru nokiu 1610 ( cigla nad ciglama , imao sam ga ranije ) samo kad bi me u potpunosti zadovoljavao kvalitet . suprotno tebi , vrlo malo gledam na izgled telefona nego na ono sto nudi . 8)

Odgovori