6288 vs N70
6288 vs N70
zanima me koji je kvalitetniji po pitanju muzike preko spikerfona i slusalica, cija je kamera bolja i uopste neke performanse oba telefona...hvala...
- loki13
- Expert
- Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
- :: Htc Desire 500 dual
- :: Nokia E71
luca, takodje je 6288 slajder (mislim to i sam znas) pa treba biti oprezan sa njima (pogotovo nokijinim slajderima,svi znamo koliko ima prituzbi na njih),zatim 6288 pokazuje lose vreme poruka (resiv bug). Ali o5 6288 ima i prednosti,na prvom mestu je svakako video snimanje,zatim odlicna baterija (1100 mah- sto dodje oko 3 dana bez punjaca,naspram jedva 2 dana kod n70)!
D500&E71
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
luca, ne možemo baš da zanemarimo to što N70 ima i symbian...ipak mu to omogućava da mnogo toga poboljšaš (čak i u slučaju da su mu neke funkcije lošije od modela sa kojim ga porediš) instaliranjem određenih programa...Power mp3, sluške HS-23 i N70 su mnogo dobra kombinacija što se tiče reprodukcije muzike...A video snimak na N70 mogu samo da hvalim i što se tiče snimanja zvuka a i slike...

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
nisam mislio da je zanemarljivo to sto ima symbian vec da sam svestan njegovih kvaliteta i da zbog toga ne moramo da ga pominjemo i da poredimo samo druge stvari koje sam pomenuo...inace, stvar je u tome sto ja tvrdim da je N70 kvalitetniji telefon po svim performansama a neko drugi da je 6288...
znaci, pitanje je kvaliteta muzike i kamere...