Dilema zbog tastature - 6630, n70 i n73

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Malone
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 07. Avg 2006. 10:32

Dilema zbog tastature - 6630, n70 i n73

Post od Malone »

Pozdrav svima.Koliko god se trudio da zadrzim stari telefon,sve mi slabije reaguje dzojstik koji ne moze da se zameni.Tako da se pitam sta da uzmem od ova tri telefona:
1.Da sto pre kupim 6630
2.Da razmislim o n70
3.Da sacekam n73 dok mu ne padne cena a da se do tada skrpim dok ovaj skroz ne crkne a posle neki krs.
ostali ne symbian telefoni me ne interesuju.Ali veoma mi je bitno da je tastatura kvalitetna i zgodna za rukovanje tj da mogu opusteno da se igraju igrice i da se kucaju poruke.Nekako mi se cini da je na 6630 najbolja i da se kasnije iskvarila.Na n73 mi deluje mnogo nefunkcionalnije neko na n70 a da ne pricam o 6630.Kakvo je vase misljenje?
Svestan sam ja da je velika razlika sto se telefona tice kao celine ali posto sam ja spreman i na cekanje ako nemam drugog izbora i da vremenski gledano finansijski isto prolazim onda me sve ovo buni.
  • ____________________________________________________________________________________
    izmenio naslov i premestio b_udder:: - naslov treba da je precizniji, a tema u odgovarajućem podforumu
Poslednja izmena od Malone u Uto, 09. Jan 2007. 19:57, izmenjeno 1 put ukupno.

madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

Post od madness99 »

moje misljenje n70,ja sam ga malo koristio i nije los,praktican symbian nije losa kamera, dobar za igrice

6630 app
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 28. Mar 2006. 15:15

Post od 6630 app »

Malone, najbolju tastaturu za kucanje poruka ima 6630 od nabrojanih. Kod N70 ako bas igras igrice smetace ti njegov navigacioni taster ako imas malo vece prste,cesto kad pritisnes na dole pritisnes i 2 i obrnuto. Ako ti nje potrebna kamera n70 definitivno uzmi 6630 - najbolji telefon sa Symbianom koji sam koristio od noke,iako je proslo dosta vremena od njegovog pojavljivanja vreme ga ne gazi.

AnGeL oF LoVe
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
:: Note 4
:: Note 10 lite

Post od AnGeL oF LoVe »

Kad je u pitanju tastatura 6630 je ubedljivo najbolji izbor.Koristio sam i N-70,N-72 i iskreno,nisu ni prici pomenutom modelu po konforu kucanja a ni po brzini rada.Posto je telefon davno izasao u prodaju tesko ga je naci,sve ga manje ima ali se sjajno prodaje kao polovnjak.Ako kupis nov,znaj da je odnos cena kvalitet vrh da neces nista izgubiti jer vise nema pada cene(to je pod uslovom da ti je mnogo bitna brzina i tastatura).Ipak bi ti preporucio neki noviji telefon tipa n-70,72,73
LG G2 Black,16GB

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Ja sam u pochetku mislio da je bzv tastatura na 6630 ali ispostavilo se da je jako i dobra i udobna... :)
Zavisi koliko si zahtevan korisnik?Mislim da ce ti 6630 biti dobar,ali ako imash neshto vishka para onda razmishljaj i o n70...

Malone
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 07. Avg 2006. 10:32

Post od Malone »

Hvala svima.Odlucio sam da sacekam jos malo i time da preskocim 6630.Najverovatnije cekam da izadje n95 i da padne cena ovim ispod.Uzecu skoro sigurno n70 jer bas dosta koristim telefon a citam da je nekima na n73 vec poceo da se kvari dzojstik i to posle samo dva meseca.Samo me interesuje koliko propustam ako uzmem n70 u odnosu na n73???I jos nesto me interesuje a nisam imao nikog da pitam.Na mojoj e1000 dzojstik ne moze da se promeni vec je nekako zalemljen za plocu i od tada sam odlucio da se dobro raspitam za modele koji me zanimaju da li se menja ceo dzojstik.Tj jel kod n70 ili n73 moze da se zameni ceo dzojsti tj jel ide sve skupa kada se menja maskica?
Pozdrav 8)

ninkovic_n
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 08. Jan 2007. 17:39

Post od ninkovic_n »

Brate moj,ni sa jednom maskicom ni na jednom telefonu ne dobijas dzojstik ... A na N73 dzojstik moze da se zameni,znaci odneses u servis,das 15 eura i oni ti ga odleme sa ploce,i zaleme drugi novi ...
Na svakom fonu sa dzojstikom dzojstik je zalemljen za plocu,kao i na N73,ona kapica na koju si ti mislio da se dobije sa maskicom nema veze sa radom dzojstika,jer ti da to promenis dzojstik ti nece raditi ... Uzgred N73 nema tu kapicu nego je iz jednog dela ...
Nokia 8800 Black Edition

Odgovori