w800, w810 ili w850
- AleksandarNS
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 17. Nov 2006. 01:44
w800, w810 ili w850
Ako moze par misljenja od korisnika ovih telefona, koji telefon uzeti? Kamera, muzika, kvalitet samog telefona itd. Hvala
ja mogu samo da ti kazhem da je w810 ekstra telefon...imao sam ga u dva navrata....odlichan mp3, kamera najbolja od 2 mpx...dobijesh ekstra slushke i 512......da sam na tvom mestu ne bih uzimo w800 jer je skoro identichan sa w810 samo w810 nema dzojstik nego petosmerni taster shto je velika prednost!
w850 je ekstra fon dobijash sve kao w810 smao vecu karticu i bolji ekran....i kameru ojadjenu za autofokus! ne znam da li vredi ta razlika u ceni! inache jednom sa drzhao u ruci w850 i chini mi se da je jako dobro uradjen fon!
w850 je ekstra fon dobijash sve kao w810 smao vecu karticu i bolji ekran....i kameru ojadjenu za autofokus! ne znam da li vredi ta razlika u ceni! inache jednom sa drzhao u ruci w850 i chini mi se da je jako dobro uradjen fon!
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt:
ja isto koristim W810 vise od pola god ali kad bih sad uzeo fon i da mora da bude W kao i limit kesha do 300jura glavnu nagradu bi odneo W850 i oko toga nema rasprave,uz aparat ide 1gb ms pro duo(duplo veca nego na W810) kao i noviji W player..bolji display,dosta kvalitetan slide i mislim da se isplati razlika u ceni definitivno ako ti kamera nije primarna nego muzika
ovo sve moze da ti potvrdi forumas McLaren, jer ga on koristi

ovo sve moze da ti potvrdi forumas McLaren, jer ga on koristi

One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3