Poslovni telefon
Poslovni telefon
Molim Vas da mi preporucite pravi poslovni telefon, ali da se fenomenalno cuje i da ima spikerfon. Bitno mi je i da bude slajder. Cena - oko 300EUR. Hvala!
- loki13
- Expert
- Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
- :: Htc Desire 500 dual
- :: Nokia E71
drakos, moaj preporuka je svakako samsung d900,ima ga moj burazer i stvarno je jedan od najelegentnijih telefona,naravno da ima spikerfon i naravno da se odlicno cuje (kao i svaki samsung u d-seriji),ali minus mu je baterija (1-1.5 dan)ali je tanak kao olovka (12mm) i ima kameru od 3mpx,sve u svemu za 300e uzimas njega i jos ti preostaje kinte za 512-1gb karticu!
D500&E71
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
hehe poslovni telefon da se dobro cuje,jos mozda da ima i kameru.Pa poslovni telefoni sluze samo za posao i u njih ne ubacuju kameru i nemaju dobar zvuk.Ali kako moze da bude poslovni,a da nema nekakvi OS.Sta ces na java telefonu da otvaras word,excel dokumenta,i plus jos da bude slajder pa jedino da porucis proizvodjacima da naprave takav za tebe.
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
- Dexter
- Expert
- Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
- :: Samsung S21+
milan91, pa otkud ti znash za kakav je posao namenjen telefon?!Kad kazesh poslovni fon prvenstveno milsish na PUNO priche...shto se tiche word-a i ostalih zezalica mozda njemu u tom poslu uopshte ni ne treba a mozda ima laptop/PDA uredjaj koji mu sluzi za tako neshto tako da....Najbitnije je da se dobro chuje... 

Pazite ovako: Treba mi telefon namenjen prvenstveno za pricu. Nisu mi bitni kamera, muzika, igrice itd... samo neka baterija drzi sto duze. Ali ja imam jedan problem: nosim slusne aparate na oba uha i kada koristim telefon koji nema dobar zvuk, cesto mi dodje do mesanja talasa sa aparata i telefona, interfonije, ili sta ja vec znam kako se to zove, pa ne cujem pola stvari. Zato mi je bitno da mogu da ga cujem fenomenalno, a kad sam u blizini izvora zracenja, ukljucim spikerfon.
- loki13
- Expert
milan91, da da da bas na tim java telefonima ce otvarati word,adobe,excel i sve ostale dokumente pomocu picsel viewera (serijski se ugradjuje u jace samsung aparate),doduse bez mogucnosti edit-a,ali ipak postoji!
A tvoja dalja opaska za poslovni telefon bez OS
,pa koji poslovni covek ima vremena da trazi i instalira kojekakve programe
ODGOVOR:NIJEDAN!!!!

A tvoja dalja opaska za poslovni telefon bez OS

ODGOVOR:NIJEDAN!!!!

D500&E71
- MilančeBGD
- Expert
- MilančeBGD
- Expert
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
drakos, ne znam kolike su smetnje u pitanju, ali nisam siguran da neki telefon znacajno u odnosu na druge moze da nadglasi smetnje koje stvara.
Sta mislis o koriscenju bluetooth slusalice?
One imaju nekoliko prednosti- telefon je udaljen (manje zracenja, manje smetnji) i jacinu mozes da podesis i pojacas nezavisno od kvaliteta zvucnika telefona... Ali pre kupovine ipak isprobaj.
Sta mislis o koriscenju bluetooth slusalice?
One imaju nekoliko prednosti- telefon je udaljen (manje zracenja, manje smetnji) i jacinu mozes da podesis i pojacas nezavisno od kvaliteta zvucnika telefona... Ali pre kupovine ipak isprobaj.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim
Ja bih ti (iako Samsung ima najkvalitetnije odradjene slajdere) preporucio w850 - posto ti fon treba za pricu,bolje da preskocis te ultratanke - tanki su jer je smanjen kapacitet baterije,pa neces mnogo moci da pricas,jer ce se fon brzo ugasiti
.Nokia slajderi su katastrofa,pa nemas veliki izbor - LG ne mogu da preporucim,svi ostali nisu bas sjajni...

Nemojte mi slati PP - ne posecujem vise ovaj forum!
Lobachevsky, ja ne mogu bluetooth slusalice da drzim u usima, jer u njima drzim slusne aparate. Moj sef ima Nokiu 6310, baterija mu drzi po 7 dana, a ima preko 350 sati razgovora. Ne menja ga godinama, a i nema nameru. Ali ja ga (na stranu to sto nema vise gde da se kupi) ne cujem ama bas nista. Ali zato Samsung D500, koji ima moj muz, cujem kao da mi pricas na uvo. Jest, ali baterija mu traje 2.5-3 dana...
- loki13
- Expert
drakos, pa mislim da i trebas da se baziras na samsunge,oni generalno imaju najjaci izlazni zvuk na zvucniku(slusalici),mislim da bi ti najbolje legao samsung d600,vrlo poslovno izgleda,ima 2 mpx kameru,ok bateriju (zavisi koliko ga koristis) i standardno odlican zvuk a i cenovno je mnogo pristupacan(mnogi ce ga verovatno pljuvati,ali za to sto tebi treba savrsen je)!
Pozz

Pozz

D500&E71
- Masterokrata
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10
drakos, pravi poslovni telefon bi bio SE m600, ali meni nesto deluje uvrnut, bar onaj primerak sto sam ja cackao je bio jako los. Sto se tice baterije tu bi SE bio najjaci, e sad izbaciti kameru itd je nemoguce pa mislim da bi k750 zadovoljio sve potrebe...dobar je stabilan, ako smem da dodam ima prilicno nisku cenu za ono sto pruza. A najbolje bi bilo da probas neciji k750 za razgovor pa ako ti odgovara onda OK. Moj teca nosi slusni aparat doduse samo u levom uhu, covek vec 2 godine koristi nokia 3510 i koliko sam ja primetio javlja se i na levo i desno uho sto znaci da mu ne smeta pri razgovoru. Najbolje ako vidis neki model koji ti se svidja zamoli da probas telefon za razgovor i ako ti odgovara kupis sebi takav. To je idealno resenje.
5130+Koss the plug....
Zeznuto, moj otac isto nosi (1) slušni aparat i baš se muči sa telefonima, i fiksnim i mobilnim, dok recimo jasno čuje otkucaje sekundare sata na zidu
Slažem se za Samsung (tu je i jedino naj), najglasniji i (mnogo bitnije) najjasniji zvuk u slušalici. Ako se ipak bolje čuje na slušnom aparatu preko spikerfona onda definitivno nokia 6233 (opasan spikerfon), fuck što nije slajder, bitno da se dobro čuje. A najbolje drakos da preispitaš neke modele "na licu mesta", ovo su samo "smernice"
pozdrav

pozdrav
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm
Hvala svima!!! Odlucila sam se za D600, samo su me malo presli. Poslali mi onaj za kinesko trziste, pa trenutno ganjam firmu da mi ga flesuju. Neko ce reci, pa sta, ali jeste bedak: upalis telefon, a pise ti "D608". Izem ti drzavu! A generalno mi se svidja, ima i spikerfon (mada to nije navedeno u kompletnom testu sajta). Veliki pozdrav, i eto mene opet uskoro sa novim pitanjima...
Ja nisam ama bas nikakav strucnjak za telefone