Poslovni telefon

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
drakos
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 31. Jan 2007. 14:46

Poslovni telefon

Post od drakos »

Molim Vas da mi preporucite pravi poslovni telefon, ali da se fenomenalno cuje i da ima spikerfon. Bitno mi je i da bude slajder. Cena - oko 300EUR. Hvala!

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Samsung D900, D840 i SE W850 su u toj konkurenciji.

Neshto jeftinije do 200e -> Samsung D600 i Samsung z400.. :wink:

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

drakos, moaj preporuka je svakako samsung d900,ima ga moj burazer i stvarno je jedan od najelegentnijih telefona,naravno da ima spikerfon i naravno da se odlicno cuje (kao i svaki samsung u d-seriji),ali minus mu je baterija (1-1.5 dan)ali je tanak kao olovka (12mm) i ima kameru od 3mpx,sve u svemu za 300e uzimas njega i jos ti preostaje kinte za 512-1gb karticu!
D500&E71

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

hehe poslovni telefon da se dobro cuje,jos mozda da ima i kameru.Pa poslovni telefoni sluze samo za posao i u njih ne ubacuju kameru i nemaju dobar zvuk.Ali kako moze da bude poslovni,a da nema nekakvi OS.Sta ces na java telefonu da otvaras word,excel dokumenta,i plus jos da bude slajder pa jedino da porucis proizvodjacima da naprave takav za tebe.
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

milan91, pa otkud ti znash za kakav je posao namenjen telefon?!Kad kazesh poslovni fon prvenstveno milsish na PUNO priche...shto se tiche word-a i ostalih zezalica mozda njemu u tom poslu uopshte ni ne treba a mozda ima laptop/PDA uredjaj koji mu sluzi za tako neshto tako da....Najbitnije je da se dobro chuje... :wink:

drakos
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od drakos »

Pazite ovako: Treba mi telefon namenjen prvenstveno za pricu. Nisu mi bitni kamera, muzika, igrice itd... samo neka baterija drzi sto duze. Ali ja imam jedan problem: nosim slusne aparate na oba uha i kada koristim telefon koji nema dobar zvuk, cesto mi dodje do mesanja talasa sa aparata i telefona, interfonije, ili sta ja vec znam kako se to zove, pa ne cujem pola stvari. Zato mi je bitno da mogu da ga cujem fenomenalno, a kad sam u blizini izvora zracenja, ukljucim spikerfon.

loki13
Expert
Expert

Post od loki13 »

milan91, da da da bas na tim java telefonima ce otvarati word,adobe,excel i sve ostale dokumente pomocu picsel viewera (serijski se ugradjuje u jace samsung aparate),doduse bez mogucnosti edit-a,ali ipak postoji!
A tvoja dalja opaska za poslovni telefon bez OS 8) 8) ,pa koji poslovni covek ima vremena da trazi i instalira kojekakve programe
ODGOVOR:NIJEDAN!!!!
:D :D :D
D500&E71

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

loki13, znam da moze na samsung telefone,ali na ostale NE.Pa ja ne znam koji ali nije tesko instalirati 2-3 programa i gotovo,po meni idalni poslovni telefon je M600i. :wink: 8)

loki13
Expert
Expert

Post od loki13 »

milan91, ja znam masu poslovnih ljudi iznas koji je njihov izbor?
Uglavnom nokia 6230(i),ako ne i 6310i,sve osim kvaliteta razgovora i baterije je zanemarljivo,cak i kamera ume da bude minus!
D500&E71

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

loki13, zavisi neki mladi poslovni ljudi zele da imaju telefone poput p990i,qtek 9100...Da imaju kameru,a i da slusaju muziku ili igraju igrice,zavisi ko je kakav tip

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

drakos, ne znam kolike su smetnje u pitanju, ali nisam siguran da neki telefon znacajno u odnosu na druge moze da nadglasi smetnje koje stvara.
Sta mislis o koriscenju bluetooth slusalice?
One imaju nekoliko prednosti- telefon je udaljen (manje zracenja, manje smetnji) i jacinu mozes da podesis i pojacas nezavisno od kvaliteta zvucnika telefona... Ali pre kupovine ipak isprobaj.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

pilgrim
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 11. Avg 2006. 00:22

Post od pilgrim »

Ja bih ti (iako Samsung ima najkvalitetnije odradjene slajdere) preporucio w850 - posto ti fon treba za pricu,bolje da preskocis te ultratanke - tanki su jer je smanjen kapacitet baterije,pa neces mnogo moci da pricas,jer ce se fon brzo ugasiti :wink: .Nokia slajderi su katastrofa,pa nemas veliki izbor - LG ne mogu da preporucim,svi ostali nisu bas sjajni...
Nemojte mi slati PP - ne posecujem vise ovaj forum!

drakos
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od drakos »

Lobachevsky, ja ne mogu bluetooth slusalice da drzim u usima, jer u njima drzim slusne aparate. Moj sef ima Nokiu 6310, baterija mu drzi po 7 dana, a ima preko 350 sati razgovora. Ne menja ga godinama, a i nema nameru. Ali ja ga (na stranu to sto nema vise gde da se kupi) ne cujem ama bas nista. Ali zato Samsung D500, koji ima moj muz, cujem kao da mi pricas na uvo. Jest, ali baterija mu traje 2.5-3 dana...

loki13
Expert
Expert

Post od loki13 »

drakos, pa mislim da i trebas da se baziras na samsunge,oni generalno imaju najjaci izlazni zvuk na zvucniku(slusalici),mislim da bi ti najbolje legao samsung d600,vrlo poslovno izgleda,ima 2 mpx kameru,ok bateriju (zavisi koliko ga koristis) i standardno odlican zvuk a i cenovno je mnogo pristupacan(mnogi ce ga verovatno pljuvati,ali za to sto tebi treba savrsen je)!
Pozz
:D :D :D
D500&E71

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10

Post od Masterokrata »

drakos, pravi poslovni telefon bi bio SE m600, ali meni nesto deluje uvrnut, bar onaj primerak sto sam ja cackao je bio jako los. Sto se tice baterije tu bi SE bio najjaci, e sad izbaciti kameru itd je nemoguce pa mislim da bi k750 zadovoljio sve potrebe...dobar je stabilan, ako smem da dodam ima prilicno nisku cenu za ono sto pruza. A najbolje bi bilo da probas neciji k750 za razgovor pa ako ti odgovara onda OK. Moj teca nosi slusni aparat doduse samo u levom uhu, covek vec 2 godine koristi nokia 3510 i koliko sam ja primetio javlja se i na levo i desno uho sto znaci da mu ne smeta pri razgovoru. Najbolje ako vidis neki model koji ti se svidja zamoli da probas telefon za razgovor i ako ti odgovara kupis sebi takav. To je idealno resenje.
5130+Koss the plug....

s2pido
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 06. Nov 2006. 06:01

Post od s2pido »

Znam da je covek trazio slajder telefon ali sta mislite o nokii e50? I to je poslovni telefon,a cujem da mu je dobra baterija..Po meni je elegantan! pOz!
By s2pido

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

Zeznuto, moj otac isto nosi (1) slušni aparat i baš se muči sa telefonima, i fiksnim i mobilnim, dok recimo jasno čuje otkucaje sekundare sata na zidu :? Slažem se za Samsung (tu je i jedino naj), najglasniji i (mnogo bitnije) najjasniji zvuk u slušalici. Ako se ipak bolje čuje na slušnom aparatu preko spikerfona onda definitivno nokia 6233 (opasan spikerfon), fuck što nije slajder, bitno da se dobro čuje. A najbolje drakos da preispitaš neke modele "na licu mesta", ovo su samo "smernice"
pozdrav
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

drakos
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od drakos »

Hvala svima!!! Odlucila sam se za D600, samo su me malo presli. Poslali mi onaj za kinesko trziste, pa trenutno ganjam firmu da mi ga flesuju. Neko ce reci, pa sta, ali jeste bedak: upalis telefon, a pise ti "D608". Izem ti drzavu! A generalno mi se svidja, ima i spikerfon (mada to nije navedeno u kompletnom testu sajta). Veliki pozdrav, i eto mene opet uskoro sa novim pitanjima... :D Ja nisam ama bas nikakav strucnjak za telefone :oops:

Odgovori