w850 ili N73?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
rocK
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 22. Feb 2005. 21:07

w850 ili N73?

Post od rocK »

sta je bolje uzeti SE w850 ili Nokiu N73.....razlika je samo u nekih 40 eura za kojih je nokia skuplji....inache uzeo bih n73 , ali mi je vazna reprodukcija muzike , pa se opet vracam na w850.....kamera mi nije bas toliko vazna ... Da li neko koristi n73 kao mp3 playet, kakva je reprodukcija muzike??
  • _______________
    Izmenio akki, zabranjeno pisanje teksta velikim slovima [ALLCAPS]. I naslov, nije cudno poredjenje...
rocK for ever

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

nebo i zemlja... ako ti je bitna reprodukcija muzike, po meni, nema dileme... Takodje dizajn i kvalitet izrade + brzina... i naravno baterija... ne postoji mobilni telefon u klasi koji ima i priblizno vreme trajanja baterije kao w850... + sto n73 ima na svakom tjosku... :roll:
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

N73 ima takodje jaku kameru,reprodukcija muzike je fenomenalna...imao sam SE W seriju vise puta i znam sta govorim...opusteno uzmi N73...kada budes video onu ekrancinu :blinky: :blinky: :blinky: neces vise ni razmisljati :wink: ...opusteno N73...pazi, mozda baterija traje neznatno krace na N73 ali, veruj mi...nema veze :) ...pozz 8)

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od Akki »

neznatno kraće??? :lol: fenomenalna muzika? da nisi ti pomesao n73 sa n91... :roll:

budimo realni... :)

Dream Weaver
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
:: Xiaomi Mi Max 2

Post od Dream Weaver »

Ako ti je muzika bitnija uzmi W850 a ako su ti je kamera i OS bitniji N73.
Na W850 baterija ce ti znatno duze trajati a mnogi su imali problema sa osetljivoscu N73 i njene maske.
Znaci ako ti OS nije nesto potreban uzimaj W850
and justice for all...

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

glas za W850 bez dileme...dobijas 1GB uz fon nao i vrh sluske kao i mnogo dobar dizajn i novija verzija W-player'a :wink:
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

nikoola
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 10. Jun 2005. 02:06

Post od nikoola »

N73 ima odlican zvuk za nekim boljim sluskama, ali W850 SVAKAKO ima bolji zvuk od njega.
N73 ima bolju kameru i OS, sto je meni prednost, ali ne mora znaci da je i tebi bitno.
N73 ima veci ekran, dok W850 po meni izgleda lepse i vise smek telefon.

Na osnovu ovoga sto si ti opisao, na tvom mestu bih uzeo W850.
iPhone 3G[s] 16GB

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

rocK, po mom misljenju mislim da tebi treba w850,jer po svemu sto si naveo to je to!
A n73 da bi postao priblizan u muzici sa w850,mora jos da se nadogradi a to kosta!
Znaci kartica 1gb oko 30e
Sluske oko 30e
Sto pocetnu razliku od 40 e uvecava na 100e (sto i nije za baciti)
A sto se tice baterije,w850 moze da izgura ladno put od BG do Budve sa slusanjem,a sa n73 bat bi riknula do Zlatibora (u najboljem slucaju)
D500&E71

rocK
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 22. Feb 2005. 21:07

Post od rocK »

ok , i ja sam skontao da bi mi za muziku bio bolji w850 , ali posto vec imam k750 , kupovinom w850 izuzev slide mehanizma i bolje reprodukcije ne dobijam mnogo vise , stoga mozda i n73 uz karticu od npr. 1gb , pa interesuje me samo ovo , da li neko vec n73 koristi kao mp3 player , tj. da li mu je kvalitet reprodukcije na tom nivou da bi se mogao koristiti u tu svrhu?????? :unsure: :?
rocK for ever

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od Akki »

uh, dobijaš mnogo više nego slide mehanizma i bolje reprodukcije... ali kako hoćeš... što se tiče zvuka na n73 na ME je sasvim ok... ubaciš ME sf i opušteno... mada o5 ja se ne bih dvoumio ni sekundu ako je muzika bitna ali to sam ja... :wink:

llulle
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 01. Sep 2006. 19:32

Post od llulle »

mnogo napredniji player,daleko bolji zvuk,mnogo bolje sluske,dosta bolji display,1 gb karticu pride
i ako hoce music fon ,bez razmishljanja uzmi w850+n73 kad napunis sa muzikom(na karticu) bice 10 puta sporiji od w850,a i bez muzike je dosta sporiji
promesao sam par prideva uf
uzmi w850 neces se sigurno pokajati,mclaren ima w850 i jako je zadovoljan
nokia c7

samo-partizan
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 10. Dec 2006. 00:46

Post od samo-partizan »

Koliko ja znam W850 nije symbian mobile,pa samim tim radi mnogo brze od N73 koja je ko neki kompjuter da tako kazem i moras da zatvaras sve aplikacije kako nebi doslo do usporavanja rada na njemu.Ja ti predlazem da uzmes N73 jer je mnogo bolji od w850 sto mozes pogledati i u medjusobnom uporedjivanju.

loshmy
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 23. Nov 2006. 21:43

Post od loshmy »

uzmi n73 ja ga koristim kao mp3 player i ima bolji zvuk nego w810i ali ne ibolji nego w850 ali nokia ima prednosti mozes mu dodati nov softver nove programe i i bice sve bolji i bolji uzmi n73 :D
nokia n73+kingston miniSD 1GB+sony PSP+sony playstation 3 60 GB

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

loshmy, majke ti po kom kriterijumu mozes da kazes da n73 ima bolji zvuk od w810,ali i ne od w850,kada ta dva telefona imaju potpuno iste sluske (hpm-70) i u principu isti muzicki sw????
D500&E71

McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
:: LG G2

Post od McLaren F1 »

Moj glas ide za W850! :oops:
Nije samo zato sto ga imam vec zato sto je dosta bolji od N73 sto se tice reprodukcije muzike (isprobao)!
N73 je dosta tih sto se tice muzike a i po kvalitetu ne moze da se meri sa W serijom,upravo zato sto mi je bila bitna muzika zamenio sam K800 za W850!
:wink:
Inace loshmy N73 tesko da moze da ima bolji zvuk od W810! :P

AnGeL oF LoVe
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
:: Note 4
:: Note 10 lite

Post od AnGeL oF LoVe »

Ima na bureku poredjenje koje je napravio Zoreli izmedju W810 i n-73.
  • _______________
    Izmenio akki, skraćuj linkove
LG G2 Black,16GB

nick6
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 12. Okt 2006. 21:20
:: Cubot Note S
:: Lumia 640

Post od nick6 »

Jos jedno glupo poredjenje smartphone-a i dumbphone-a :o :o :o :o :o.
Ne znam sta da kazem osim koji je od ta dva lepsi a da se uklapa u ovu temu

AnGeL oF LoVe
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
:: Note 4
:: Note 10 lite

Post od AnGeL oF LoVe »

Nikad se ne bih dvoumio izmedju smartphona i java igracke pa ti preporucujem kupovinu telefona sa simbian o.s-om.Takodje,nikada ne kupuj telefon samo zbog jedne opcije bilo da je kamera,mp3 vec gledaj sveobuhvatno da ima sve.Nikada ne znas kada ce ti sta zatrebati i sigurno ce ti duze ostati interesantan.Svaki java telefon vrlo brzo dosadi (bar meni ).

RocK,da bi bolje sagledao mogucnosti smartphone aparata pogledaj vrlo lepo objasnjenje: klik.Mozda ti pomogne u odluci,mi smo tu da damo svoje misljenje koje ti mozes ali ne moras da uzmes u razmatranje.Na tebi je odluka.
Nick6,u pravu si svako poredjenje smartphone-a i dumbphone-a je glupo.
  • _______________
    Izmenio akki, skraćuj linkove
LG G2 Black,16GB

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od Akki »

A Zorelli je objektivan i pouzdan izvor informacija... :roll: :lol: budimo ozbiljni.... :)

Na tom delu foruma toliko vlada jednoumlje da je to neverovatno... ne moze čovek sa njima ni da popriča normalno... A Cigla je pametan, zaboravio je da kopira moj odgovor na taj njegov spisak... doduše, možda su ga i izbrisali...

Može se još dosta toga reći na tu temu ali da ne idemo u off...

kroko035
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 14. Apr 2006. 19:51

Post od kroko035 »

Bravo momci AnGeL oF LoVe i Akki vi znate znanje i ne treba da pitate a za rocK-a ne razmisljaj uzimaj simbian i ulazis u visi rang ! 8) sa srecom!
Zasto da pisem kada je to neko vec napisao!

Odgovori