- _______________
Izmenio akki, zabranjeno pisanje teksta velikim slovima [ALLCAPS]. I naslov, nije cudno poredjenje...
w850 ili N73?
w850 ili N73?
sta je bolje uzeti SE w850 ili Nokiu N73.....razlika je samo u nekih 40 eura za kojih je nokia skuplji....inache uzeo bih n73 , ali mi je vazna reprodukcija muzike , pa se opet vracam na w850.....kamera mi nije bas toliko vazna ... Da li neko koristi n73 kao mp3 playet, kakva je reprodukcija muzike??
rocK for ever
nebo i zemlja... ako ti je bitna reprodukcija muzike, po meni, nema dileme... Takodje dizajn i kvalitet izrade + brzina... i naravno baterija... ne postoji mobilni telefon u klasi koji ima i priblizno vreme trajanja baterije kao w850... + sto n73 ima na svakom tjosku... 

Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...
- Dream Weaver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
- :: Xiaomi Mi Max 2
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt:
N73 ima odlican zvuk za nekim boljim sluskama, ali W850 SVAKAKO ima bolji zvuk od njega.
N73 ima bolju kameru i OS, sto je meni prednost, ali ne mora znaci da je i tebi bitno.
N73 ima veci ekran, dok W850 po meni izgleda lepse i vise smek telefon.
Na osnovu ovoga sto si ti opisao, na tvom mestu bih uzeo W850.
N73 ima bolju kameru i OS, sto je meni prednost, ali ne mora znaci da je i tebi bitno.
N73 ima veci ekran, dok W850 po meni izgleda lepse i vise smek telefon.
Na osnovu ovoga sto si ti opisao, na tvom mestu bih uzeo W850.
iPhone 3G[s] 16GB
- loki13
- Expert
- Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
- :: Htc Desire 500 dual
- :: Nokia E71
rocK, po mom misljenju mislim da tebi treba w850,jer po svemu sto si naveo to je to!
A n73 da bi postao priblizan u muzici sa w850,mora jos da se nadogradi a to kosta!
Znaci kartica 1gb oko 30e
Sluske oko 30e
Sto pocetnu razliku od 40 e uvecava na 100e (sto i nije za baciti)
A sto se tice baterije,w850 moze da izgura ladno put od BG do Budve sa slusanjem,a sa n73 bat bi riknula do Zlatibora (u najboljem slucaju)
A n73 da bi postao priblizan u muzici sa w850,mora jos da se nadogradi a to kosta!
Znaci kartica 1gb oko 30e
Sluske oko 30e
Sto pocetnu razliku od 40 e uvecava na 100e (sto i nije za baciti)
A sto se tice baterije,w850 moze da izgura ladno put od BG do Budve sa slusanjem,a sa n73 bat bi riknula do Zlatibora (u najboljem slucaju)
D500&E71
ok , i ja sam skontao da bi mi za muziku bio bolji w850 , ali posto vec imam k750 , kupovinom w850 izuzev slide mehanizma i bolje reprodukcije ne dobijam mnogo vise , stoga mozda i n73 uz karticu od npr. 1gb , pa interesuje me samo ovo , da li neko vec n73 koristi kao mp3 player , tj. da li mu je kvalitet reprodukcije na tom nivou da bi se mogao koristiti u tu svrhu??????

rocK for ever
mnogo napredniji player,daleko bolji zvuk,mnogo bolje sluske,dosta bolji display,1 gb karticu pride
i ako hoce music fon ,bez razmishljanja uzmi w850+n73 kad napunis sa muzikom(na karticu) bice 10 puta sporiji od w850,a i bez muzike je dosta sporiji
promesao sam par prideva uf
uzmi w850 neces se sigurno pokajati,mclaren ima w850 i jako je zadovoljan
i ako hoce music fon ,bez razmishljanja uzmi w850+n73 kad napunis sa muzikom(na karticu) bice 10 puta sporiji od w850,a i bez muzike je dosta sporiji
promesao sam par prideva uf
uzmi w850 neces se sigurno pokajati,mclaren ima w850 i jako je zadovoljan
nokia c7
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 10. Dec 2006. 00:46
Koliko ja znam W850 nije symbian mobile,pa samim tim radi mnogo brze od N73 koja je ko neki kompjuter da tako kazem i moras da zatvaras sve aplikacije kako nebi doslo do usporavanja rada na njemu.Ja ti predlazem da uzmes N73 jer je mnogo bolji od w850 sto mozes pogledati i u medjusobnom uporedjivanju.
- McLaren F1
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
- :: LG G2
Moj glas ide za W850!
Nije samo zato sto ga imam vec zato sto je dosta bolji od N73 sto se tice reprodukcije muzike (isprobao)!
N73 je dosta tih sto se tice muzike a i po kvalitetu ne moze da se meri sa W serijom,upravo zato sto mi je bila bitna muzika zamenio sam K800 za W850!
Inace loshmy N73 tesko da moze da ima bolji zvuk od W810!

Nije samo zato sto ga imam vec zato sto je dosta bolji od N73 sto se tice reprodukcije muzike (isprobao)!
N73 je dosta tih sto se tice muzike a i po kvalitetu ne moze da se meri sa W serijom,upravo zato sto mi je bila bitna muzika zamenio sam K800 za W850!

Inace loshmy N73 tesko da moze da ima bolji zvuk od W810!

- AnGeL oF LoVe
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
- :: Note 4
- :: Note 10 lite
Ima na bureku poredjenje koje je napravio Zoreli izmedju W810 i n-73.
- _______________
Izmenio akki, skraćuj linkove
LG G2 Black,16GB
- AnGeL oF LoVe
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
- :: Note 4
- :: Note 10 lite
Nikad se ne bih dvoumio izmedju smartphona i java igracke pa ti preporucujem kupovinu telefona sa simbian o.s-om.Takodje,nikada ne kupuj telefon samo zbog jedne opcije bilo da je kamera,mp3 vec gledaj sveobuhvatno da ima sve.Nikada ne znas kada ce ti sta zatrebati i sigurno ce ti duze ostati interesantan.Svaki java telefon vrlo brzo dosadi (bar meni ).
RocK,da bi bolje sagledao mogucnosti smartphone aparata pogledaj vrlo lepo objasnjenje: klik.Mozda ti pomogne u odluci,mi smo tu da damo svoje misljenje koje ti mozes ali ne moras da uzmes u razmatranje.Na tebi je odluka.
Nick6,u pravu si svako poredjenje smartphone-a i dumbphone-a je glupo.
RocK,da bi bolje sagledao mogucnosti smartphone aparata pogledaj vrlo lepo objasnjenje: klik.Mozda ti pomogne u odluci,mi smo tu da damo svoje misljenje koje ti mozes ali ne moras da uzmes u razmatranje.Na tebi je odluka.
Nick6,u pravu si svako poredjenje smartphone-a i dumbphone-a je glupo.
- _______________
Izmenio akki, skraćuj linkove
LG G2 Black,16GB
A Zorelli je objektivan i pouzdan izvor informacija...
budimo ozbiljni....
Na tom delu foruma toliko vlada jednoumlje da je to neverovatno... ne moze čovek sa njima ni da popriča normalno... A Cigla je pametan, zaboravio je da kopira moj odgovor na taj njegov spisak... doduše, možda su ga i izbrisali...
Može se još dosta toga reći na tu temu ali da ne idemo u off...

Na tom delu foruma toliko vlada jednoumlje da je to neverovatno... ne moze čovek sa njima ni da popriča normalno... A Cigla je pametan, zaboravio je da kopira moj odgovor na taj njegov spisak... doduše, možda su ga i izbrisali...
Može se još dosta toga reći na tu temu ali da ne idemo u off...
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...