n70 i n70me
n70 i n70me
koja je razlika izmedju n70 i n70me, nemojte samo da kazete da je n70me crne boje
, nego da li ima neke razlike u zvuku?

- vostezmaj
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Pon, 11. Sep 2006. 01:20
- Kontakt:
Vidi,n70me je crni
zatim se dobije 1gb uz njega,bolje sluske,i taj softver,koji mozes da ubacis i u obican.Znaci mozes da kupis obican n70,da mu stavis 1gb,crnu masku,dokupis sluske,i promenis softver,i dobijes n70me,i to sve sam.Ali se neisplati,jer je razlika oko 20-ak eura izmedju ova dva,dok bi te izasao preko 50eura samostalno "budzenje"

Opel Klub Serbia
Nokia X6 16gb
Nokia X6 16gb
Ali obrati paznju da taj ME bude pravi ME, a ne "budzeni kako rece vostezmaj.
Pravi ME, ima extra kvalitetnu masku, skroz crnu, bolje sluske (ne znam oznaku), malo poboljsan softver i NokiJinu original karticu od 1GB.
A "budzena" ima neku crnu maskicu (verovatno kinesku), iste ili malo bolje sluske, flashovan softver na ME i karticu od 1GB nekog proizvodjaca (TakeMS, Kingston, Transcend...).
vostezmaj, ne mislim da je razlika izmedju N70 i N70ME samo 20e. Najjeftiniju original ME sam video za malo vise od 300e.
Pravi ME, ima extra kvalitetnu masku, skroz crnu, bolje sluske (ne znam oznaku), malo poboljsan softver i NokiJinu original karticu od 1GB.
A "budzena" ima neku crnu maskicu (verovatno kinesku), iste ili malo bolje sluske, flashovan softver na ME i karticu od 1GB nekog proizvodjaca (TakeMS, Kingston, Transcend...).
vostezmaj, ne mislim da je razlika izmedju N70 i N70ME samo 20e. Najjeftiniju original ME sam video za malo vise od 300e.
iPhone 3G[s] 16GB
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
- vostezmaj
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Pon, 11. Sep 2006. 01:20
- Kontakt:
Ma ocu i ja da kupim crnu maskicu za n70,i ove sluske kao na slici.Ta slika ne negde sa neta.Mada neznam odakle si,nepise ti u profilu.Ja sam nalazio na Novom BGD-u na buvljaku za 800din crnu,ali to nije original,a sluske pravo da ti kazem nisam ni trazio.Ali i meni je cilj da "nabudzim" svoj n70(1gb,crna maskica,bolje sluske....) 

Opel Klub Serbia
Nokia X6 16gb
Nokia X6 16gb
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
Cola14, nema velike razlike u firmveru između N70 i N70ME, tačnije - player je isti (kvalitet zvuka ostaje isti), drugačije su dve teme, zaključan je Media Key taster... Već smo pisali o tome. Ako hoćeš bolji player instaliraj "Power MP3 player".
Kada se promeni "product code" na telefonu, ME firmver možeš da dobiješ kroz Nokia Software Updater. Sve imaš u ovoj temi:
viewtopic.php?p=72714#72714
Kada se promeni "product code" na telefonu, ME firmver možeš da dobiješ kroz Nokia Software Updater. Sve imaš u ovoj temi:
viewtopic.php?p=72714#72714
● PRAVILA FORUMA ●