U pitanju je Nokia N71!
N71 Kako izbrisati teme? Hajde neko da mi pomogne!
N71 Kako izbrisati teme? Hajde neko da mi pomogne!
Snimio sam teme na mem.karticu,i sada vise nemogu da ih izbrisem! Cak ni putem citaca kartica! Hajde neko,ko to zna da mi objasni kako da odradim! 
U pitanju je Nokia N71!
U pitanju je Nokia N71!
- kljun
- Mobil manijak

- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
znam kako ti je i ja imam nokiu n71.
probaj da udjes u app. manager i tu bi trebalo da bude instalacija theme. ja tako radim.
a ako nije tu uradi sledece:
1. udji (u telefonu) u ``tools/file manager`` pa stisni ``options`` idi do opcije ``find`` selektuj da ti trazi memorijsku i ukucaj ``private``.
2. sad bi trebalo da ti pokaze neke foldere. u nekom od tih foldera se nalaze theme.
3. jednostavno ih obrisi i nece ih vise biti.
kako si zadovoljan sa nokiom n71?
probaj da udjes u app. manager i tu bi trebalo da bude instalacija theme. ja tako radim.
a ako nije tu uradi sledece:
1. udji (u telefonu) u ``tools/file manager`` pa stisni ``options`` idi do opcije ``find`` selektuj da ti trazi memorijsku i ukucaj ``private``.
2. sad bi trebalo da ti pokaze neke foldere. u nekom od tih foldera se nalaze theme.
3. jednostavno ih obrisi i nece ih vise biti.
kako si zadovoljan sa nokiom n71?
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
Hvala na pomoci i pokusaju,ali nemoze! Potpuno mi je nejasno! U temama pokazuje da su na kartici,kako sam i usnimio, u app manger-u ih nema!!! Da li je ovde resenje formatiranje kartice? I gde da nadjem posle,preinstalirane programe?
KLjun,prezadovoljan sam,osim ove gluposti,nikakvih problema dosad!
KLjun,prezadovoljan sam,osim ove gluposti,nikakvih problema dosad!