FLET za Nokiju 8800

flešovanje softvera, popravka, kvarovi
mickoni
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 11. Sep 2007. 19:01

FLET za Nokiju 8800

Post od mickoni »

Da li moze neko da mi kaze da li je normalno da mi neko trazi 165e za flet kabal za 8800 jer kao ne moze bez displeja i da li bi neko mogao da mi pomogne u koliko ovo nije tacno i uputi me na neki servis gde bih moga samo flet da promenim jer mislim da je gore pomenuta investija poprilicno neisplativa??! :o :o :o

Unapred Hvala

cebzab
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 18. Jun 2007. 17:06

Post od cebzab »

Nije samo flet i displej u kompletu, nego i maltene ceo mehanizam za otvaranje...ludnica, to ti je otprilike ta cifra, malo te dere, ali ne mnogo

mickoni
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od mickoni »

pa jel moze samo flet da se menja,jer nema svrhe dati te pare kad za toliko mozes i da ga prodas,a pogotovo kad mu sve ostalo radi pesprekorno?

Phantom Lord
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 28. Okt 2005. 12:10

Post od Phantom Lord »

Verovatno moze,ali ces morati da potrazis posebno flet u nekom servisu.Pitaj gore u temi servisiranje,mozda hallo ima..

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Moracesh da odesh u servis da vide shta ti tachno treba...Sam flet za 8800 koshta oko 7-10e a sa nekim konetorima oko 45-50e tako da...Idi u neki drugi servis pa da vidish shta ce da ti kazu...

Ima dosta raskupusanih 8800 po servisima tako mozda mogu da skinu i sa nekog polovnog pa da prodjesh jeftinije...

mickoni
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od mickoni »

Hvala na odgovorima,jel moze jos neko samo da me uputi na neki iole dobar servis jer stvarno nemam iskustva sa tim,ako ne sme ovde da se pise pustite na priv poruku,bas bi mi znacilo

drgrga
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 21. Sep 2006. 20:48
:: Nisam iz Beograda !

Post od drgrga »

@Dexter

Ne znam odakle ti takve informacije jer:

Flet za 8800 ide zajedno sa LCD-om i nerazdvojivi su.
Vrlo retko se to radi ali kod tog modela je tako.......... :smutny:

voodoons
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 09. Maj 2005. 10:04
Kontakt:

Post od voodoons »

@drgrga

kako onda postoje stavke u cenovniku jedne veleprodaje?

Flet Nok 8800 veliki org kom 7.000
Flet Nok 8800 veliki sa kon. kom 45.000

drgrga
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 21. Sep 2006. 20:48
:: Nisam iz Beograda !

Post od drgrga »

Najbolje bi bilo da pitas te iz veleprodaje,sta prodaju....a nekog kolegu da li si se na tom telefonu moze promeniti flet........

ninkovic_n
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 08. Jan 2007. 17:39

Post od ninkovic_n »

brate moj ja sam menjao pre nedelju dana flet na 8800 black ... flet se ne moze odwojiti i mora da se naruci ceo gornji deo sa kamerom,displayem i tastaturom ... shto zajedno u serwisu u kom sam ja uzeo kosta 100 ewra ... pa ga ti dalje mozesh sam promeniti jer je prosto ... jer je 100 ewra samo taj set ... taj lik se nalazi na buwljaku u beogradu a tezga mu se zowe axiom lik ima i prodawnicu ali ne znam gde ... on to narucuje nowo ... xD
Nokia 8800 Black Edition

Odgovori