Da li moze neko da mi kaze da li je normalno da mi neko trazi 165e za flet kabal za 8800 jer kao ne moze bez displeja i da li bi neko mogao da mi pomogne u koliko ovo nije tacno i uputi me na neki servis gde bih moga samo flet da promenim jer mislim da je gore pomenuta investija poprilicno neisplativa??!
Moracesh da odesh u servis da vide shta ti tachno treba...Sam flet za 8800 koshta oko 7-10e a sa nekim konetorima oko 45-50e tako da...Idi u neki drugi servis pa da vidish shta ce da ti kazu...
Ima dosta raskupusanih 8800 po servisima tako mozda mogu da skinu i sa nekog polovnog pa da prodjesh jeftinije...
Hvala na odgovorima,jel moze jos neko samo da me uputi na neki iole dobar servis jer stvarno nemam iskustva sa tim,ako ne sme ovde da se pise pustite na priv poruku,bas bi mi znacilo
brate moj ja sam menjao pre nedelju dana flet na 8800 black ... flet se ne moze odwojiti i mora da se naruci ceo gornji deo sa kamerom,displayem i tastaturom ... shto zajedno u serwisu u kom sam ja uzeo kosta 100 ewra ... pa ga ti dalje mozesh sam promeniti jer je prosto ... jer je 100 ewra samo taj set ... taj lik se nalazi na buwljaku u beogradu a tezga mu se zowe axiom lik ima i prodawnicu ali ne znam gde ... on to narucuje nowo ... xD
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.