Ne dozvolite da vas "serviseri" deru! Pitajte...
- phone market
- Entuzijasta
- Pridružio se: Ned, 02. Jul 2006. 21:34
- Kontakt:
prodajom se bavim vec evo ide sedma godina tako da iz mog iskustva mogu da ti kazem sledece - nov telefon ako je fabricki neispravan to mora da pokaze u prvom mesecu koriscenja (najcesce u prvoj nedelji). posto se bavim i cetiri godine servisom znam da kada pocne odma da se kvari u 90% slucajeva taj telefon nikada nece normalno raditi. na zalost to se i tebi desilo ali posto imas garanciju moras to putem nje resiti ali ti je moj savet da ne dozvolis da te nagovore da ostavis telefon na popravci jer od toga nema nista.
Phone market
sve za vas mobilni telefon
- phone market
- Entuzijasta
- Kontakt:
- phone market
- Entuzijasta
- Kontakt:
nema nista od toga jos uvek je sveze ali za par meseci ces moci da kupis ceo slajder za manje od 10 evrica evo sad npr moze da se kupi za 5200 i 5300 komplet slajder za 8 i 10 evrica. sta reci
v3x maska ekstra kvaliteta kompletna kosta 12 evrica , menjao sam par i dobijes nov telefon kada promenis masku. ja naplacujem tu zamenu 10e plus maska 12 e ne bi trebalo drugde da bude skuplje.
Spojio: gameforce:Zabranjeno uzastopno postovanje.Za dopunu koristi opciju „Izmeni“ !
v3x maska ekstra kvaliteta kompletna kosta 12 evrica , menjao sam par i dobijes nov telefon kada promenis masku. ja naplacujem tu zamenu 10e plus maska 12 e ne bi trebalo drugde da bude skuplje.
Spojio: gameforce:Zabranjeno uzastopno postovanje.Za dopunu koristi opciju „Izmeni“ !
Phone market
Treba mi maska samo za fon nisam iz Bg-a i kazi mi al imas slusalice s200 na pvt ili na mail miodrag75@gmail.com ako imas slike maski za v3x znam da ima bas dosta razlicitih
phone market, cim sam dobio posiljku, zvao sam da ti se licno zahvalim na broj moba koji si mi dao. javio se neko i bio skroz zbunjen. tek sam posle ukapirao da se mozda tvoj kolega javio (posto je to fon iz radnje, zar ne?).
ovom prilikom zelim da se javno zahvalim Tebi i Tvojoj ljubaznosti!
Hvala!
molim administratora da ne brise post. nikako nisam mogao da posaljem pp. vazno je da covek ovo procita. ako morate, obrisite moju poruku sledeci put kad on bude postovao. hvala i Vama
ovom prilikom zelim da se javno zahvalim Tebi i Tvojoj ljubaznosti!
Hvala!
molim administratora da ne brise post. nikako nisam mogao da posaljem pp. vazno je da covek ovo procita. ako morate, obrisite moju poruku sledeci put kad on bude postovao. hvala i Vama

xe-xe
@phone market
imam neki matori nokia 6101 i posto radi savrseno hteo bih da ga poklonim kevi, ali je maska prilicno izguljena, pa me zanima koliko je sigurno prepakivati taj fon u kucnoj radinosti i da li da trazim original masku (posto je u novom sadu nema nikako) ili moze i chajniz da legne??? hvala unapred na odgovoru!!!
imam neki matori nokia 6101 i posto radi savrseno hteo bih da ga poklonim kevi, ali je maska prilicno izguljena, pa me zanima koliko je sigurno prepakivati taj fon u kucnoj radinosti i da li da trazim original masku (posto je u novom sadu nema nikako) ili moze i chajniz da legne??? hvala unapred na odgovoru!!!
::luv phonez::
- phone market
- Entuzijasta
- Kontakt:
u ns stvarno nema bas original maska ali ima na par mesta da se kupi odlicna maska a klase. sve u svemu ta maska radi posao dobro i promenio sam ih vise od 10 komada niko se nije zalio,i sto se mene tice svako ko ima odgovarajuci set srafcigera moze da je prepakuje. ako negde zapne zovi jer ima par mesta gde bi mogao da se zeznes.
Phone market
- phone market
- Entuzijasta
- Kontakt:
masku za 6101 mozes naci u svakoj veleprodaji u ns mislim da nije skuplja od 7e , mozes i u VIPu ali ja sa njima ne radim tako da jedino za njih ne znam da li imaju. idi do massetehnic kisacka 15
u 8800 ima dva fleta sta ti ne radi konkretno jer nije ista cena
k800 niko ne radi ispod 15e (osim ako je budala) a najcesce je 20e jer mora preko logova i nije ni malo naivno jer hoce da riknjavaju dosta u poslednje vreme cak i na dekodiranju a ne i na flesovanju . inae moze da ti to odradi bilo ko ko ima i se tool a ..bes servis koji ga nema. traje 15 minuta ako prodje iz prve.
u 8800 ima dva fleta sta ti ne radi konkretno jer nije ista cena
k800 niko ne radi ispod 15e (osim ako je budala) a najcesce je 20e jer mora preko logova i nije ni malo naivno jer hoce da riknjavaju dosta u poslednje vreme cak i na dekodiranju a ne i na flesovanju . inae moze da ti to odradi bilo ko ko ima i se tool a ..bes servis koji ga nema. traje 15 minuta ako prodje iz prve.
Phone market
Pozdrav phone market, i jedno pitanje: da li znas gde u NS-u ima da se kupi maskica i tastatura za K800i i koliko je, ali da je ili original ili bas dobar kinez? Hvala
p.s. Jos nesto: drugaru je otisla opruga na zglobu Benq Siemens-a EF81, sad ne moze da stoji otvoren, pa ga zanima da li i gde toga ima (prodavnica, servis) i koliko kosta?
p.s. Jos nesto: drugaru je otisla opruga na zglobu Benq Siemens-a EF81, sad ne moze da stoji otvoren, pa ga zanima da li i gde toga ima (prodavnica, servis) i koliko kosta?
- phone market
- Entuzijasta
- Kontakt:
sto se tice ef81 tu definitivno nema drugih delova osim fleta da se nabavi tako da ce taj problem resiti jedino ako nadje i kupi neki ef81 koji je neispravan pa da zameni. rado cu ti odraditi to za dzabe ako nadjes ef81 za delove.
sto se tice maske za k8oo ima dobar kinez za 11 evrica - massetechic kisacka 15. a originala bi trebalo da bude u 3g company ali nemam njihov cenovnik pa neznam tacno cenu.
8800 ima dva fleta jedan za display a drugi za tastaturu. tastaturni je jeftiniji kosta 5 evra a drugi se kupuje sa displejem i dobijes skoro pola telefona uz to i kosta 120 eura u nabavci + ugradnja. znam da je glupo al tako je brate jeste da je skupo ali dobijes pola telefona. moj savet , sacekaj jos neko vreme ako treba uzmi neki krs da se sluzis treba da stigne veci kontigent servisnih delova do kraja meseca pa cu pokusati nesto da ti iskombinujem samo me potseti.
sto se tice maske za v3i - neznam vise ko me je pitao - trenutno ima samo roza ekstra kvaliteta u fulu 12 eura. ostale boje stizu krajem meseca. ima os na jednom mestu ali su po 20 i ima jos i ona tamno siva.
sto se tice maske za k8oo ima dobar kinez za 11 evrica - massetechic kisacka 15. a originala bi trebalo da bude u 3g company ali nemam njihov cenovnik pa neznam tacno cenu.
8800 ima dva fleta jedan za display a drugi za tastaturu. tastaturni je jeftiniji kosta 5 evra a drugi se kupuje sa displejem i dobijes skoro pola telefona uz to i kosta 120 eura u nabavci + ugradnja. znam da je glupo al tako je brate jeste da je skupo ali dobijes pola telefona. moj savet , sacekaj jos neko vreme ako treba uzmi neki krs da se sluzis treba da stigne veci kontigent servisnih delova do kraja meseca pa cu pokusati nesto da ti iskombinujem samo me potseti.
sto se tice maske za v3i - neznam vise ko me je pitao - trenutno ima samo roza ekstra kvaliteta u fulu 12 eura. ostale boje stizu krajem meseca. ima os na jednom mestu ali su po 20 i ima jos i ona tamno siva.
Phone market
- Phantom Lord
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Pet, 28. Okt 2005. 12:10
Imas mozda ideju za sledeci problem.Naime 6233 se ugasi i ne moze da se upali,znaci mora da se flesuje,svaki put kad na nju prebacim preko bluta fajl veci od njene interne memorije.Ranije nisam imao taj problem sa firmware-om koji sam dobio uz telefon,pocelo je da se desava posle prebacivanja na v4.91.Da li je problem softwerske prirode ili ne? Osim toga telefon radi potpuno normalno i nije,ne znam,made by nokia,nema ostecenja ili slicno.
Jos nesto,na nokia 8910i ne radi mikrofon.Kada sam otvorio telefon i malo prodrmao flet,krene da radi pa opet stane.Da li mora da se menja flet i ako imas taj deo koliko bi kostao?
Jos nesto,na nokia 8910i ne radi mikrofon.Kada sam otvorio telefon i malo prodrmao flet,krene da radi pa opet stane.Da li mora da se menja flet i ako imas taj deo koliko bi kostao?