Imam nokiu 6280 staru 2 meseca kojoj je otisao displej, ali sam od sebe! Nije mi ni jednom ispao niti sam ga kvasio...
Koliko moze da kosta popravka displeja? Meni su trazili 50€ u mobil shopu u kom sam ga kupio i kao to mi je extra cena zato sto je telefon jos pod garancijom... to su mo oni rekli.. Shta ciniti?
Unapred zahvalan!!!
Da li da prihvatim ponudu?!?
- vlada1970
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
- :: Blackberry Q5
- :: Nokia 8310
Ja mislim da si pitanje trebao postaviti u ovom threadu :
viewtopic.php?t=7101
jer bi tamo dobio kompletniji odgovor koliko kosta popravka displeja .
Inace , da se to meni desilo , najverovatnije bih popravio displej i ako mi se bas svidja taj fon , nastavio bih da ga koristim . A ako ne , popravljenog bih ga prodao preko oglasa . Ne bih ga prodavao ovakvog nikako .
pozdrav , Vlada
viewtopic.php?t=7101
jer bi tamo dobio kompletniji odgovor koliko kosta popravka displeja .
Inace , da se to meni desilo , najverovatnije bih popravio displej i ako mi se bas svidja taj fon , nastavio bih da ga koristim . A ako ne , popravljenog bih ga prodao preko oglasa . Ne bih ga prodavao ovakvog nikako .
pozdrav , Vlada

- phone market
- Entuzijasta
- Pridružio se: Ned, 02. Jul 2006. 21:34
- Kontakt:
prijatelju nemoj slucajno da si im dao 50 evrica (jos kao peko veze ekstra cena) jer su cene nokiinih displeja drasticno pale tako da taj displej moze da se nadje i za 28e (novosadske veleprodaje) a to sto ce skinuti prednju masku i odvrnuti par srafova ne sme da kosta 20 evra. ako si iz ns i okoline dodji da to resimo.
Phone market
sve za vas mobilni telefon
sve za vas mobilni telefon
- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
Druže nemoj jedan dinar da si im dao!To su lopuže kakvih nema
,ako ti je tel.pod garancijom ne bi smeli da ti naplate kvar ako je nastao da kažem sam od sebe,garancija ti se ne važi ako je kvar nastao nestručnim rukovanjem...u šta iskreno smnjam.. :oops:da si ga slomio platio bi ga jer si ti kriv za to,ovako pošto nisi moraju da ti zamene za dž.nemoj niko da te laže i ubedjuje u suprotno,Ne Daj Se!Budi oštar prema njima i uporan pa da vidiš...malo sam odužio...nadam se da je vredelo
..pozz