Da li da prihvatim ponudu?!?

flešovanje softvera, popravka, kvarovi
panbojan
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 15. Sep 2007. 01:24

Da li da prihvatim ponudu?!?

Post od panbojan »

Imam nokiu 6280 staru 2 meseca kojoj je otisao displej, ali sam od sebe! Nije mi ni jednom ispao niti sam ga kvasio...
Koliko moze da kosta popravka displeja? Meni su trazili 50€ u mobil shopu u kom sam ga kupio i kao to mi je extra cena zato sto je telefon jos pod garancijom... to su mo oni rekli.. Shta ciniti?
Unapred zahvalan!!!

vlada1970
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
:: Blackberry Q5
:: Nokia 8310

Post od vlada1970 »

Ja mislim da si pitanje trebao postaviti u ovom threadu :

viewtopic.php?t=7101

jer bi tamo dobio kompletniji odgovor koliko kosta popravka displeja .

Inace , da se to meni desilo , najverovatnije bih popravio displej i ako mi se bas svidja taj fon , nastavio bih da ga koristim . A ako ne , popravljenog bih ga prodao preko oglasa . Ne bih ga prodavao ovakvog nikako .

pozdrav , Vlada 8)

phone market
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 02. Jul 2006. 21:34
Kontakt:

Post od phone market »

prijatelju nemoj slucajno da si im dao 50 evrica (jos kao peko veze ekstra cena) jer su cene nokiinih displeja drasticno pale tako da taj displej moze da se nadje i za 28e (novosadske veleprodaje) a to sto ce skinuti prednju masku i odvrnuti par srafova ne sme da kosta 20 evra. ako si iz ns i okoline dodji da to resimo.
Phone market
sve za vas mobilni telefon

madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

Post od madness99 »

cek cek tebi je ekran sam od sebe crkao a jos je pod garancijom?Ako je tako idi i preti da ces dovesti inspekciju ako ti ne urade dzabe
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

panbojan ako je crko sam od sebe neka ga oni poprave sami sa sobom.nije lepo to od njih što tako rade
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

panbojan, Ako kvar nije fizicke prirode tj da nije slomljen ili tako nesto a pod garancijiom je onda bi ti to trebali popraviti bez ikakve naknade ili eventualno nesto malo.
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

sleepy85
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pet, 14. Sep 2007. 17:10

Post od sleepy85 »

Druže nemoj jedan dinar da si im dao!To su lopuže kakvih nema :angry: ,ako ti je tel.pod garancijom ne bi smeli da ti naplate kvar ako je nastao da kažem sam od sebe,garancija ti se ne važi ako je kvar nastao nestručnim rukovanjem...u šta iskreno smnjam.. :oops:da si ga slomio platio bi ga jer si ti kriv za to,ovako pošto nisi moraju da ti zamene za dž.nemoj niko da te laže i ubedjuje u suprotno,Ne Daj Se!Budi oštar prema njima i uporan pa da vidiš...malo sam odužio...nadam se da je vredelo :) ..pozz

Odgovori