Ne dozvolite da vas "serviseri" deru! Pitajte...
tel:Sony Ericsson w950.
Sve je islo ok sve dok jednog dana nije dobio napad jednostavno poceo da sam otvara i zatvara opciju "more".Mislio sam da je usla prasina pa malo produvao i procackao iglom i sve radilo ok do jutra.Kada sam se probudio i pokusao da otvorim task manager nije reagovao
...takodje ne reaguje na veci deo touch screen-a da li neko zna sta moze da bude.Preko jog dial-a mogu da zovem i da saljem poruke,tako da mi nije frka.Ako neko zna sta je neka pomogne....I da ako je display u pitanju neka napise gde i za koliko mogu da nadjem.
Unaped hvala svma iskreno potrebna mi je vasa pomoc....
Sve je islo ok sve dok jednog dana nije dobio napad jednostavno poceo da sam otvara i zatvara opciju "more".Mislio sam da je usla prasina pa malo produvao i procackao iglom i sve radilo ok do jutra.Kada sam se probudio i pokusao da otvorim task manager nije reagovao

Unaped hvala svma iskreno potrebna mi je vasa pomoc....

-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Sre, 07. Nov 2007. 00:41
Pozdrav
Imam k510i. Pre neki dan je odjednom poludeo. Kada ga upalim ekran se pali gasi ali nema nista na njemu nego je beo kada je upaljen i ne mogu da ga ugasim nego moram da izvadim bateriju. Takodje ne reaguje ni ako ga prikacim na usb. Da li je neko imao mozda slicnih iskustava, sta mislite da mu se
desilo?
Unapred hvala
Imam k510i. Pre neki dan je odjednom poludeo. Kada ga upalim ekran se pali gasi ali nema nista na njemu nego je beo kada je upaljen i ne mogu da ga ugasim nego moram da izvadim bateriju. Takodje ne reaguje ni ako ga prikacim na usb. Da li je neko imao mozda slicnih iskustava, sta mislite da mu se
desilo?
Unapred hvala
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
Miloske83 pa uzmi hpm-70 ili 80 ili 82, ove prve su oko 10 evra i trebalo bi da ih lako nadjes.
i kako mogu da ti kazem gde mogu da se kupe kad neznam odakle si.
i kako mogu da ti kazem gde mogu da se kupe kad neznam odakle si.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
- loki13
- Expert
- Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
- :: Htc Desire 500 dual
- :: Nokia E71
kljun, nemaju ugradjen fm prijemnik,one su samo antena...
Dok kod w900,fm radio nije ugradjen u sam telefon (znaci telefon nema u sebi hardverski fm radio),ali zato slusalice koje se dobijaju uz w900 imaju u sebi ugradjen fm radio (ne kao antena,vec hardverski,koriste samo napajanje iz telefona....)
Procitaj test o w900...
Dok kod w900,fm radio nije ugradjen u sam telefon (znaci telefon nema u sebi hardverski fm radio),ali zato slusalice koje se dobijaju uz w900 imaju u sebi ugradjen fm radio (ne kao antena,vec hardverski,koriste samo napajanje iz telefona....)
Procitaj test o w900...
D500&E71
- AnGeL oF LoVe
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
- :: Note 4
- :: Note 10 lite
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
AnGeL oF LoVe izgleda da je to sasvim normalno, i ja kad punim fon, dok je ugasen, svetlo stalno sija.
Jel zna neko prodavnicu gde mogu da nabavim onaj deo za tastaturu za p990? to je onaj deo cime se dopunjuje ona praznina pri vadjenju ove druge tastature.
Jel zna neko prodavnicu gde mogu da nabavim onaj deo za tastaturu za p990? to je onaj deo cime se dopunjuje ona praznina pri vadjenju ove druge tastature.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
- AnGeL oF LoVe
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
- :: Note 4
- :: Note 10 lite
Hvala ti mnogo,to mi je prvo punjenje pa sam pomislio da sam kupio pokvaren telefon.Znam da se baterije ne formiraju ali sam navikao da punim prvi put 12 sati.(u stvari uvek sam punio baterije po celu noc i po mogucstvu sa iskljucenim telefonom i nikada nisam promenio bateriju)Da li ce to biti stetno po ekran ako bude svetleo celu noc.
LG G2 Black,16GB