Ja imam taj telefon, uzeo sam ga uz bel 100 paket. Na netu nemas nigde podrsku za njega , posto je suvise nov. Sto se tice slika, ja sam prebacivao pomocu kabla slike sa kompa svih dimenzija. Ono sto mene buni, a ti mozda znas, je zasto na kutiji pise 65K boja, a svugde na netu 252K?
[posto si uzeo z240 preko mts na bel100 da li ti se isplati vreme i placanje i da li je mozda bolje da se telefon kupi u prodavnici na pripejdu.ja planiram da kupim bas taj telefon pa me zanima tvoje misljenje o njemu.
Miljko, posto si uzeo z240 preko mts na bel100 da li ti se isplati vreme i placanje i da li je mozda bolje da se telefon kupi u prodavnici na pripejdu.ja planiram da kupim bas taj telefon pa me zanima tvoje misljenje o njemu.
esprit trebalo bi da to bude ovako:
ako hoces navodnike(") kad kucas poruku drzi malo poduze zvezdicu(*) i tu ce ti se pojaviti menu sa symbolima, navodnici su malo dole i kad ih nadjes vidis pod kojim su brojem i stisnes taj broj i imas taj symbol u poruci.
Isto tako se radi i za Enter, i za sve ostale symbole.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
Hvala na odgovoru, pokusala sam tako ali kod mog telefona ako drzim duze zvezdicu(*) ukljucuje se T9, ali sam slucajno pronasla da se na tarabicu (#) ukljucuju simboli i onda ide dalje kako si vec objasnio.
esprit pa to slovo G je GPRS, sto znaci da ti je aktivan GPRS, znaci iskljuci internet pretrazivac, izadji iz interneta i nebi trebalo da ti to vise pise.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.