mikrofon samsunga e530

flešovanje softvera, popravka, kvarovi
Didi
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Uto, 21. Nov 2006. 22:49

mikrofon samsunga e530

Post od Didi »

Svi se zale da me ne cuju dobro i da nesto "krci",dok ja sve cujem odlicno.Moze li se promeniti mikrofon ako je uopste u tome kvar i koliko bi to kostalo?

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
Kontakt:

Post od kljun »

Didi i ja sam imao taj problem kod motorole, mikrofon ti je otisao, zameni ga nebi trebalo da je to skupo. ja sam popravku platio nekih 800 din. neznam kolko bi to tebe kostalo.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album

drgrga
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 21. Sep 2006. 20:48
:: Nisam iz Beograda !

Post od drgrga »

Problem nije uopste u mikrofonu.

________
Miškoni:: Ovakvi komentari i postupci dovode do udaljavanja sa sajta, u ovom slučaju na neodređeno vreme...
Poslednja izmena od drgrga u Pet, 19. Okt 2007. 15:16, izmenjeno 2 puta ukupno.

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od kljun »

drgrga ako nije problem u mikrofonu, sto onda nisi naveo u cemu je problem? takva situacija je bila isto i kod mene i kod mene je u pitanju bio mikrofon.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album

drgrga
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 21. Sep 2006. 20:48
:: Nisam iz Beograda !

Post od drgrga »

@kljun

Vec sam ti jednom rekao u jednoj temi Nokia nije Motorola,a Samsung isto tako nije ta tvoja cuvena Motorola.
Nisam napisao sta je jer bi bilo suvisno,problem je u primopredaji telefona,nekad u software-u,nekad u losoj masi kucista prema ploci(standardni problem Samsunga),pri cemu se desava da telefon ima signal a nije dostupan.......

Dakle morao bih coveku da objasnjavam nesto sto on nece moci da uradi,valjda je shvatio moju poruku da ODNESE TELEFON U SERVIS !
Poslednja izmena od drgrga u Čet, 18. Okt 2007. 19:54, izmenjeno 3 puta ukupno.

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od kljun »

drgrga dobro razumem, nisam nikad imao samsung pa neznam nista oko toga, ja sam mislio da je problem u mikrofonu.

Odgovori