Ne dozvolite da vas "serviseri" deru! Pitajte...

flešovanje softvera, popravka, kvarovi

koliko vam se puta desilo da platite skupu popravku u servisu a da posle shvatite da ste mogli proci mnogo jeftinije

Glasanje se završava Uto, 26. Sep 2006. 14:28

nikada
18
72%
nekoliko puta
7
28%
vise od 10 puta
0
Nema glasova
stalno mi se desava
0
Nema glasova

Ukupno glasova: 25

Miloske83
Banned
Pridružio se: Pet, 17. Avg 2007. 18:44

Post od Miloske83 »

Caos jedno pitanjce kako da na se w880 proverim koja je verzija firmwera???????????hvala :? :chytry: aa nasao sam :D :D :lol:

Miloske83
Banned
Pridružio se: Pet, 17. Avg 2007. 18:44

Post od Miloske83 »

Nadam se da ce te mi ovog puta izaci u susret i pomoci mi da resim problem!!danas sam pokusao da sa kompa prebacim muziku u fon se w880 za to sam koristio cardrider,sta se desava pa peoblem je u tome sto kad pocnem da kopiram muziku na karticu,windos me obavesti da mi kartica nije u citacu!!a ona je u nutra kad sam pokusao da prebacilm neke slicice sve je radilo ok!!opet sam pokusao da kopiram muziku ovog puta samo jednu pesmu na pola kopiranja se prekinulo i opet isti problem kao sto sam vec rekao,izvadio sam karticu lepo je gurnuo u cardrider i opet nece kad ubacim karticu u tel radi super!!zanimljivo je to sto mi se to desava samo sa stikom,na primer moja cura ima nok5300 i koristi mickro kada njoj kopiram muziku na karticu sve je ok!!ako me neko razume molim za pomoc :( :cry:

McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
:: LG G2

Post od McLaren F1 »

Evo mog problema.Pre par nedelja mi je telefon ispao sa oko 1.5m i razbio mu se display! :smutny:
Znaci kad ga ukljucim ceo display mi je beo sem veceg dela desne strane gde je crn i gde se vide naprsline (iznutra)! :dry:
Evo slike kako izgleda display kad se ukljuci telefon (malo je losija slika)!
Slika
E sad zanima me jel ima negde da se zameni taj display u bg-u,koliko bi to kostalo i da li se uopste isplati?
Sve ostalo radi normalno na telefonu,znaci uspevam da ga ukljucim i da barem slusam muziku,al sve osim toga je...! :dry: ;)

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

McLaren mislim da jedna firma ima rešenje za tvoj problem ali ne smem ad je reklamiram .
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
:: LG G2

Post od McLaren F1 »

VeNoM,a na PM? :roll: :wink:

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
Kontakt:

Post od kljun »

jel zna neko kolko kosta maska za P990(cela)?
Bio sam danas u ComTrade i kazu da nemaju i da je to tesko naci, bio sam u ComTrade u Sr.Mitrovici, jel zna neko da li to ima u Bg, al sigurno da ima i kolko kosta?
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album

mobis
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 17. Sep 2007. 13:57

Post od mobis »

phone market napisao:v3 komplet stakala (unutrasnje, spoljesnje i na kameri) kosta 2,5 eura ima po svim veleprodajama u ns
Sta ti je bre zanat,majstore imam ja kuci gumene cizme mozes li mi napraviti camac od njih. :D

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

kljun za sada je nema a da bude crna i da bude original.imaju neki fusevi .
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

ZzHn
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Uto, 20. Jun 2006. 18:28
:: Xiaomi A3/128 Grey

Post od ZzHn »

prekjuce sam odnio NOKIU 5300 kod jednog servisera da ga pitam koliko bi kostala zamjena one plastike iznad ekrana(sto stiti ekran) i lik mi kaze da morzm da kupim novu masku pa da od nje skinem taj dio i ugradim ga u svoju masku...sve u svemu trazio mi je 1200 din za masku i da on to uradi sve zajedno...
Pitanje: Da li je to puno para...? i ima li neko neku bolju ideju mozda? :)
.

LittlePrince
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
:: Xiaomi Redmi Note 5
Kontakt:

Post od LittlePrince »

A sto bi menjao plastiku iznad ekrana ako vec kupis masku :? zar nije logicno da zamenis celu masku?

ZzHn
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Uto, 20. Jun 2006. 18:28
:: Xiaomi A3/128 Grey

Post od ZzHn »

heh,dobro,to stoji,ali cisto sumljam da je ta maska dobra kao i fabricka... ima dosta gume po njoj... nema sanse da je kao orginalna...zato... :) jos je nisam vidio... kad vidim odlucicu...
.

Bekra
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 23. Avg 2006. 02:27

Post od Bekra »

Na k750 dugme za kameru jako slabo reaguje. Probao sam da testiram dugmice preko onog skrivenog menija, kada stisnem normalno, ispise "camera focus", a samo nekoliko puta kada ga veoma jako stisnem mi je ispisao "camera capture" pa sam zakljucio da verovatno nije do softvera.
Koliko bi u servisima kostala zamena tog dugmeta?

ana dvr
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Uto, 14. Avg 2007. 10:57

Post od ana dvr »

Momci ,dali neko zna neki posten a dobar servis u Beogradu(postoji li uopste neki zvanicni servis Nokie-ako neko zna adresu takvog servisa neka posalje na PP),posto mi se n70 kvari po drugi put za 3 meseca(istekla mu garancija pre dva meseca).Kvar je isti,nema mrezu(ne moze da se telefonira),kao crko mu hibrid.Gde god sam pitala(razni servisi )cene popravke krecu se od 20 do 35 evra. Mozda neko zna koji "secret codes" trebam da ukucam da bi videla dali su mi u prvoj opravci stvarno ugradili novi hibrid kako kazu.Sada mi n70 sluzi kao mp3 plejer,a jedva sam skupula novac za taj telefon.Dali neko moze da mi pomogne da mi posalje adresu nekog postenog servisa. :smutny:

Zeljkamp
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 20. Nov 2007. 07:27
:: HTC U11
Kontakt:

Post od Zeljkamp »

imam se w300 star je manje od mesec dana, prilikom prebacivanja brojeva sa starog mobilnog u njega (tada je imao ukupno 3 min. razgovora) blokirao se kursor i sada radi samo u levu stranu (ostale 3 ne rade), sve ostalo savrseno funkcionise. nosio sam ga u 2 servisa ali su mi rekli da ne mogu da ga poprave i da je otislo nesto na glavnom procesoru ili ploci... telefon sam dobio na poklon i nemam garanciju na njega, da li ima leka ovom telefonu? :smutny:

drgrga
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 21. Sep 2006. 20:48
:: Nisam iz Beograda !

Post od drgrga »

@ana dvr

Nema nikakav secret codes za tako nesto..inace problem mreze ne mora biti u PA(Hibridu)......
Servis ako mislis na ovlascene cekaces na telefon da ces ga i zaboraviti....a da li ce ga popraviti sumljam i u to....tuzno al tako je.. :smutny:
Sto se tice pravih servisa tu su Pronto kod mog prijatelja Vlade,Cumicevo sokace,
Profitel Deki....dalje
PIN-SERVIS Zemun,Bane ili
Eprom Andrija,Zemun
Ako nista jos nisi uradila javi na pm da ti posaljem adrese,da ne ispadne ovde neka reklama ili sl...

@Zeljkamp

Lako je moguce da se prekinuo vod koji vodi ka CPU negde u srednjem layeru,ako su ti vec tako rekli u oba servisa.....a lako i da nemaju pojma :wink:

Zeljkamp
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Kontakt:

Post od Zeljkamp »

@ drgrga bas to su mi rekli u prvom servisu! Da li postoji neki servis u Beogradu da to uradi? To je inace telefon od moje devojke i bila bi presrecna kada bi neko od servisera uspeo da ga popravi! Ako znas nekoga posalji mi poruku na private,da se ne reklamiramo po forumu?! Hvala

drgrga
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 21. Sep 2006. 20:48
:: Nisam iz Beograda !

Post od drgrga »

Ako je sigurno prekinuta stampa u srednjem layeru....zaboravi na popravku jer se to NE MOZE popraviti.....

Zeljkamp
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Kontakt:

Post od Zeljkamp »

@drgrga, Hvala! Sta da radim,morace devojka da ga nosi jos neko vreme tako pokvarenog.... :cry:

jezdanino
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 15. Dec 2007. 20:05

Post od jezdanino »

pomozite imam nokiu n95 KOJA JE POCELA DA ZEZA!!!!!! u stvari mozda je baterija? ta koja mi pravi problem! baterija je drzala i do 2 dana, a sad 6,7 sati!!! desilo mi se to i prosle nedelje ali sam je restartovao i izbriso dosta stvari!!! posle toga je bilo ok 2,3 dana I ONDA PONOVO 6,7 SATI! :angry: e sad dal je to neki virus i sta da radim???????? da li smem da obrisem iz file managera/mem kartica/ other/ pa tu imam neki id0632510_1v0.txt??????????? pomozite, sta da radim

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
Kontakt:

Post od kljun »

jezdanino dobro u redu je, ako neko zna u cemu je problem odgovorice ti, nemoras da uzastopno pises, procitaj pravila:
viewtopic.php?t=2365
jel si probao da uradis update fw-a?
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album

Zaključana tema