Znachi katastrofa!!! (T-mobile mda Vario III)

flešovanje softvera, popravka, kvarovi
LoMi
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 30. Maj 2007. 20:07

Znachi katastrofa!!! (T-mobile mda Vario III)

Post od LoMi »

Kupio sam ovaj mob prije nekih 5 dana... Vec mu je pukla membrana na zvucniku (ali nemam pojma kako! Skoro i da nisam slusao muziku, a nije padao mob (nije ni imao kad!)) :ohmy: :ohmy: i tako... koji je to kvalitet!?... :smutny:
Ponio sam ga u T-mobile, da prijavim kvar, tel su poslali na taiwan, stici ce za nekih 2 mjeseca! AAAAAaaaaaaaaaaaaaa :o :o :o :disgust:
Da li je neko imao slicnih iskustava??
:shock:

gsmhacker
Banned
Pridružio se: Pet, 26. Okt 2007. 20:56

Post od gsmhacker »

mozda si ga stavio ili bio u blizini glasne muzike tacnije pored veceh zvucnika i probio membranu....kakva bre membrana na zvucniku mogao sam ja da ti promenim i stavim original zvucnike htc za 10eur i resen problem kakvo slanje tmobilu-glupost sredio sam njihovih preko 100 htc telefona sa raznih mreza ...
od fletova do raznih gluposti,pozdrav. :wink: :lol: :o

igord
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 21:46

Post od igord »

Ladno je covek odneo u T-MOBILE, mogao si pitati pa posle slati. Ovako ne bi morao da cekas dva meseca.

Jordan23
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 30. Jul 2007. 14:35

Post od Jordan23 »

mozda je to samo taj jedan model!a ja sam mislio da ga uzmem,al sad necu! :roll: A ko zna sta oni rade sa tel,cu salju ga na Taiwan??
N97, iPhone 4 on its way!

igord
Mobil fan
Mobil fan

Post od igord »

Salju ga na Taiwan zato sto je tamo HTC servis, tj proizvodna linija. U Evropi verovatno jos nisu stigli da naprave servis, ili operater nije omogucio servis. Ovakvi uredji se obicno ne popravljaju vec ti daju novi.

LoMi
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 30. Maj 2007. 20:07

Post od LoMi »

igord, upravo tako! iako su mi prije neki dan rekli da nemaju vise tih uredjaja, danas su me zvali, i pronasli jedan novi, i dali mi ga. ja zadovoljan opet :wink:
e sad, molim vas, jer ne znam kako mi je pukla membrana na proslom uredjaju, sta ne treba da radim, da se to ne bi ponovilo i na ovom? kao sto rekoh, nisam pustao glasnu muziku, uredjaj nije padao..? :wacko:

igord
Mobil fan
Mobil fan

Post od igord »

LoMi, mozda je bila samo greska kod tog odredjenog zvucnika, membrana losa. Desava se kad ih naprave 1.000.000+ komada. :oops:

Odgovori