Bluetooth problem izmedju 2 Samsunga

flešovanje softvera, popravka, kvarovi
sbatke
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 22. Feb 2007. 00:04

Bluetooth problem izmedju 2 Samsunga

Post od sbatke »

Evo o cemu se radi .Prije izvjesnog vremena prebacio sam mp3 pjesmu sa mobilnog(Samsung E900)na drugi mob(Samsung D900).Međutim sada iako ga imam registrovana svaki put trazi pristupnu sifru za povezivanje (a za ostale reg.ne traži) i nikako neće da posalje muziku na moj mob vec se samo taj D900 nakon 10-15 sek.resetuje(ugasi se pa se ponovo upali).A slike salje bez problema sa time da onda izvjesno vrijeme blokira 10-ak sek.To se samo dešava izmedju ova dva mobilna a na ostale mobilne i jedan i drgi šalje bez problema i D900 i E900.

Weshtica
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sub, 09. Feb 2008. 22:15

Post od Weshtica »

??? nemam pojma.... To je onda nesto do blututa jednog od telefona.... Aj sad ja da pitam nesh.... Saljem sa e900 mms,i uopste nece da posalje! Instalirala sam preko telenora mms,ali nece! Kazhe,mms nije poslat! I izbaci nesh kao : Slanje nemoguce,usluga neprihvacena! :o

sbatke
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 22. Feb 2007. 00:04

Post od sbatke »

Pa ne bih rekao da je do bluetootha jednog od telefona kada obadva telefona komuniciraju bez problema sa ostalim istim modelima.

bOOdala
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 28. Nov 2007. 22:40
:: Sony Xperia Z ultra
:: Nokia 7600

Post od bOOdala »

Weshtice, pozowi telenor operatera i pitaj ga zashto se to deshawa... :wink: sbatke, probaj pre slanja da iskljuchis oba fona (E900,d900). Upali ih posle 5 sec. i probaj da shaljesh (primash). 8)

Odgovori