U600 gubi mrezu posle flesovanja

flešovanje softvera, popravka, kvarovi
Didi
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Uto, 21. Nov 2006. 22:49

U600 gubi mrezu posle flesovanja

Post od Didi »

Flesovan mi je telefon,tj ubacen je "original" software jer je bio sa mreze.Telefon je nov(2 nedelje) i od kako je flesovan ja nemam signal.Do sada je sve radilo kako treba a sad pise limited service,i pojavi se jedna crtica na svakih 10 min?!
Molim vas pomagajte :o :shock:
Inace koristim 063,i svi ukucani-koji imaju savrsen signal

drgrga
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 21. Sep 2006. 20:48
:: Nisam iz Beograda !

Post od drgrga »

Kojim alatom je fleshovan ? Mislim jel opet kucna radinost ili sta...Da li si proverio pre fleshovanja koja je verzija sw bila unutra

Didi
Novajlija
Novajlija

Post od Didi »

Serviser ga je flesovao.Ja ne radim ono u sta se ne razumem.Ne znam koja je verzija bila sa t mobil-a je,pa misam ni mogla nista proveriti jer nisu vazile standardne sifre.
Bila ja o5 u servisu-pa sam se ispalila :oops:
tamo pun signal a kad dodjem kuci HAOS!Rekao mi covek da probam sa drugom karticom i opet ista stvar.Nemam signal tj gubi se.
A svi u kuci ista mreza i imaju ga

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Didi, teraj ti opet u servis i trazi da ga ponovo flesne... Tesko da moze tek tako da signal varira a pogotovu ako kazes da ostali ukucani imaju konstantan signal a i ti si ga imala pre flesovanja... Zakljucak je da je serviser nesto zajebao al sreca je u tome sto je to samo softver i sto se to moze srediti lako. Ne se brines, samo insistiraj na ponovnom fesovanju :wink:

drgrga
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 21. Sep 2006. 20:48
:: Nisam iz Beograda !

Post od drgrga »

Didi,

Ajde ovako..u podesavanjima mreze iskljuci dual mode,a aktiviraj samo GSM.Ako nije to reklamiraj problem.......ne znam sta da ti kazem drugo....

pozz

Didi
Novajlija
Novajlija

Post od Didi »

Hvala vam na pomoci!Odnela ga ja pre par sati u servis opet.Kaze popravice.Joj ubio bi me blam da se jos koji put vratim tamo zbog istog problema.Valjda ce biti sve ok

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Didi, nije tvoja greska nego njihova jer su lose flesovali a i vrapci na grani vise znaju kako se to radi... Tako da nema razloga da te bude blam da im reklamiras ono sto su naradili al dobro... valjda ce ovaj put sve biti ok :wink:

Didi
Novajlija
Novajlija

Post od Didi »

Evo da se javim.Flesovao ga je ponovo i sad radi :D .Ubacivao je neki novi software.
Signal je opet ok :roll:

Odgovori