Ne dozvolite da vas "serviseri" deru! Pitajte...
Imam problemcic sa K800i . Pre desetak dana sam ga demolirao, ovaj put nije prosao bez posledica. Naime prilikom udara se raspao na sastavne delove pa je izmedju ostalog pukla maska, srecom imam rezervnu i stradala je zadnja kamera kao i polca zadnja sa koje idu xenon itd. E sad plocu sam okrpio ali je otisao i flet kabl koji povezuje ovu plocicu sa glavnom plocom.
interesuje me gde mogu da nadjem taj flet kablic ili celu tu plocu sa kablom i koliko to kosta?
takodje gde naci kameru i koliko kosta?
interesuje me gde mogu da nadjem taj flet kablic ili celu tu plocu sa kablom i koliko to kosta?
takodje gde naci kameru i koliko kosta?
Da li iko zna...
Treba mi opruga za otvaranje "vratanaca" za nokiu 7110 ili cela maska, kupio bih i ceo neispravan telefon ako postoji neko ko bi ga iz nekih razloga otudjio, kupio bih jos jedan ispravan, sve po dogovoru.
Imam i nokiu 6610 i zanima me "gde je najbolje" da instaliram noviju verziju softvera ?
Pisite ovde ili na moj e-mail: r87@beotel.yu ili na 060/318-50-60. Aleksandar.
Hvala svima koji su trosili svoje vreme na citanje moje poruke.
Pozdrav.
Treba mi opruga za otvaranje "vratanaca" za nokiu 7110 ili cela maska, kupio bih i ceo neispravan telefon ako postoji neko ko bi ga iz nekih razloga otudjio, kupio bih jos jedan ispravan, sve po dogovoru.
Imam i nokiu 6610 i zanima me "gde je najbolje" da instaliram noviju verziju softvera ?
Pisite ovde ili na moj e-mail: r87@beotel.yu ili na 060/318-50-60. Aleksandar.
Hvala svima koji su trosili svoje vreme na citanje moje poruke.
Pozdrav.
Na svakoj zemlji raste korov, samo sto se u Srbiji zaliva.
ima li neko odgovor za mene? bas mi je frka. ako moze neko informativno na www.cubric.net@gmail.com ili ovde da napise nešto o tome.
Unapred hvala
Unapred hvala
POMOC! Nokia 6230i prikljucio sam punjac obrnuto + na -
POMOC! Nokia 6230i prikljucio sam punjac obrnuto + na -,to sam uspeo da uradim kada sam eksperimentisao da li mogu da punim pelefon uz pomoc AA baterija itd...pa sam standardni punjac brzi ACP 12E prikacio obrnuto uz pomoc zica.
I sad telefon radi ali nece da se puni,baterija ispravna probana u drugom telefonu,punjac takodje.Telefon jednostavno ne reaguje na punjac(cak i sa drugom baterijom,da naglasim da sam probao).
Neka pomoc,koliko bi me kostalo i sta bi moglo da bude u pitanju?
Gde da ga nosim na servis,koji je ovlascenji?
I sad telefon radi ali nece da se puni,baterija ispravna probana u drugom telefonu,punjac takodje.Telefon jednostavno ne reaguje na punjac(cak i sa drugom baterijom,da naglasim da sam probao).
Neka pomoc,koliko bi me kostalo i sta bi moglo da bude u pitanju?
Gde da ga nosim na servis,koji je ovlascenji?
AAAAAAAAAAAAA....
formatirao sam HDD na N91 preko mass storage-a u windows-u kao klasichan format usb-a...
posle toga se ugasio fon i ne mogu da ga upalim...
jer sam ga unishtio ili mu ima spasa !?
ako ima koliko bi koshtala popravka ???
pomoc!!
update:
bio sam u servisu...
prvo mi lik trazio 20e ako je software samo tj. da radi fleshovanje...
ja reko ae...
i proshlo 3 sata lik mi kaze da je crko power caller ili tako neshto i da to koshta 30-40e.... lol !?
ALO BRE!
moze to malo jeftinije!
kupio sam polovan mob i sad ce da me ispadne ko nov zato shto sam retardiran!!!
pomoc dobrodoshla !!
pozzz...
formatirao sam HDD na N91 preko mass storage-a u windows-u kao klasichan format usb-a...
posle toga se ugasio fon i ne mogu da ga upalim...
jer sam ga unishtio ili mu ima spasa !?
ako ima koliko bi koshtala popravka ???
pomoc!!
update:
bio sam u servisu...
prvo mi lik trazio 20e ako je software samo tj. da radi fleshovanje...
ja reko ae...
i proshlo 3 sata lik mi kaze da je crko power caller ili tako neshto i da to koshta 30-40e.... lol !?
ALO BRE!
moze to malo jeftinije!
kupio sam polovan mob i sad ce da me ispadne ko nov zato shto sam retardiran!!!
pomoc dobrodoshla !!
pozzz...
- vladimir13
- Banned
- Pridružio se: Uto, 22. Avg 2006. 19:41
Dakle..imam samsung i300 i imao sam oko 1000 poruka u inbox-u...i jedan dan kad sam ga upalio a ono pise da je memorija telefona puna i da moram to da obrisem...ali ne mogu posto ne moze nista da se radi na tel osim da se primi poziv.....
jel moze to nekako preko usb-a ili bilo kako drugacije.....u servisu kazu da nemaju softver za taj model posto je win2003....hvala unapred

Nokia E61
- Masterokrata
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10
E mogu ti reci da ti ne traze puno nego taman, ali pod uslovom da je original. Sad problem je u tome sto je to 1/4 vrednosti telefona, ali cimanje je na P seriji menjati masku. Ako i nadjes povoljnije budi siguran da neces naci ispod 30e+ ruke.bOOdala napisao:za manje od 40e(toliko mi traze kod mene u kraju,ali meni je to malo mnogo)) za P990i ???? I da li bih mogao sam da je rasklopim,owi u serwisu mi traze 10 ewra da je zamene....
5130+Koss the plug....