, whoohoo ej, pa ja ne određujem cenu zato što se meni tako ćefne nego zato što nemam više nameru da ga popravljam jer mogu da nađem polovan za 50-60 eura pa mi se to takoreći ne isplati. A što se tiče toga da mi ga neko pokloni ( display ), još uvek ne poznajem osobu kome je riknula matična na k750, uostalom ne želim da ulazim u raspravu, već ću sačekati da i polovan bude džabe pa da ga kupim ceo.drgrga: ne znam samo odakle ti ideja da ti odredjujes kolika je cena necega
Ne dozvolite da vas "serviseri" deru! Pitajte...
Nokia Lumia 630
- materijalmen
- Banned
- Pridružio se: Pon, 28. Apr 2008. 06:03
E..i ja imam pitanje. Odneo sam svoju nokiu 6290 u servis. JOS 30.aprila. rekli su da nece tel za madjarsku ovih dana/ jer tamo je servis neznam zasto/.....tel je pod garancijom godinu dana, org pakovanje imei itd...medjutim, na listu garancije pise tako nesto, da ako u roku od 45 dana kvar nece biti popravljen garantuju da cu dobiti isti model novo, ili drugi tel sa slicnim karakteristikama.
Zanchi, ja sam ih zvao 14. juna, rekli su da kao odneli su tel za budimpest 6.maja, tako da sigurno ce biti popravljen ove nedelje...e sad,...onda pitam ja zasto oni kazu da su oni servisiraju, kada je tel odneto za HU?i kako se podrazumeva taj 45 dana u ovom slucaju? jer ako se razume tako da od tog dana kada je tel odneto kodnjih, onda vec sam morao dobiti novog ali....
sta vi kazete na ovo?
naravno na garanciju ne pise na koji servis oni misle tj koja je u inostranstvu ili ovde na suboticu....
Ja sam tako gledao da ako nece se javiti servis do petak neznam stacu uraditi, ali vec i onda bilo vie nego 45 dana...od 6og maja do 6juna to je 30dana, pa jos imaju vreme do 21.,sto je inace nedelja, subotom i nedeljom ne rade.
stvarno eznam sta da radim...nemam tel vec vise mesecipo dana..a ovi me ovako zajeb***ju...
Zanchi, ja sam ih zvao 14. juna, rekli su da kao odneli su tel za budimpest 6.maja, tako da sigurno ce biti popravljen ove nedelje...e sad,...onda pitam ja zasto oni kazu da su oni servisiraju, kada je tel odneto za HU?i kako se podrazumeva taj 45 dana u ovom slucaju? jer ako se razume tako da od tog dana kada je tel odneto kodnjih, onda vec sam morao dobiti novog ali....
sta vi kazete na ovo?

Ja sam tako gledao da ako nece se javiti servis do petak neznam stacu uraditi, ali vec i onda bilo vie nego 45 dana...od 6og maja do 6juna to je 30dana, pa jos imaju vreme do 21.,sto je inace nedelja, subotom i nedeljom ne rade.

stvarno eznam sta da radim...nemam tel vec vise mesecipo dana..a ovi me ovako zajeb***ju...
- materijalmen
- Banned
NBGunit, ma juce su mi nazvali da su ga napravili....
medjutim vec je davno istekao rok od 45dana, ako je u to uracunat i dasu odneli...sta vi predlazete, sta trebam ada da kazem da uradim itd...

joojjjj....a to am jos zaboravio..da recimo kupis tel ORGINALNO, kod distributera...tj kod uvoznika...tel kosta recimo 150eu a ti ga kupis za230 jer je sve orginalno itd itd, a posle me tako zaj*bavaju, nisu ni dali drugi mob da koristim....a inace daju neku staru se j300..cisto da imas fon...
a slujate ovo. rekao sam servimenu, da ako moze da nalepi neku porukicu na kutiju u koju salje tel da ga malo cuvaju, jer je prosli put kada je tel bio pokvaren i napravili su ga maska je bila izlizana...i to bas dosta...a servismen je rekao da ako hocu moze da da meni tel pa da ja ondesim u servis...
Edit:
Sada su javili da nisu popravili nego su zamenili. Ali..kaze da ne daju garanciju...pa jesu ovi ludi????dobio sam nov tel a nisu dali garanciju, ahahhha

medjutim vec je davno istekao rok od 45dana, ako je u to uracunat i dasu odneli...sta vi predlazete, sta trebam ada da kazem da uradim itd...

joojjjj....a to am jos zaboravio..da recimo kupis tel ORGINALNO, kod distributera...tj kod uvoznika...tel kosta recimo 150eu a ti ga kupis za230 jer je sve orginalno itd itd, a posle me tako zaj*bavaju, nisu ni dali drugi mob da koristim....a inace daju neku staru se j300..cisto da imas fon...
a slujate ovo. rekao sam servimenu, da ako moze da nalepi neku porukicu na kutiju u koju salje tel da ga malo cuvaju, jer je prosli put kada je tel bio pokvaren i napravili su ga maska je bila izlizana...i to bas dosta...a servismen je rekao da ako hocu moze da da meni tel pa da ja ondesim u servis...
Edit:
Sada su javili da nisu popravili nego su zamenili. Ali..kaze da ne daju garanciju...pa jesu ovi ludi????dobio sam nov tel a nisu dali garanciju, ahahhha

- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
Takođe garancija mora da se produži za vreme koje je uređaj proveo u servisu, koliko god da je to bilo.
● PRAVILA FORUMA ●
- materijalmen
- Banned
Koristio sam Samsung L760 8 dana, nakon cega je doslo do loma ekrana. Telefon sam kupio preko MTS-a. Iz zvanicnog servisa (Roaming) dosao je odgovor da je lom ekrana posledica mehanickog ostecenje, da ne podleze garanciji i da moram platiti popravak.
Da li mi neko moza reci kako sam mogao da polomim ekan ako telefon nije padao, nije vrsen pritisak na ekran i telefon.
Da li je moguce da je telefon ( ekran ) imao fabricku gresku i da se ekran polomio usled pocetka koriscenja?
Da li mi neko moza reci kako sam mogao da polomim ekan ako telefon nije padao, nije vrsen pritisak na ekran i telefon.
Da li je moguce da je telefon ( ekran ) imao fabricku gresku i da se ekran polomio usled pocetka koriscenja?
- Daddy Yankee
- Banned
- Pridružio se: Sre, 14. Nov 2007. 07:13
Ovako, imam Nokiu 6300 i u poslednje vreme se strasno baguje, iskljuci se i kad je ponovo ukljucim treba mnogo vremena da se "podigne sistem" a ni temu ne mogu da promenim sto me strasno nervira, cak ni originalnu temu nece da prihvati. Mislim da joj treba osvezenje softvera, mogu li sama to da uradim i kako ili da nosim u servis?
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
Veliki broj ljudi mi je rekao da je to posledica mehanickog ostecenja koje ne priznaju garancijom. Toga sam i sam postao svestan ali mi crv sumnje u neki fabricki nedotatak ili gresku unosi to sto se taj model (Samsung L-760) skoro nigde ne nudi u prodaji i ako je relativno noviji model i ima solidne karakteristike. U Nisu se moze naci u samo jednoj radnji a u oglasima takodje u jednom ili dva oglasa. Cak su ga povukli i iz MTS ponude. Kako saznati da nije rec o fabrickim nedostacima i da ga zbog toga nema na trzistu. Sta se desava ako i sam proizvodjac uvidi da telefon ima nedostatak.
phone market, zdravo: imao bih jedno pitanje,imam motorolu v980 i jako sam se vezao za nju,pre 3meseca iskljucio se softver i nije se mogao ukljuciti dao sam u servis i otad dva puta!!!ali opet isto!nema sansi da se ukljuci, niti flesh mode, niti ful mode,ni bot mode.crko skroz.kako bih prikacio za neki program za fleshovanje,ili neki drugi,ni kompjuter je ne prepoznaje! pozdrav
- materijalmen
- Banned
Miškoni, tel sam odneu u servis 30. aprila, nadam se da cu ga dobit jer kada su me zvali iz servisa ja sam otisao da uzmem tel, a kada je serviser otvorio tel nije imao tataturu..ja sam mislio da cu ga ubiti iako to nije njegova greska...zamislite poslali su mi tel a nije imao tastaturu..jbt...
znachi, ja vec neznam sta da radim...proslo je 45 dana a ja jos nemam telefon...sta vi predlozite da reklamiram ili?
i sada trebam da imam garanciju na tel maj+jun/jer imao bi do juna, plus bio u servisu 3 meseca, tj trebalo da ima tel garanciju od 5 meseci?
znachi, ja vec neznam sta da radim...proslo je 45 dana a ja jos nemam telefon...sta vi predlozite da reklamiram ili?
i sada trebam da imam garanciju na tel maj+jun/jer imao bi do juna, plus bio u servisu 3 meseca, tj trebalo da ima tel garanciju od 5 meseci?
materijalmen, ja sam svojevremeno kupljeni telefon u Mađarskoj, Metro, morao nositi na popravku pod garancijom, gde su isti uslovi da u roku 45 dana itd.., i čekao sam preko 60 dana. Ovlašćeni servis im je u Pešti, pa nema, pa ne rade,.. Na kraju mi je zamenjena ploča i produžena garancija za vreme koje je bilo preostalo do godinu dana. Znači: vreme zaustavljeno kad je predat na popravku i nastavlja se od momenta kad je popravljen. Dakle, ovi naši paceri neka ga daju po istim uslovima.
Ovde neki oteraše phone market a sada odgovaraju na pitanja koja pristižu; koriste topic koji je on otvorio. Ako ti se nešto ne svidja ne maltretiraš do besvesti nego ne učestvuješ. Po kom kriterijumu se sada osećaju merodavnim da odgovaraju? Čime su to oni dokazali svoju stručnost a phone market nije? Čitava njihova dreka na phone market je bila tipa ‚‚ kakve su to cene; jer misliš da radimo besplatno;..‚‚ A onda na kraju najveći argument ( obrati pažnju ovo ) ‚‚‚ Mi te ne poznajemo i nikada nismo čuli za tebe ‚‚. Oni mu dođu kao neka agencija za izdavanje licenci; ako oni nisu čuli ( ako su govorili istinu ) onda to ne valja. Ne naplaćuju se saveti pa da spašavamo prost svet od pošasti i otimanja para.
Moderator je trebao da banuje takve likove jer je ono bila čisto uzurpacija.
Ovde neki oteraše phone market a sada odgovaraju na pitanja koja pristižu; koriste topic koji je on otvorio. Ako ti se nešto ne svidja ne maltretiraš do besvesti nego ne učestvuješ. Po kom kriterijumu se sada osećaju merodavnim da odgovaraju? Čime su to oni dokazali svoju stručnost a phone market nije? Čitava njihova dreka na phone market je bila tipa ‚‚ kakve su to cene; jer misliš da radimo besplatno;..‚‚ A onda na kraju najveći argument ( obrati pažnju ovo ) ‚‚‚ Mi te ne poznajemo i nikada nismo čuli za tebe ‚‚. Oni mu dođu kao neka agencija za izdavanje licenci; ako oni nisu čuli ( ako su govorili istinu ) onda to ne valja. Ne naplaćuju se saveti pa da spašavamo prost svet od pošasti i otimanja para.
Moderator je trebao da banuje takve likove jer je ono bila čisto uzurpacija.
Poslednja izmena od szabad u Čet, 31. Jul 2008. 19:19, izmenjeno 1 put ukupno.
Probolem sa baterijom Nokia 6233,
Prem dva meseca sam kupio ocu 6233, novu, skinutu sa mreže; sad je baterijala drastično oslabila - 24 časa izdrži bez da je njakaš. Jednom dnevno ode na sajt da pogleda vesti i to je to. Baterija je inače original Nokia.
Nemam pojma da li mi je uvaljena loša baterija ili je problem u nečem drugom. Verzija softwera je 5.60 RM 123_145
Hvala,
phone market dobrodošao si da odgovoriš
Prem dva meseca sam kupio ocu 6233, novu, skinutu sa mreže; sad je baterijala drastično oslabila - 24 časa izdrži bez da je njakaš. Jednom dnevno ode na sajt da pogleda vesti i to je to. Baterija je inače original Nokia.
Nemam pojma da li mi je uvaljena loša baterija ili je problem u nečem drugom. Verzija softwera je 5.60 RM 123_145
Hvala,
phone market dobrodošao si da odgovoriš