Ne dozvolite da vas "serviseri" deru! Pitajte...
BenDover,
Standardni problem:
-Jako cesto sam LCD
-Dosta cesto gornja plocica tastature
-Dosta cesto flet kabl
-Dosta cesto dva emmi filtera na ploci (kod konektora)
Ne bih ti mogao reci sta je dok se sve jedno po jedno ne isproverava.....nekad bude i kombinacija ovog nabrojanog.......stoga ti i cenu ne mogu reci.....
Mogu samo da kazem da je najveci Nokia promasaj u BB5 seriji 6280/6288,stalni je gost po servisima.
pozz
Standardni problem:
-Jako cesto sam LCD
-Dosta cesto gornja plocica tastature
-Dosta cesto flet kabl
-Dosta cesto dva emmi filtera na ploci (kod konektora)
Ne bih ti mogao reci sta je dok se sve jedno po jedno ne isproverava.....nekad bude i kombinacija ovog nabrojanog.......stoga ti i cenu ne mogu reci.....
Mogu samo da kazem da je najveci Nokia promasaj u BB5 seriji 6280/6288,stalni je gost po servisima.
pozz
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
- Borka Vucic
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Uto, 12. Avg 2008. 16:09
Prosuo sam malo vode po telefonu i par tastera mi ne radi od tad. Neko mi rece da treba kontakti da se ociste. Obzirom da prvi put u zivotu nosim telefon na popravku nemam pojma kome da ga poverim. Telefon je Sony-E. K810, ja zivim u Beogradu, blizu Takovske i Cvijiceve, pa ako znate za neki dobar servis u mojoj blizini, recite. I koliko to moze da kosta, onako okvirno? I da li postoji mogucnost da su kontakti pregoreli i da mu nema spasa? 

trazio sam pomoc na ovom sajtu za NOKIA 6230i zbog slomljenog ekrana.Zato ovo i pisem jer mi se samo jedan lik javio ali pomoc nisam dobio Zato zelim da pomognem svim ljudima jer znam koko izgleda kako je to kad se nesto desi sa telefonom.Slucajno na buvljaku pitam na jednoj od tezgi koja ima i servis i prodaju mobilnih telefona koliko bi kostalo da se zameni bi oje poslovan i bez problema rekao za dan dva da se zavrsi da bi se sokirao cenom naravno niskom a pre toga kada sam pitao u par ovlascenih servisa,nemamo odmah moramo da narucimo i tko te price koje su stizale cifre do 120 eura pa onda otprilike koliko kosta kostalo bi me duplo skuplje pa i vise. Tako da ljudi znaju kako treba da se pripreme za dranje i guljenje koze....
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Čet, 06. Nov 2008. 04:01
Imam problem sa k850: na svakih 2 do 15 sekundi ekran se iskljuci, ali tipke i dalje svetle. Zatim moram da sacekam da se i tipke ugase da bih ponovo mogao da vidim sliku (kada pritisnem neko dugme). Nekada je slika vidljiva 15-ak sekundi, a nekad se iskljuci vec posle 2 sekunde. Inace, telefon je u funkciji i kada se iskljuci ekran. Kada ekran stavim ispod jakog svetla po malo vidim sliku. Takodje, primetio sam da se ekran gasi samo kada pritisnem neku tipku. Ako pritiskam samo 'soft keys' normalno radi. Kada pustim neki clip takodje normalno radi. Sta da radim? Update-ovao sam software, ali nisam resio problem. Na nekim stranim forumima nasao sam 10-ak (!) (npr: https://www.fixya.com/secure/support/t9 ... y_problems) njih koji se zale na isti problem.
Posedujem Nokiu 6600 slide, i vec nekoliko dana bezuspesno "googlam" u potrazi za product codom za nase podrucje. Inace, aparat koji posedujem ima samo engleski i nekoliko "kineskih" jezika. Dosada sam uspesno "preveo" na nas jezik nekoliko razlicitih Nokija uz pomoc product coda i nokia software updatera, naravno, nss-a!
Znaci zapeo sam kod product coda! Molim bilo koga za pomoc! Unapred zahvalan.
Znaci zapeo sam kod product coda! Molim bilo koga za pomoc! Unapred zahvalan.
Cao,
imam problem sa SE w880i. Telefon je ranije znao da zakuje ali sam mu vadio bateriju,vratim i sve radi,medjutim u zadnje vreme nece dugo da radi,vec brzo zakuje. Nije hteo ni da se puni isto dugo,stavim na punjac krene i posle 5-10 min ukoci. Nekad se pojavi i crvena lampica koja treperi na c. Neki kazu da je hladan lem na procesoru ili flash chipu i da to mnogo kosta,tacnije 40 evra,sto je mnogo za popravku. Bio bih zahvalan na savetu.
Hvala
imam problem sa SE w880i. Telefon je ranije znao da zakuje ali sam mu vadio bateriju,vratim i sve radi,medjutim u zadnje vreme nece dugo da radi,vec brzo zakuje. Nije hteo ni da se puni isto dugo,stavim na punjac krene i posle 5-10 min ukoci. Nekad se pojavi i crvena lampica koja treperi na c. Neki kazu da je hladan lem na procesoru ili flash chipu i da to mnogo kosta,tacnije 40 evra,sto je mnogo za popravku. Bio bih zahvalan na savetu.
Hvala