Otisao mi je zvucnik u Qtek S200 molim vas kazite mi ako zna ik gdje mogu naci zvucnik ili servis za njega.Nalazim se u Banja Luci evo vam moja e-mail adresa: bmilos@inecco.net
Otisao mi je zvucnik u Qtek S200 molim vas kazite mi ako zna ik gdje mogu naci zvucnik ili servis za njega.Nalazim se u Banja Luci evo vam moja e-mail adresa: bmilos@inecco.net
Ako ti je otisao gornji zvucnik na qtek s200 gde cujes onoga sa kime pricas onda odgovara zvucnik od nokie 7650-mali okrugli provereno 100% ako tebe sagovornik necuje otisao ti ja jedan mali deo na ploci najverovatnije koji kod nas neces naci...mogu ti ja to resiti ali..to je vec stvar dogovora. Ako ti je otisao zvucnik koji radi kad ti zvoni telefon koji se nalazi iza aparata takodje moras da stavis original htc zvucnik i njega imam. Pa sad budi malo precizniji sta ti neradi tacno.!
Pozdrav za mog druga Igora iz NS...
Ljudi sad sam stigao sa letovanja pa polako odgovram na vase poruke molim malo strpljenja i kad vec imate neki problem sa htc-om ostavite vas broj mobilnog na pm kad mi saljete poruke da mogu da vas brze dobijem ili vam treba neka baterija i slicno ...
Znam Mircha dobio sam tvoj email u vezi flet kabla ali nazalost sve sam ih ugradio tacnije prodao imam tvoj broj telefona cim dobijem novu robi i flet kabel za tytn javljam ti se da to resimo . Pozdrav i cujemo se uskoro.
Vlasnik sam HTC Tytn, i imam jedan mali problem, a to je da kako mi je ispao davno HTC Tytn ispao mi je i Scroll wheel ( tockic sa lijeve strane ) ili Jog wheel kako ga vec zovu, Da li mozes to da zamjenis ili da nabavis ?! Hvala
gsmhacker pozz druze,
riknuo mi je qtek s100, pa posto vidim da te svi hvale kao najboljeg servisera u Srbiji resio sam da ti se javim za pomoc
Poslao sam ti priv. poruku......
Hvala
da li mogu da slusham radio na qtek-u s200 i kako (a da ne placam puno za net)? gde da zamenim i koliko koshta zamena shofershajbne na qtek-u s200, jer bih zheleo da mi sjaji kao pre? unapred se zahvaljujem.
Ako mislis samo na displej komplet displej za qtek s200 je 50eur sa mojom zamenom, samo touch screen 15eur ali to vise neradim-mozes poruciti pa ako zelis nek ti menja neko !!! Ako mislis na celu masku i pun sjaj e to je vec stvar dogovora oko 35eur. Poz.
E ljudi imam problem:: Samo sto sam uzeo xda 2s (qtek 9090) i radio je lepo... dok nisam jednom izvadio SIM karticu da bih ubacio drugu... kada sam upalio telfeon ponovo pokazuje mi "tap the screen to set up your pocket pc" lepo pratim upustva na ekranu a on me stalno vrtio oko ovog tj. stalno vraca na pocetak "tap screen...pocket pc". U cemu je problem, citao sam na drugim forumima i ljudi imaju uglavnom ovaj probel ako im je ekran naprso ili tako nesto... HELP
Probaj da ga flesujes stavis ga u bootloader mod(trikolorni mod) ako ni to neuspe verovatno ti je crkao touch screen pa nemoze da izvrsi podesavanje displeja pravilno i nece da prodje dalje. Qtek 9090 ti je lak za flesovanje.
@ gsm
na mom qteku 9090 dugmici ispod touchscreena malo teze rade tj. recimo kada stisnem na dole moram malo da idem ukoso da bi radio... kako to da otklonim, nekim ciscenjem ili tako nesto??
I jos jedno pitanje ... mogu li da flesujem telefon na wm 05 ali preko bluetotha posto kabal nemam, i koliko bikosato kabal za 9090
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.