Sve sto vam treba za Htc uredjaje qtek,spv mda,xda (servis)
da li mi mozes pomoci, da li je istina da na wm 6.1 ne moze da se odradi align screen , sad imam tytn 2 a i kad sam imao p3600 sa nekim wm 6.1 elegance edition imao sam isti problem, znas ne smem da uradim hard reset jer se plasim da necu moci da uradim ona pocetna setovanja jer se tu trazi align screen, a problem je u tom-kad pokrenem align screen ekran ne reaguje na onom pocetnom krsticu na koji treba da prislonis olovcicu na pocetku,ne verujem da je ekran ostecen,imas li neko resenjegsmhacker,
Vidi ovako ja sam ih dosad flesovao mnogo htc p3600 preko 20puta ako je displej ispravan znaci nije neki budzen htc i otvaran da se samo proda posle svakog flesovanje align screen mora da udradi bez problema nemoj da se brines ali preko toga pogledaj da li na jednom od srafova postoji nalepnica void ako postoji to znaci da nije otvaran verovatno. Slobodno flesuj tytn 2 neces imati nikakvih problema kod align screen.

-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Sre, 03. Sep 2008. 00:32
gsmhacker, sefe, imam htc 8125 (cingular), radio je ok, flesovao sam ga, da ubacim wm6, sve odradjeno ok, ali telefon je poceo da se gasi i pokazivac baterije ne radi kako treba. Desi se da saljem poruku i ugasi se. Ako hoces da ga upalis nema sanse, samo stigne do onog prvog ekrana. Sacekas 2 minuta, telefon se ukljuci bez problema i mozes da ga koristis. Vratio sam mu originalan software, isto se desava. Pretpostavljam da je baterija, ali mi je cudno zasto se tako odjednom ponasa. Ako je ona u pitanju, kazi mi koliko je to para (baterija je Li-ion sanyo wiza16 1250mAh)
OK nije problem imam jedan displej za 9100 polovan jedini problem kod tog displeja kad se upali kamera vidi se nesto belo ispod gotovo neprimetno ali nesmeta pri radu verovatno je od stajanja vlaga prosla ispod. Sve u svemu ok je lcd i original je, njega ti mogu dati ako odogovara i pokazem ti sve i odgovora za 40eur.