Sve sto vam treba za Htc uredjaje qtek,spv mda,xda (servis)

flešovanje softvera, popravka, kvarovi
Zaključana tema
copa
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 30. Jul 2008. 00:17

Post od copa »

Zanima me dali neko ima broj od gsmhacker, i dali mi moze dati na pp.. posto idem sutra u ns a treba mi baterija za htc uredjaj, a kolko mi se cini jedini on to ima u vojvodini , a vidim da par dana nije bio prisutan na forumu pa da pokusam ostvariti neki kontakt sa njim!!

gsmhacker
Banned
Pridružio se: Pet, 26. Okt 2007. 20:56

Post od gsmhacker »

Ostavi ti meni tvoj broj na pm pa cu te ja zvati tu sam ja druze koja baterija ti treba? :D :D :D :uhuh: :uhuh: :uhuh:

copa
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 30. Jul 2008. 00:17

Post od copa »

Ajoj pa cekam te 4 dana, i taman kad dodjem iz ns-a ti se javljas!! ok, ostavicu ti na pp! :disgust:

gsmhacker
Banned

Post od gsmhacker »

Copa stize baterija uskoro za qtek 9100..poslata je za Srbiju,cim stigne javljam ti. :uhuh: :uhuh: :D

ratluci
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 14. Avg 2008. 01:52

Post od ratluci »

@ gsm
na mom qteku 9090 dugmici, strelice za dole i gore i slusalica za javljanje malo teze rade (mora jace da se pritisne) znas li u cemu je problem i moze li se otkloniti samo ciscenjem... I koliko ti kosta kabl za povezivanje na PC???

blublu
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 10. Feb 2008. 03:57

Post od blublu »

da li mi mozes pomoci, da li je istina da na wm 6.1 ne moze da se odradi align screen , sad imam tytn 2 a i kad sam imao p3600 sa nekim wm 6.1 elegance edition imao sam isti problem, znas ne smem da uradim hard reset jer se plasim da necu moci da uradim ona pocetna setovanja jer se tu trazi align screen, a problem je u tom-kad pokrenem align screen ekran ne reaguje na onom pocetnom krsticu na koji treba da prislonis olovcicu na pocetku,ne verujem da je ekran ostecen,imas li neko resenjegsmhacker,

gsmhacker
Banned

Post od gsmhacker »

Vidi ovako ja sam ih dosad flesovao mnogo htc p3600 preko 20puta ako je displej ispravan znaci nije neki budzen htc i otvaran da se samo proda posle svakog flesovanje align screen mora da udradi bez problema nemoj da se brines ali preko toga pogledaj da li na jednom od srafova postoji nalepnica void ako postoji to znaci da nije otvaran verovatno. Slobodno flesuj tytn 2 neces imati nikakvih problema kod align screen. :D :D

radan
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 26. Avg 2008. 17:49

Post od radan »

gsmhacker da li imas olovku za htc tytn??? posalji mi pm ako imas, sa informacijom o ceni i gde mogu da je nabavim! hvala unapred!

aleksandarvava
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 03. Sep 2008. 00:32

Post od aleksandarvava »

I posle dva pokusaja kontaktiranja gsmhacker-a na pm on ne odgovara. Ako neko zna ozbiljan servis neka mi posalje pm imam problem sa S200. Svaka pomoc je dobrodosla. :smutny: :smutny:

gsmhacker
Banned

Post od gsmhacker »

cekaj covece nisam ja superman i da stalno citam i odgovaram sad cu ti ostaviti br> telefona pa me nazovi da se dogovorimo> 8) poz

acamat
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 08. Jul 2008. 18:50

Post od acamat »

gsmhacker, sefe, imam htc 8125 (cingular), radio je ok, flesovao sam ga, da ubacim wm6, sve odradjeno ok, ali telefon je poceo da se gasi i pokazivac baterije ne radi kako treba. Desi se da saljem poruku i ugasi se. Ako hoces da ga upalis nema sanse, samo stigne do onog prvog ekrana. Sacekas 2 minuta, telefon se ukljuci bez problema i mozes da ga koristis. Vratio sam mu originalan software, isto se desava. Pretpostavljam da je baterija, ali mi je cudno zasto se tako odjednom ponasa. Ako je ona u pitanju, kazi mi koliko je to para (baterija je Li-ion sanyo wiza16 1250mAh)

gsmhacker
Banned

Post od gsmhacker »

Baterije druze je 2000dinara+ptt (Dobijas novu bateriju i desktop charger(puni bateriju bez telefona preko punjaca ili usb kabla ) Eto. :)

capssss
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 10. Sep 2008. 15:05

Post od capssss »

@gsmhacker
brate pomozi mi!!!! imam qtek 9100 i razbio sam mu ekran. gde je tvoj servis? i koja je cena zamene ekrana? i koliko kosta kuciste i sta se sve dobije uz njega??

gsmhacker
Banned

Post od gsmhacker »

Novo kuciste original jedino sto pise tmobile na njemu je 50eur komplet full sve . sto se tice ekrana on ti je 80eur.Pa ako ti nesto od toga odgovara moras mi poslati 9100 da vidim koji ekran ide jer imaju 3vrste i nedrzim sva 3 lcd -a na lageru? PA javi ako hoces? 8)

capssss
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od capssss »

Jel u tu cenu uracunat ptt? i koliko kosta zamena? jel kad menjam ekran jel moram menjati i flet???

gsmhacker
Banned

Post od gsmhacker »

Kad menjas ekran nemoras menjati flet kabel, naravno samo ekran.Ptt troskove snosis naravno ti. :uhuh: Ili ako imas nekog u NS neka mi donese telefon.

capssss
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od capssss »

ja sam iz ns. ali ne znam koliko mi se isplati menjati ga.evo ti br ekrana GP1701000001D. jel ga imas na lageru? ako nemas za koliko on moze da stigne i koliko jos treba da odvojim za ruke?

gsmhacker
Banned

Post od gsmhacker »

Nemoze tako po broju koju pise na displeju donesi mi telefon ako hoces ako neces trazi sam! :o :o :o

capssss
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od capssss »

e necu menjati. ne isplati mi se.
hvala u svakom slucaju...

gsmhacker
Banned

Post od gsmhacker »

OK nije problem imam jedan displej za 9100 polovan jedini problem kod tog displeja kad se upali kamera vidi se nesto belo ispod gotovo neprimetno ali nesmeta pri radu verovatno je od stajanja vlaga prosla ispod. Sve u svemu ok je lcd i original je, njega ti mogu dati ako odogovara i pokazem ti sve i odgovora za 40eur.

Zaključana tema