Nokia PC suite neće pa neće

flešovanje softvera, popravka, kvarovi
peca273
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 07. Okt 2007. 15:29

Nokia PC suite neće pa neće

Post od peca273 »

Molim za pomoć , crkao mi je hard disk i posle toga sam instalirao windouz pa blu tut i pcsuite , koji kada treba da završi instalaciju prijavljuje da ne može , probao sam i sa verzijom 6 sa cd-a i sa verzijom 7 sa Nokia sajta , zna li neko gde mogu da grešim probao sam 10 puta , imam nokiu 5500 sa softverom V03.14 od 05.07.06 a noviji ne mogu da instališem jer nemam kabl. Šta da radim za PCsuite ???? Hvala na pomoći ko zna !
Imam još jedno pitanje , ako je neko imao oba telefona zanima me koji je foto aparat brži kod SE K800i ili N73 . :blinky: :oops: :smutny:

charly brown
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 10. Sep 2008. 23:50

Post od charly brown »

koji si windows instalirao? mora biti service pack 2 ili 3. nikako service pack 1. :uhuh: to ti je drug moj, skoro 100%

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

peca273, ne mozes da poredis ta dva modela jer u to vreme kad su izasli tako je postojala bitna razlika u brzini dok je sada sa novim modelima druga prica. Hocu da kazem da je k800 osetno brzi od n73 u svemu pa i po pitanju kamere, ako mislis na odziv tj koliko mu treba da aktivira kameru i koliko mu treba vremena za obradu slike tj da se sacuva. Naravno, brzina zavisi jos i od popunjenosti mem. kartice pa tako ako je prazna brze ce i sacuvati sliku itd.

peca273
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 07. Okt 2007. 15:29

Post od peca273 »

charly brown - instalirao sam windows xp sp2 pa nece probao sam vise puta ne znam sta da radim
Azimuth - tacno zanimao me je odziv.
Hvala :) obojici
Zanima me da li se usb citaci kartica kada se u njih stavi kartica iz nokie ponasaju kao najobicnija fles memorija ili ne , mozda tako mogu da prevazidjem problem , bez blu tuta . :blinky:

Odgovori