Servisiranje - pitajte

flešovanje softvera, popravka, kvarovi
Odgovori
djolex
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 27. Apr 2008. 19:26

Post od djolex »

Promeni ploču ( ispod plastične tastature - tj. tastatura u kućištu ) to bi trebalo da bude otprilike 400 dinara i to je to :wink:
Nokia Lumia 630

Danijel S
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 04. Sep 2008. 15:33

Post od Danijel S »

Ali djolex nekad mi se zezne da mi nece ni dzojstik u neku stranu ali sad hoce juce nije nesto radio al sad radi,ynaci samo to menjam i ima da radi ko nov 8)

djolex
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 27. Apr 2008. 19:26

Post od djolex »

Danijel S, ne znam stvarno, ako je uzrok tipa da si prosuo nešto, pao ti je sa malo veće visine ili na neku hrapavu površinu tresnuo... Joystick + keypad ( tastatura ) = 800 dinara, pa ako ti nije žao da daš na popravku fon i to je to
Nokia Lumia 630

Borka Vucic
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 12. Avg 2008. 16:09

Post od Borka Vucic »

Preporucite mi neki dobar servis u Beogradu, ja stvarno neznam gde da ga odnesem, a ne zelim da mi bilo ko prcka oko telefona.

markojo01
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 02. Jul 2008. 02:48

Post od markojo01 »

Da li zna neko koliko moze da kosta zamena kabla za displej na Nokia 6103?? I gde, naravno??? <M>

mikilegenda
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 22. Jun 2006. 19:04
Kontakt:

Post od mikilegenda »

imam problem sa 6260.telefon se sam zakljucava i sam ulazi u onaj meni kad se stisne dugme za gasenje i naravno sam se gasi...nekad se upali iz cista mira i a nekad se samo restartuje,uglavnom na dugme za gasenje ne reaguje uopste...kad udjem u poruke i krenem novu da pisem on se ugasi...jel do softvera ili?

DrunkDwarf
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Čet, 09. Jun 2005. 00:27
Kontakt:

Post od DrunkDwarf »

Pozdrav,
Naime imam sledeci problem: Nokia N70 bila U moru sad na leto, izvadjena oprana obichnom vodom (na zhalost nisam imao destilovanu pri ruci xD), osushena i radila neko vreme. Taman kada sam planirao da je nosim u servis na tretman u ultrazvuchnoj kadici ona crche, odnosno telefon nece da se upali nego ostaje na belom ekranu. Uspeo sam da ga upalim i posle toga par puta, ali je ochigledno problem u kablu do displeja ili samom kontroleru displeja (korozija? :/). E sad, znam da se to mozhe reshiti zamenom kontolera/kabla (ili celog displeja?) i interesuje me koliko bi to koshtalo. Medjutim plashim se da je korozija mozhda zahvatila (ili zahvata) druge delove telefona te me interesuje koliko je isplativo uopshte i raditi popravku :)

Hvala unapred,
DrunkDwarf :)

P.S. Poshaljite mi PM ako imate servis / ponudu :)

WeeBad
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 03. Apr 2008. 03:06

Post od WeeBad »

Imam Motorolu V3xx, a kao da je nemam hehe
Kako god, problem je sledeci: Jednom sam zamenio SIM karticu i kad sam hteo ponovo da upalim telefon, nije hteo da se upali...Nosio sam ga u servis...Nije do Flet kabla, nije do baterije, nije do software-a. Ne znaju u cemu je problem. Kad ga stavim na punjac, upali se lampica kao da se puni i opet, nece da se upali. Molim vas POMAGAJTE! Znaci nosim svoj star 2 veka Ericsson T39m...smeju mi se ljudi X) ...I ovako reaguju kad ga vide hehe :o
Hvala unapred, Milos

mikilegenda
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 22. Jun 2006. 19:04
Kontakt:

Post od mikilegenda »

ja sam imao slican problem sa e770...na kraju se ispostavilo da je neki procesor u pitanju i da njegova zamena nikako nije moguca

dijana04
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 08. Okt 2008. 01:34

Post od dijana04 »

Kada sam kupio drugi telefon ostavio sam ROKR E1 postrani. Sada kada sam izgubio svoj novi fon setio sam se starog fona, ali ne i Subsidy password-a. Sta da uradim da bi ga opet aktivirao. Unapred hvala

drgrga
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 21. Sep 2006. 20:48
:: Nisam iz Beograda !

Post od drgrga »

dijana04,

odnesi ga u servis da ti rese problem,nece te puno boleti.......recimo kao da platis kafu u Silikonskoj dolini..........

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10

Post od Masterokrata »

dijana04, e ja sam imao slicnu situaciju sa 3650 pre par godina, ali su u servisu cim su prikacili fon na komp mogli da ocitaju sifru, pa su je rucno ukucali i nisam imao nikakve gubitke podataka i slicno, e sad da li je sve tako prosto kod motorole, morace u servisu da ti kazu.
5130+Koss the plug....

oggich
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 13. Avg 2008. 19:26
:: Sony Ericsson k750i

Post od oggich »

Ljudi,zeleo bih da koristim ponovo svoj stari Ericsson T10.Nadjoh ga kuci pre 7 dana i hteo bih da ga vratim u funkciju.Moze li mi neko reci neki povoljan servis gde bih mogao da zamenim masku prednju,posto su vratanca otpala i da ga neko pregleda,posto sam hteo da ga napunim,ubacim karticu i da ga upalim,no nije hteo da se upali i da se napuni.

drgrga
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 21. Sep 2006. 20:48
:: Nisam iz Beograda !

Post od drgrga »

oggich,

Pa recimo da pogledas po antikvarnicama,a ako nemaju onda se nekako teleportujes u 2000-tu godinu.....
Bateriju koja ti treba mozes da nadjes i novu i drzace ti citavih pet sati garant.

kratko,aj batali posao.....

miodrag75
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 01. Jun 2006. 10:11

Post od miodrag75 »

Nokia 6288 koju ima moja zena je cesto nedosupna u poslednje vreme da li je to neki bag koji se desava i drugima ili je nesto kvrcnulo i sta moze li nesto da se postigne update-om inace telefon koristi na mts064 mrezu a i kupljen je kao original :lol: Nema nista bolje od Motorole. Hvala Vam :D

mrkixxx
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 12. Dec 2006. 12:09
:: Xperia Z2
:: android...
Kontakt:

Post od mrkixxx »

mislim da je do mreze, s obzirom da mi je lepsa polovina na 064 i cesto se desava da je nedostupna!
ili ga svesno iskljucuje?! :lol:

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

mrkixxx, miodrag75, Bice da vam lepse polovine/zene nesto kriju. Ja sam na 064 i nisam primetio da sam nedostupan. Mozda da angazujete privatne detektive ;-)
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

mrkixxx
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 12. Dec 2006. 12:09
:: Xperia Z2
:: android...
Kontakt:

Post od mrkixxx »

tomas.hokenberi, kupio sam devojci nokiu 6300 i sada je uvek dostupna!
ranije je koristila neki krs, pa je verovatno u tome bio problem!

pozdrav

Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
:: iPhone 6 64gb SG
Kontakt:

Post od Layne_Staley »

i meni se deshava da me ljudi zovu i kazhu : " alo some, shto si nedostupan, zovemo te bla bla bla bla".. i to se deshavalo u nekoliko razlichitih telefona... a mts 065 sam... :? :unsure:
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --

miodrag75
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 01. Jun 2006. 10:11

Post od miodrag75 »

Bilo je do software-a telefon je imao neki stari posle update-a radi dobro
Bas me briga cu da nadjem drugu :P

Odgovori