Servisiranje - pitajte
- Borka Vucic
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Uto, 12. Avg 2008. 16:09
- mikilegenda
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Čet, 22. Jun 2006. 19:04
- Kontakt:
imam problem sa 6260.telefon se sam zakljucava i sam ulazi u onaj meni kad se stisne dugme za gasenje i naravno sam se gasi...nekad se upali iz cista mira i a nekad se samo restartuje,uglavnom na dugme za gasenje ne reaguje uopste...kad udjem u poruke i krenem novu da pisem on se ugasi...jel do softvera ili?
-
- Novajlija
- Pridružio se: Čet, 09. Jun 2005. 00:27
- Kontakt:
Pozdrav,
Naime imam sledeci problem: Nokia N70 bila U moru sad na leto, izvadjena oprana obichnom vodom (na zhalost nisam imao destilovanu pri ruci xD), osushena i radila neko vreme. Taman kada sam planirao da je nosim u servis na tretman u ultrazvuchnoj kadici ona crche, odnosno telefon nece da se upali nego ostaje na belom ekranu. Uspeo sam da ga upalim i posle toga par puta, ali je ochigledno problem u kablu do displeja ili samom kontroleru displeja (korozija? :/). E sad, znam da se to mozhe reshiti zamenom kontolera/kabla (ili celog displeja?) i interesuje me koliko bi to koshtalo. Medjutim plashim se da je korozija mozhda zahvatila (ili zahvata) druge delove telefona te me interesuje koliko je isplativo uopshte i raditi popravku
Hvala unapred,
DrunkDwarf
P.S. Poshaljite mi PM ako imate servis / ponudu
Naime imam sledeci problem: Nokia N70 bila U moru sad na leto, izvadjena oprana obichnom vodom (na zhalost nisam imao destilovanu pri ruci xD), osushena i radila neko vreme. Taman kada sam planirao da je nosim u servis na tretman u ultrazvuchnoj kadici ona crche, odnosno telefon nece da se upali nego ostaje na belom ekranu. Uspeo sam da ga upalim i posle toga par puta, ali je ochigledno problem u kablu do displeja ili samom kontroleru displeja (korozija? :/). E sad, znam da se to mozhe reshiti zamenom kontolera/kabla (ili celog displeja?) i interesuje me koliko bi to koshtalo. Medjutim plashim se da je korozija mozhda zahvatila (ili zahvata) druge delove telefona te me interesuje koliko je isplativo uopshte i raditi popravku

Hvala unapred,
DrunkDwarf

P.S. Poshaljite mi PM ako imate servis / ponudu

Imam Motorolu V3xx, a kao da je nemam hehe
Kako god, problem je sledeci: Jednom sam zamenio SIM karticu i kad sam hteo ponovo da upalim telefon, nije hteo da se upali...Nosio sam ga u servis...Nije do Flet kabla, nije do baterije, nije do software-a. Ne znaju u cemu je problem. Kad ga stavim na punjac, upali se lampica kao da se puni i opet, nece da se upali. Molim vas POMAGAJTE! Znaci nosim svoj star 2 veka Ericsson T39m...smeju mi se ljudi X) ...I ovako reaguju kad ga vide hehe
Hvala unapred, Milos
Kako god, problem je sledeci: Jednom sam zamenio SIM karticu i kad sam hteo ponovo da upalim telefon, nije hteo da se upali...Nosio sam ga u servis...Nije do Flet kabla, nije do baterije, nije do software-a. Ne znaju u cemu je problem. Kad ga stavim na punjac, upali se lampica kao da se puni i opet, nece da se upali. Molim vas POMAGAJTE! Znaci nosim svoj star 2 veka Ericsson T39m...smeju mi se ljudi X) ...I ovako reaguju kad ga vide hehe

Hvala unapred, Milos
- mikilegenda
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Čet, 22. Jun 2006. 19:04
- Kontakt:
- Masterokrata
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10
dijana04, e ja sam imao slicnu situaciju sa 3650 pre par godina, ali su u servisu cim su prikacili fon na komp mogli da ocitaju sifru, pa su je rucno ukucali i nisam imao nikakve gubitke podataka i slicno, e sad da li je sve tako prosto kod motorole, morace u servisu da ti kazu.
5130+Koss the plug....
- oggich
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Sre, 13. Avg 2008. 19:26
- :: Sony Ericsson k750i
Ljudi,zeleo bih da koristim ponovo svoj stari Ericsson T10.Nadjoh ga kuci pre 7 dana i hteo bih da ga vratim u funkciju.Moze li mi neko reci neki povoljan servis gde bih mogao da zamenim masku prednju,posto su vratanca otpala i da ga neko pregleda,posto sam hteo da ga napunim,ubacim karticu i da ga upalim,no nije hteo da se upali i da se napuni.
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
mrkixxx, miodrag75, Bice da vam lepse polovine/zene nesto kriju. Ja sam na 064 i nisam primetio da sam nedostupan. Mozda da angazujete privatne detektive 

Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
- :: iPhone 6 64gb SG
- Kontakt:
i meni se deshava da me ljudi zovu i kazhu : " alo some, shto si nedostupan, zovemo te bla bla bla bla".. i to se deshavalo u nekoliko razlichitih telefona... a mts 065 sam...

There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --