MRTAV Pixel!

flešovanje softvera, popravka, kvarovi
N6300
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 19. Sep 2008. 06:59

MRTAV Pixel!

Post od N6300 »

Kupio sam nokiu 6300 pre desetak dana, cim sam je kupio primetio sam da ima na ekranu 1 mrtav pixel, posto je u garanciji da li se zbog toga moze vratiti, tj zameniti za drugi ?

u pocetku mi je to bilo nebitno, sad vec bode oci :)
hvala puno na odgovorima..........

Ibrahim Gueye
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 08. Okt 2007. 06:10

Post od Ibrahim Gueye »

Zameni to obavezno, da se ne bi nervirao iz dana u dan sve vise... :smutny:
Trebao si da vratis cim si video, ipak to nije banalna stvar...
Galaxy Spica Eclair + Sennheiser MX 560

N6300
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od N6300 »

hvala, verovatno cu vec danas vratiti, ako ne kazu to ne ulazi u garanciju.... :? :smutny:
izgleda da nije bas puno ljudi imalo te srece kao ja :d cim niko ne pise..

monk
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 07. Apr 2008. 02:45
:: Nokia E61i

Post od monk »

Zavisi gdje si ga uzeo i koliko ''gazda'' ima sluha za musterije! Zakonski rok za zamjenu neispravnog telefona novim je 72 sata! U svakom slucaju srecno!!!
Nokia E61i - Blumax 101 GPS receiver - SonyEricsson T230i, P800
http://www.uredikutak.com/

N6300
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od N6300 »

rekli su mi da je tolerancija do 4 mrtva pixela, mada u sta cisto sumnjam, tako da nisam imao zivaca da se svadjam.. ako se pojavi jos neki u medjuvremenu i te kako nego cu da se svadjam :D

sava92ns
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 17. Sep 2008. 06:18

Post od sava92ns »

ma daj sad......kad ti crkne pola ekrana onda da menjas....zamisli da ti crknu 3..pa nece da crkne 4....da se ubijes.... :lol: :lol:

stvarno glupo ,zamisli koliko to nervira..jos ako imas 3.......ju...
Nokia 7500 Prism + 512 mb

nadhaker
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Uto, 16. Sep 2008. 06:22

Post od nadhaker »

da, do odredjenog broja mrtvih piksela nema garancije, i kad crkne piksel to jako iritira jer bode oci. ovo ti je nadam se dobra lekcija da ne kupujes telefon sa crknutim piksekom. ako imas bas jaku zelju da ovo resis, kupi displej koji neverujem da je vise od 2500, nemam pojma, proveri. ja sam tako kupio 6233 sa dzojstikom koji je bio veoma tvrd na dole, u pocetku mi nije puno smetalo jer sam bio srecan zbog kupovine ali sa vremenom :o . pa kad se iskesirao za novu, i gle cuda, popravio sam staru. sad imam dve :)

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
:: Samsung Galaxy Neo
:: LG Optimus 4X HD

Post od dimi89 »

uvek je pametnije da ostavis fabricki ugradjene delove u telefonu nego da menjas......i ja imam mtav piksel na n76 mada me ne nervira toliko koliko tebe tvoj.......vek trajanja i hvalitet je sigurno bolji na telefonu koji kupis now nego kad kupujes posebno delove i menjas ih.pozz
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...

Odgovori