Crkle HPM-70, potrebne nove...

flešovanje softvera, popravka, kvarovi
EnricoAdams
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Ned, 02. Apr 2006. 17:04

Crkle HPM-70, potrebne nove...

Post od EnricoAdams »

Evo posle 7-8 meseci koriscenja mi su mi crkle HPM-70, tacnije crkao mi je onaj jack sto ulazi u telefon. Sada bi trebao da kupim nove, ali da nisu kinezi, posto sam se vec jednom uverio kolika je razlika u zvuku izmedju originalnih i kineskih sluski.
Zanima me gde mogu da se kupe originalne sluske za neke razumne pare (znaci ne CT). Osim toga pitam se da li bi mi i kineske zavrsile posao, posto meni treba samo jack, tj da li kvalitet zvuka zavisi samo od sluski ili i od jacka?
A ako neko od clanova foruma ima viska jack sa handsfree-om, neka se javi na PM pa da zavrsimo neki posao :)

madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

Post od madness99 »

od sluski uglavnom ja ti mogu dati link na pm prodavnice koja ima samo jack sa izlazom za 3.5 mm nema handsfree a kosta oko 100 din u BG
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D

EnricoAdams
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od EnricoAdams »

E pa stvar je u tome sto meni treba jack sa handsfree-om, tako da mi ta kombinacija ne odgovara.
Da li neko moze da mi potvrdi da li taj deo od jacka do handsfree-a utice na kvalitet zvuka, tj da li mogu da kupim neku kinesku verziju hpm-70 i da nakacim moje originalne sluske na handsfree?

rixxon
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 18. Jun 2006. 11:24

Post od rixxon »

Slobodno kupi bilo kakvu kinesku verzij hpm-70 i iskoristi adapter / hands-free, a sluške koristi originalne. Audiofili bi rekli da teoretski i kablovi i konektori utiču na kvalitet zvuka, ali oni ionako ne slušaju komprimovanu muziku, a naročito ne preko mobilnog.. Tako da, za kvalitet zvuka nemoj da brineš 8)
K750+W950+K550 (W610 SW)+More...

EnricoAdams
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od EnricoAdams »

E super :-) Jos kada bi neko mogao da mi posalje na pm gde ima jeftinih kineza (moze i ovde na temi ako nije protivno pravilima), da ne obilazim ceo grad.

oggich
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 13. Avg 2008. 19:26
:: Sony Ericsson k750i

Post od oggich »

madness99,a jel znas mozda jos neku radnju sa sluskama za SE k750i?Baci na PM link i info,molim te,posto sam obigrao celi BG i vise sam se smorio od toga

Duke Nukem
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pet, 25. Jul 2008. 22:47

Post od Duke Nukem »

MOgu ja da ti nabavim originalne slusalice za SE... sve moguce, najjace 970 bluetooth stereo model je oko 3500 din... ako ti odgovara javi se na 064 21 81 190 Milos.
064 21-81-190

Odgovori