Veliki problem Nokia 6131
Veliki problem Nokia 6131
Kad god otvorim telefon ekran se zamrzne i postane crn na sekundu dve i stvarno mi je postalo vise iritirajuce da ga svaki put iz drugog puta otvaram.A ovih dana mi se desava da mi slike na ekranu trepere,tj. pojavljuju se crne linije koje trepere.Nosila bih ga u servis ali ako neko ima bilo kakvo resenje za ovo posto sam malo skepticna sto se tice tih servisa.Da li moze da bude problem do softvera,mozda bih trebala da ga flesujem ili mozda do flat kabla?
- nebitan_lik61
- Banned
- Pridružio se: Sub, 01. Nov 2008. 03:36
ja sam imao 6131 i brze bolje ga se otarasio...kao pero je...imao sam osecaj da ce da pukne pri svakom sledecem otvaranju... tebi je verovatno otisao flet...nema sta da update-ujes software. ako je pod garancijom nosi ga u servis da to to srede...i onda ga prodaj sto pre..moj prijateljski savet
Even a clock that does not work is right twice a day
Slazem se sa tobom,jos na pocetku mi je kocio pri svakom otvaranju,mislila sam nestace problem mozda je nesto trenutno ali vec godinu dana mi je tako jos je sada pocelo ovo sa treperenjem slike i crnim linijama na ekranu,uzas!
Nije mi vise u garanciji na zalost,preosetljiv je jos od pocetka.Ali hvala ti na savetu nebitan_lik61!

- nebitan_lik61
- Banned
- Pridružio se: Sub, 01. Nov 2008. 03:36
ence,
Bas kao sto rece nebitan_lik61, to je igracka,nego je problem sad popraviti to a da je isplativo.
Te crne linije vrlo cesto hoce da budu zbog LCD-a,koji uzgred kosta kao i da telefon nije igracka
Nekad je do flet kabla,a nekad do EMMI filtera tzv "staklenaca",a nekad sve to promenis i opet ne radi kako treba
Moj savet,ne popravljaj nego naci nekoga ko trguje sa telefonima,reci kako jeste nek racuna koliko racuna,za delove i doplati za neki drugi....eto tako nekako....
pozz
Bas kao sto rece nebitan_lik61, to je igracka,nego je problem sad popraviti to a da je isplativo.
Te crne linije vrlo cesto hoce da budu zbog LCD-a,koji uzgred kosta kao i da telefon nije igracka

Nekad je do flet kabla,a nekad do EMMI filtera tzv "staklenaca",a nekad sve to promenis i opet ne radi kako treba

Moj savet,ne popravljaj nego naci nekoga ko trguje sa telefonima,reci kako jeste nek racuna koliko racuna,za delove i doplati za neki drugi....eto tako nekako....
pozz
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49