Veliki problem Nokia 6131

flešovanje softvera, popravka, kvarovi
ence
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Čet, 16. Okt 2008. 20:37

Veliki problem Nokia 6131

Post od ence »

Kad god otvorim telefon ekran se zamrzne i postane crn na sekundu dve i stvarno mi je postalo vise iritirajuce da ga svaki put iz drugog puta otvaram.A ovih dana mi se desava da mi slike na ekranu trepere,tj. pojavljuju se crne linije koje trepere.Nosila bih ga u servis ali ako neko ima bilo kakvo resenje za ovo posto sam malo skepticna sto se tice tih servisa.Da li moze da bude problem do softvera,mozda bih trebala da ga flesujem ili mozda do flat kabla?

nebitan_lik61
Banned
Pridružio se: Sub, 01. Nov 2008. 03:36

Post od nebitan_lik61 »

ja sam imao 6131 i brze bolje ga se otarasio...kao pero je...imao sam osecaj da ce da pukne pri svakom sledecem otvaranju... tebi je verovatno otisao flet...nema sta da update-ujes software. ako je pod garancijom nosi ga u servis da to to srede...i onda ga prodaj sto pre..moj prijateljski savet
Even a clock that does not work is right twice a day

ence
Novajlija
Novajlija

Post od ence »

Slazem se sa tobom,jos na pocetku mi je kocio pri svakom otvaranju,mislila sam nestace problem mozda je nesto trenutno ali vec godinu dana mi je tako jos je sada pocelo ovo sa treperenjem slike i crnim linijama na ekranu,uzas! :cry: Nije mi vise u garanciji na zalost,preosetljiv je jos od pocetka.Ali hvala ti na savetu nebitan_lik61!

nebitan_lik61
Banned
Pridružio se: Sub, 01. Nov 2008. 03:36

Post od nebitan_lik61 »

popravi ga i sto pre ga se otarasi i kupi TELEFON...to je po meni igracka.

nema na cemu, tu smo da se pomazemo 8)
Even a clock that does not work is right twice a day

drgrga
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 21. Sep 2006. 20:48
:: Nisam iz Beograda !

Post od drgrga »

ence,

Bas kao sto rece nebitan_lik61, to je igracka,nego je problem sad popraviti to a da je isplativo.

Te crne linije vrlo cesto hoce da budu zbog LCD-a,koji uzgred kosta kao i da telefon nije igracka :lol:
Nekad je do flet kabla,a nekad do EMMI filtera tzv "staklenaca",a nekad sve to promenis i opet ne radi kako treba :shock: :shock: :shock:

Moj savet,ne popravljaj nego naci nekoga ko trguje sa telefonima,reci kako jeste nek racuna koliko racuna,za delove i doplati za neki drugi....eto tako nekako....

pozz

ence
Novajlija
Novajlija

Post od ence »

drgrga,hvala ti na objasnjenju i savetu,videcu ovih dana da ga sto pre odnesem u servis ako ista moze jos da se uradi i da se isplati popravka za njega.Pozz.!

vuchko987
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 29. Sep 2007. 20:06

Post od vuchko987 »

Jedno pitanje... Da li mogu u Nokiju 6131 cija je standardna baterija BL-4C, da stavim bateriju BL-5C (iz Nokije 1650), tj. da medjusobno zamenim baterije ovim telefonima?
iPhone je najbolji telefon na svetu. Tacka.

kapoerista90
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49

Post od kapoerista90 »

Generalno, da... Al fizicki, nisam siguran... tako da uzmi, i probaj... to ti je jedino resenje... Mozda zbog debljine nece moci...
Nokia E71... Elegant, but deadly

Odgovori